Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Czytam Was regularnie ale rzeczywiście mało się udzielam. Jak urodze na pewno dam znać

Dziś na ktg zero skurczy. Potem lekarz zrobił mi masaż szyjki i liczę na jakąś akcję. Jak nie to za tydzień mam się zgłosić do szpitala
A czop odpadł już 3 tygodnie temu..
genoweffa, genoweffa, genoweffa, genoweffa, genoweffa, genoweffa lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnymi samoistnie nie leci, jak mocniej nacisnę albo coś to tak. Ale bolą mnie często i muszę aż nacisnąć żeby przepchać kanaliki i ból przechodzi dopiero wtedy.aannkkaa wrote:Wam też tak leci z piersi ? Mi dziś z jednej to masakra najpierw takie bardzo żółte a teraz takie przezroczysto białe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatlenaa jak tak małż jedzie, to nie wiadomo gdzie dojedzie

Aannkkaa mi wtedy i teraz nic nie leci, a mleko miałam i pewnie mieć będę
Mi czasami mrowieją
np. ostatni raz wczoraj po wpisie Justyny o karmieniu he he.
Zieloneoliwki kiedyś forum i tak umrze śmiercią naturalną
Albo potem rozgadaja się te, które teraz milczą 
O tej godzinie słodycze
Jestem zdziwiona.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa moja znajomą zadziałał taki sposób :
drażnienie sutków 15 min potem sex potem ciepła kąpiel i znowu 15 min drażnienie sutków zrobiła to wieczorem a w nocy dostała skurczy
może i to nie przez to ale tak brzmi przekonująco haha
Mi z piersi leci samoistnie no ale jak nacisne to tez ostro daje
Synku czy Ty nie masz ochoty na mamusinego mleczka, ciepłe zdrowe .. zapraszam!
ZieloneOliwki lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:No mógł chociaż powiedzieć to bym sobie kupiła, a tak byłam pewna że jest cała paczka!
Mama-julka zdziwiona jesteś?
Były tu takie to pisały że w środku noc y lodówkę okupują, to ja ciasteczka wieczorem zjeść nie mogę? 
Małż po prostu dba o Twoją linię! Daj mu spokój!
Hahahaha - północ to wieczór - dobry żarcik
-
nick nieaktualnyaannkkaa wrote:Na moja znajomą zadziałał taki sposób :
drażnienie sutków 15 min potem sex potem ciepła kąpiel i znowu 15 min drażnienie sutków zrobiła to wieczorem a w nocy dostała skurczy
Quote:
A gdy ominę
to też zadziała 
-
nick nieaktualnyTaaa, to mój mąż po namowach stwierdził że dzisiaj nie ma siły, ale jutro się postara żeby Kubuś wylazł za jego pomocą...

cytrynówka- moja sunia miała biegunkę wczoraj. Na szczęście wcisnęłam jej węgiel do pyska i przeszło
puszczała takie bąki jak się załatwiała że ktoś mógł pomyśleć że to ja a nie pies
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama-julka wrote:aannkkaa wrote:Na moja znajomą zadziałał taki sposób :
Quote:
A gdy ominę
to też zadziała 
Muszę zapytać bo tę kwestie tez muszę pominąć ale może zamiast tego umyje podłogę na kolanach
-
nick nieaktualnyAndrzejki - Mikołajki - teraz czekaj do Świąt he he.Aneczka86 wrote:Ja najpierw liczyłam na andrzejki, potem na Mikołajki a teraz chciałbym chociaż przed tym 17, bo boję się wywoływania

Co do draznienia skutków to słyszałam pozytywne opinie
Chyba jutro wypróbuje jak się dziś nic nie rozkręcić.
Cytrynówka rzeczywiście oszczędź opisu
-
nick nieaktualny