Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Czytam Was regularnie ale rzeczywiście mało się udzielam. Jak urodze na pewno dam znać
Dziś na ktg zero skurczy. Potem lekarz zrobił mi masaż szyjki i liczę na jakąś akcję. Jak nie to za tydzień mam się zgłosić do szpitalaA czop odpadł już 3 tygodnie temu..
genoweffa, genoweffa, genoweffa, genoweffa, genoweffa, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaannkkaa wrote:Wam też tak leci z piersi ? Mi dziś z jednej to masakra najpierw takie bardzo żółte a teraz takie przezroczysto białe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatlenaa jak tak małż jedzie, to nie wiadomo gdzie dojedzie
Aannkkaa mi wtedy i teraz nic nie leci, a mleko miałam i pewnie mieć będęMi czasami mrowieją
np. ostatni raz wczoraj po wpisie Justyny o karmieniu he he.
Zieloneoliwki kiedyś forum i tak umrze śmiercią naturalnąAlbo potem rozgadaja się te, które teraz milczą
O tej godzinie słodyczeJestem zdziwiona.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa moja znajomą zadziałał taki sposób :
drażnienie sutków 15 min potem sex potem ciepła kąpiel i znowu 15 min drażnienie sutków zrobiła to wieczorem a w nocy dostała skurczymoże i to nie przez to ale tak brzmi przekonująco haha
Mi z piersi leci samoistnie no ale jak nacisne to tez ostro daje
Synku czy Ty nie masz ochoty na mamusinego mleczka, ciepłe zdrowe .. zapraszam!ZieloneOliwki lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:No mógł chociaż powiedzieć to bym sobie kupiła, a tak byłam pewna że jest cała paczka!
Mama-julka zdziwiona jesteś?Były tu takie to pisały że w środku noc y lodówkę okupują, to ja ciasteczka wieczorem zjeść nie mogę?
Małż po prostu dba o Twoją linię! Daj mu spokój!
Hahahaha - północ to wieczór - dobry żarcik -
nick nieaktualnyaannkkaa wrote:Na moja znajomą zadziałał taki sposób :
drażnienie sutków 15 min potem sex potem ciepła kąpiel i znowu 15 min drażnienie sutków zrobiła to wieczorem a w nocy dostała skurczymoże i to nie przez to ale tak brzmi przekonująco haha
Quote:
A gdy ominęto też zadziała
-
nick nieaktualnyTaaa, to mój mąż po namowach stwierdził że dzisiaj nie ma siły, ale jutro się postara żeby Kubuś wylazł za jego pomocą...
cytrynówka- moja sunia miała biegunkę wczoraj. Na szczęście wcisnęłam jej węgiel do pyska i przeszłopuszczała takie bąki jak się załatwiała że ktoś mógł pomyśleć że to ja a nie pies
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama-julka wrote:aannkkaa wrote:Na moja znajomą zadziałał taki sposób :
Quote:
A gdy ominęto też zadziała
Muszę zapytać bo tę kwestie tez muszę pominąć ale może zamiast tego umyje podłogę na kolanach -
nick nieaktualnyAneczka86 wrote:Ja najpierw liczyłam na andrzejki, potem na Mikołajki a teraz chciałbym chociaż przed tym 17, bo boję się wywoływania
Co do draznienia skutków to słyszałam pozytywne opinieChyba jutro wypróbuje jak się dziś nic nie rozkręcić.
Cytrynówka rzeczywiście oszczędź opisu -
nick nieaktualny