X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Aneczka86 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytam Was regularnie ale rzeczywiście mało się udzielam. Jak urodze na pewno dam znać :)
    Dziś na ktg zero skurczy. Potem lekarz zrobił mi masaż szyjki i liczę na jakąś akcję. Jak nie to za tydzień mam się zgłosić do szpitala :( A czop odpadł już 3 tygodnie temu..

genoweffa, genoweffa, genoweffa, genoweffa, genoweffa, genoweffa lubią tę wiadomość

l22ncwa1oacwa1tc.png
    l22nbd3m6o1c484o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aannkkaa wrote:
    Wam też tak leci z piersi ? Mi dziś z jednej to masakra najpierw takie bardzo żółte a teraz takie przezroczysto białe
    mi samoistnie nie leci, jak mocniej nacisnę albo coś to tak. Ale bolą mnie często i muszę aż nacisnąć żeby przepchać kanaliki i ból przechodzi dopiero wtedy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka86 wrote:
    A czop odpadł już 3 tygodnie temu..
    o, no to pocieszające dla mnie baaaardzo :P

• Matleena Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 18:07

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2015, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matlenaa jak tak małż jedzie, to nie wiadomo gdzie dojedzie :-D

Aannkkaa mi wtedy i teraz nic nie leci, a mleko miałam i pewnie mieć będę ;-) Mi czasami mrowieją :-P np. ostatni raz wczoraj po wpisie Justyny o karmieniu he he.

Zieloneoliwki kiedyś forum i tak umrze śmiercią naturalną :-P Albo potem rozgadaja się te, które teraz milczą :-D
    O tej godzinie słodycze :-/ Jestem zdziwiona.

• Aneczka86 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    o, no to pocieszające dla mnie baaaardzo :P
    Wtedy do Was pisałam pełna paniki.. A teraz czekam i czekam.. :(

l22ncwa1oacwa1tc.png
    l22nbd3m6o1c484o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2015, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mógł chociaż powiedzieć to bym sobie kupiła, a tak byłam pewna że jest cała paczka!

Mama-julka zdziwiona jesteś? :D Były tu takie to pisały że w środku noc y lodówkę okupują, to ja ciasteczka wieczorem zjeść nie mogę? :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2015, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na moja znajomą zadziałał taki sposób :
    drażnienie sutków 15 min potem sex potem ciepła kąpiel i znowu 15 min drażnienie sutków zrobiła to wieczorem a w nocy dostała skurczy :D może i to nie przez to ale tak brzmi przekonująco haha

Mi z piersi leci samoistnie no ale jak nacisne to tez ostro daje :D

Synku czy Ty nie masz ochoty na mamusinego mleczka, ciepłe zdrowe .. zapraszam!:D

ZieloneOliwki lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2015, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka86 wrote:
    Wtedy do Was pisałam pełna paniki.. A teraz czekam i czekam.. :(

Też czekam, a termin mamy zupełnie inny. Mam nadzieję na przyszły tydzień :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2015, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    Też czekam, a termin mamy zupełnie inny. Mam nadzieję na przyszły tydzień :-D
    ja też, ja też!! Ty 16, ja dwa dni później- 18 ;)

• cytrynówka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dla odmiany walczę z kocią biegunką... nie chcecie znać szczegółów, naprawdę :D a moje podwozie milczy, ani drgnie... chlip.

genoweffa lubi tę wiadomość

ug37hdgeo4bxjxq2.png
    f2wl6iyeydwn0wui.png

BETAHcg 2.01.2019 7326,00 :D
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    No mógł chociaż powiedzieć to bym sobie kupiła, a tak byłam pewna że jest cała paczka!

Mama-julka zdziwiona jesteś? :D Były tu takie to pisały że w środku noc y lodówkę okupują, to ja ciasteczka wieczorem zjeść nie mogę? :D

Małż po prostu dba o Twoją linię! Daj mu spokój!

Hahahaha - północ to wieczór - dobry żarcik ;-)

• Aneczka86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja najpierw liczyłam na andrzejki, potem na Mikołajki a teraz chciałbym chociaż przed tym 17, bo boję się wywoływania :(
    Co do draznienia skutków to słyszałam pozytywne opinie :) Chyba jutro wypróbuje jak się dziś nic nie rozkręcić.

l22ncwa1oacwa1tc.png
    l22nbd3m6o1c484o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2015, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aannkkaa wrote:
    drażnienie sutków 15 min potem sex potem ciepła kąpiel i znowu 15 min drażnienie sutków zrobiła to wieczorem a w nocy dostała skurczy :D może i to nie przez to ale tak brzmi przekonująco haha
    Quote:

A gdy ominę <3 to też zadziała :-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2015, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaa, to mój mąż po namowach stwierdził że dzisiaj nie ma siły, ale jutro się postara żeby Kubuś wylazł za jego pomocą... :P

cytrynówka- moja sunia miała biegunkę wczoraj. Na szczęście wcisnęłam jej węgiel do pyska i przeszło :P puszczała takie bąki jak się załatwiała że ktoś mógł pomyśleć że to ja a nie pies :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2015, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    aannkkaa wrote:
    zastąp to myciem podłogi :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2015, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    aannkkaa wrote:
    Quote:

Muszę zapytać bo tę kwestie tez muszę pominąć ale może zamiast tego umyje podłogę na kolanach :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2015, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka86 wrote:
    Ja najpierw liczyłam na andrzejki, potem na Mikołajki a teraz chciałbym chociaż przed tym 17, bo boję się wywoływania :(
    Co do draznienia skutków to słyszałam pozytywne opinie :) Chyba jutro wypróbuje jak się dziś nic nie rozkręcić.
    Andrzejki - Mikołajki - teraz czekaj do Świąt he he.

Cytrynówka rzeczywiście oszczędź opisu :-D

• Matleena Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 18:07

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2015, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [/QUOTE] Co do draznienia skutków to słyszałam pozytywne opinie :) Chyba jutro wypróbuje jak się dziś nic nie rozkręcić.[/QUOTE]
    No ja też ale żeby to robić dość mocno najlepiej ręcznikiem:D

‹‹ 2078 2079 2080 2081 2082 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ