Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Zieloneoliwki
Aannkkaa
czy się zmówiłyście do tego mycia podłogiTo ma ki zastąpić
Mi się chceale normalnego bez brzucha.
jeżeli w takich gustujesz
z tym ze po całym procesie będą Ci napierdzielac kolana a finał będzie taki że ktoś C wejdzie na tą podloge i zrobi ślady i dostaniesz kurw***
Trochę nawet podobne haha
Niestety jeszcze trochę sobie poczekasz -
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:Aha, mama-julka ! nie ma jeszcze północy także wiesz..
edit: mój z usg to 28, wielka różnica nie?
Oł, wtedy jo, sorki. Twoja doba ma inny podział he he.
A z terminem to wiesz, my mamy duże brzuchy, a w nich małe dzieci to nam teoretycznie nic się nie zmienia -
nick nieaktualnyMatleena wrote:Ale jaja! Siedzę sobie na fb, odzywa się kolega z dawnych lat, nawet fajny chłopak, ładny goprowiec i co? I mnie zaczął podrywać
Kurde, już nie pamiętam kiedy ktoś mnie podrywał. Jakie to miłe uczucie
Oszalałam normalnie. Co prawda nie zaczaił, ze wyszłam za mąż i jestem w ciąży mimo zdjęć na fb, ale to i tak miłe hehehe
-
nick nieaktualnyaannkkaa wrote:Haha pozycja dość podobna
jeżeli w takich gustujesz
z tym ze po całym procesie będą Ci napierdzielac kolana a finał będzie taki że ktoś C wejdzie na tą podloge i zrobi ślady i dostaniesz kurw***
Trochę nawet podobne haha
Niestety jeszcze trochę sobie poczekasz
Już ja se to wyobrażam. Naparzam ze szmatą 15 min. z zegarkiem w ręku potem cycki na wierzch i znowu szmata he he. A kto by mnie z tej podłogi podniósł? Byłabym jak żuczek na pancerzu -
nick nieaktualnyMatleena wrote:Ale jaja! Siedzę sobie na fb, odzywa się kolega z dawnych lat, nawet fajny chłopak, ładny goprowiec i co? I mnie zaczął podrywać
Kurde, już nie pamiętam kiedy ktoś mnie podrywał. Jakie to miłe uczucie
Oszalałam normalnie. Co prawda nie zaczaił, ze wyszłam za mąż i jestem w ciąży mimo zdjęć na fb, ale to i tak miłe hehehe
Może zauważył, tylko gustuje w zaciążonych? Wiesz i wpadki by nie było<wstydzioch>
-
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Już ja se to wyobrażam. Naparzam ze szmatą 15 min. z zegarkiem w ręku potem cycki na wierzch i znowu szmata he he. A kto by mnie z tej podłogi podniósł? Byłabym jak żuczek na pancerzu
chyba ze syn by podniósł matkę z podłogi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny