Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jezuu, Flakonik , strasznie mi przykro
Trzymaj się, az brak mi słów co napisać.
Moi rodzice właśnie wracają z gór, trasa dość długa, i aż chwyciłam za telefon i zadzwoniłam do nich po Twoim wpisie !
Alicja
.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' 

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBrak słow na taką tragedie....wyrazy wspołczucia. 3maj sie dla swoich coreczek i meza ktorzy kochaja Cie ponad zycie.Flakonik wrote:U nas rodzinna tragedia

Dostalam informacje dwie godziny temu ze moi rodzice nie zyja. Obydwoje zgineli dzisiaj rano w wypadku samochodowym
Chyba popadne w jakas depresje -
Flakonik wrote:U nas rodzinna tragedia

Dostalam informacje dwie godziny temu ze moi rodzice nie zyja. Obydwoje zgineli dzisiaj rano w wypadku samochodowym
Chyba popadne w jakas depresje
Matko Boska, ja jestem z lipcówek ale regularnie Was czytam, ale w takiej sytuacji nie wytrzymałam... wyrazy współczucia i kondolencje ;(
straszna wiadomość
Kijanka
-
Flakonik wrote:U nas rodzinna tragedia

Chyba popadne w jakas depresje
OGROMNE KONDOLENCJ FLAKONIK!! NIE JESTEM SOBIE W STANIE WYOBRAZIC CO CZUJESZ ;((
TRZYMAJ SIE TAM JAKOS KOCHANA!
(
-
nick nieaktualnyFlakonik, najszczersze kondolencje i wyrazy współczucia!!
Straszna tragedia dla Was, a szczególnie dla Ciebie. Wiem że łatwo się mówi, ale sama wiesz że musisz się teraz trzymać i nie ma mowy o jakiejkolwiek depresji bo musisz być silna dla dziewczynek!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKtóraś z Was pytała o dwójeczkę po CC. Ja robiłam już w szpitalu, bo mi się strasznie chciało. Teraz też biorę żelazo i jest ciężko, choć co drugi dzień robię na siłę żeby mnie nie zatkało. Mnie znowu boli gdzieś w kości ogonowej i podbrzusze przy siusianiu, też tak miałyście po cc?
Karuzelkę mamy taką : http://allegro.pl/karuzela-do-lozeczka-projektor-smoby-cotoons-0m-i5762356939.html?bi_s=ads&bi_m=p2,1&bi_c=91314
trzy melodyjki: jedna spokojna, druga troszeczkę bardziej energiczna a trzecia z odgłosami natury. Projektor rzuca ładne światełka, jest pilot i super motylki
Wczoraj Kubuś znowu płakał trzy godziny, zasnął ze zmęczenia. Dziś rano to samo- cztery godziny... Nie sądzę żeby to miało być normalne...
Sił mi brakuje jak tak płacze że aż się krztusi...
-
Flakonik wrote:100 grudniowym mamusiom urodziły się 104 maluszki. Były z nami aż 4 mamy bliźniaków

Urodziło się:
57 dziewczynek
47 chłopców
Najpopularniejszymi imionami były:
Ola i Marysia- 4
Kacper i Maks - 4
Sposób porodu:
Siłami natury - 56
Cięcie cesarskie - 41
Brak danych - 3
Najcięższym a zarazem najdłuższym maluszkiem była córeczka od genoweffy - Ola która ważyła 4950g i mierzyła 62cm
Najmniejszym maluszkiem był Bartuś od ewki993,który ważył 1780g oraz Kasia od Flakonika,która miała 44cm.
Największa liczba porodów przypadła na dzień 27.12 - 5 porodów.
Natomiast żaden maluszek nie chciał przyjść na świat 20,26 i 28 grudnia
Moj jak sie urodzil mial Tylko 37 cm wiec przebil Twoja Kasie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 18:21
Maksymilian
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH