Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie możemy odliczyć
odliczyc można tylko pełne miesiące wiec wszystkie dzieciaczki urodzone w grudniu odpadają a mamusie które urodziły w listopadzie mogą odliczyć jeden miesiąc czyli 100 zł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 14:58
-
ZieloneOliwki wrote:No i super, może teraz będzie tylko lepiej

Ponowię pytanie które gdzieś zaginęło:
możecie polecić jakiś bezdotykowy termometr?
i nawilżacz powietrza?
http://www.withings.com/eu/en/products/thermo?utm_source=crm&utm_medium=email&utm_campaign=promo_event_thermo_launch&utm_content=bottom
ja mam ten plus wage i camere z tej firmy, plus jest aplikacja do tych rzeczy, ktora zbiera wszystkie informacje... rowniez zbiera informacje na temat karmienia... ta sama firma ma rowniez wage dla niemowlakow, ale nie kupowalam, dodaje wage dziecka do aplikacji po wizycie u lekarza...
ZieloneOliwki lubi tę wiadomość
-
ja jak urodziłam Olka we wrześniu to jeszcze różnice za wrzesień mi doliczył program więc chyba za część grudnia też tak będzie. To groszowe sprawy oczywiścieAcikk wrote:Nie możemy odliczyć
odliczyc można tylko pełne miesiące wiec wszystkie dzieciaczki urodzone w grudniu odpadają a mamusie które urodziły w listopadzie mogą odliczyć jeden miesiąc czyli 100 zł
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie pomogly najpierw mielismy espumisan ale ciezko nic nie pomagal i polozna polecila infacol i jest ok nie prezy sie nie steka i robi 2-3kupki dziennie plus u nas pomogla zmiana mleka na hipp bio
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 15:44
-
No to zaraz wysylam męża po kropelki. My też dajemy espumisan ale nic nie daje..przychodzi 21 i mała steka do 1 ..bidulka. A jak stosujesz?Mi$ia26 wrote:U mnie pomogly najpierw mielismy espumisan ale ciezko nic nie pomagal i polozna polecila infacol i jest ok nie prezy sie nie steka i robi 2-3kupki dziennie plus u nas pomogla zmiana mleka na hipp bio

-
dziewczyny moja mala zaczyna byc niespokojna placzliwa i taka inna po zrobieniu kupy
juz zauwazylam to kilka dni wtecz, czy to normalne???? chyba nie
dobrze ze jutro sie wybieramy do kontroli bo masakra, jeszcze conajmniej raz dziennie zwymiotuje ( o ulewaniu nie wspomne praktycznie po kazdym jedzeniu ale w srednich ilosciach ) zaczyna mnie to martwic bo przeciez jestesmy na nutramigenie
-
nick nieaktualnyDaje doustnie przed kazdym karmieniem tam est taka pipetka wiec nie ma probemu juz nawet bede starala sie stopniowo odstawic:)Aneczka86 wrote:No to zaraz wysylam męża po kropelki. My też dajemy espumisan ale nic nie daje..przychodzi 21 i mała steka do 1 ..bidulka. A jak stosujesz?
-
A po ilu dawkach zaczal pomagac? Kurcze tak bardzo bym chciala, żeby szybko bo ona się tak meczy. A ile kropli dajesz?Mi$ia26 wrote:Daje doustnie przed kazdym karmieniem tam est taka pipetka wiec nie ma probemu juz nawet bede starala sie stopniowo odstawic:)

-
nick nieaktualnyLips, ja daję Delicol od piątku i też zauważyłam poprawę. Mały jeśli płacze to tak normalnie, nie krzyczy i nie robi się sinofioletowy. Tylko że zaczął robić zielone kupki i nie wiem od czego bo daję jeszcze Infacol i Dicoflor.
Aneczka, ja podaję też Infacol. Przed każdym posiłkiem wyciskam do buzi pół zakraplacza, miesięcznemu dziecku daje się cały zakraplacz.
Matleena, dzięki za radę
Gondolę się ciężko wpina, ale chyba będę znosić wózek i dopiero małego, na to nie wpadłam 
Nadulka, ja na wypisie e szpitala miałam żeby zgłosić się do poradni preluksacyjnej między 4 a 8 tygodniem na usg bioderek. Pediatra jednak nic nie mówiła, skierowania nie dała a ja zapomniałam zapytać. Ale i tak idę prywatnie bo terminy na nfz są straszne.
Matleena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas na drugi dzien zaczela byc poprawa a zacza od puszczania baczkow pozniej jeszcze zmienilismy mleko i wogole juz bylo ok i w koncu mialam szczesiwe dziecko

Kurde Oliwki ile tego dajesz ale najwazniejsze ze Kubusiowi pomaga
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 16:22
-
nick nieaktualny