Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZieloneoliwki nie powiedział wprost że może zaszkodzic, tylko zasugerował że organizm małego jest i tak obciążony i lepiej unikać czegoś co nie uchroni go w 100% i dla niego zdrowsze będzie ostatecznie dać kroplówkę nawadniającą niż te szczepienie. Zresztą i pani neurolog dzisiaj zasugerowała aby oszczędzać jego organizm, chociażby ze względu na zastój tego płynu mózgowo-rdzeniowego.
Alicja u nas tak samo woda dawała pozytywny rezultat tylko po 2-3h. Są też czopki dla dzieciaczków. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:Mama julka, jak sobie radzisz sama?
Ogólnie Maciek jest mniej absorbujący niż pierworodny, ale niekiedy jest ciężko, np. dziś nie spał 22-2 była kolka, potem nie mógł usnąć, potem kolka. Nie chciał za bardzo termoforu. Dobija mnie tym, że karmienie trwa nawet dwie godziny i zasypia bez płaczu tylko przy cycu. Ale jak zaśnie to na 2-3 godz. Kolek też nie ma codziennie. Jesteśmy po pierwszym spacerze to dla mnie jak wdrożenie normalności. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-

To i ja dziś zaspamuje bo w końcu dostalismy zdjęcia Antka
Piegus, Nadulka, nataliano, Moniusia89, rewelka, aannkkaa, Dżulia, pati_zuzia, Mama-julka, Mi$ia26, Flakonik, Suerte, MeGi2986, revvelka, Madzia890722, Pchelkaa, kwiatakacji, Matleena, emilka24, Kika428, alicja_, lula.91, m@rzenie, akira, dorciamw, Kate4, ZieloneOliwki, Madzisek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzychodzi list ale tylko z przypomnieniem,ze zbliza sie 6week check I po jakiej dacie moze sie odbyc. Tak samo na szczepienia tez musisz sama. Ja to zrobie przy okazji tego przegladu w srode zmaczy umowie sie na szczepienie. Pewnie tez przyjdzie list. Tutaj zawsze przysylaja listy z przypomnieniem,ze cos sie zbliza. Pewnie dostaniesz tez list na cytologie ale to za ok pol roku jak sie nie myle.Suerte wrote:pati_zuzia a na to 6 week check to sama mam się umówić do GP czy list przychodzi?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

hehehe