Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZieloneoliwki nie powiedział wprost że może zaszkodzic, tylko zasugerował że organizm małego jest i tak obciążony i lepiej unikać czegoś co nie uchroni go w 100% i dla niego zdrowsze będzie ostatecznie dać kroplówkę nawadniającą niż te szczepienie. Zresztą i pani neurolog dzisiaj zasugerowała aby oszczędzać jego organizm, chociażby ze względu na zastój tego płynu mózgowo-rdzeniowego.
Alicja u nas tak samo woda dawała pozytywny rezultat tylko po 2-3h. Są też czopki dla dzieciaczków. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:Mama julka, jak sobie radzisz sama?
Ogólnie Maciek jest mniej absorbujący niż pierworodny, ale niekiedy jest ciężko, np. dziś nie spał 22-2 była kolka, potem nie mógł usnąć, potem kolka. Nie chciał za bardzo termoforu. Dobija mnie tym, że karmienie trwa nawet dwie godziny i zasypia bez płaczu tylko przy cycu. Ale jak zaśnie to na 2-3 godz. Kolek też nie ma codziennie. Jesteśmy po pierwszym spacerze to dla mnie jak wdrożenie normalności. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-

To i ja dziś zaspamuje bo w końcu dostalismy zdjęcia Antka
Piegus, Nadulka, nick nieaktualny, Moniusia89, rewelka, nick nieaktualny, Dżulia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Matleena, emilka24, Kika428, nick nieaktualny, nick nieaktualny, m@rzenie, akira, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Madzisek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzychodzi list ale tylko z przypomnieniem,ze zbliza sie 6week check I po jakiej dacie moze sie odbyc. Tak samo na szczepienia tez musisz sama. Ja to zrobie przy okazji tego przegladu w srode zmaczy umowie sie na szczepienie. Pewnie tez przyjdzie list. Tutaj zawsze przysylaja listy z przypomnieniem,ze cos sie zbliza. Pewnie dostaniesz tez list na cytologie ale to za ok pol roku jak sie nie myle.Suerte wrote:pati_zuzia a na to 6 week check to sama mam się umówić do GP czy list przychodzi?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

hehehe