Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTaki dlugi post naskrobalam i zamiast wyslij kliknelam anuluj

Acik super sesja
Coraz mniej mam kp, ciekawe czy jest jakas mama ktora ma zamiar kp dluzej niz pol roku, rok? Ja bym chciala 6 msc kp pozniej odstawic i zaraz starac sie o drugie dziecko.
Minelo 6 tyg od porodu a ja dopiero od ok tyg w 100% czuje sie spelniona w macierzynstwie
nie boje sie zostac sama z mloda, radze sobie ze wszystkim, ogarniam. Dzis i wczoraj udalo zasnac sie ok 21:30
tak szybko rosnie to moje dziecko ze az czasami jestem przerazona, usmiecha sie coraz czesciej, i zaczyna gugac ale poki co nie do mnie tylko do obrazkow i scian;-)
Jakos boje sie
. Chyba dlatego ze na wizycie mialam usg dowcipne i pozniej caly dzien mnie bolalo
no ale sprobowac chce bp czuje ze z mezem sie oddalamy. W domu i przy mlodej pomaga ale jakos mniej czasu mamy dla siebie, w dodatku jak ona tak pozno zasypia.
-
nick nieaktualny
-
Hm, jeśli chodzi o sól fizjologiczna to mój maluch miał problem z katarem w szpitalu i dostałam jedną ampułkę. Zostawiłam ją i po kilku godzinach przyszła położna i pytała ile to już stoi otwarte. Jak powiedziałam to od razu wzięła do wyrzucenia i przyniosła mi nową i powiedziała że nie może tak długo stać. Dlatego wyrzucam.
-
Pchelkaa my też jeszcze mamy przed sobą pierwszy raz po porodzie ostatnio zrobiliśmy próbę ale bolało mnie wiec odpuscilismy, ale przecież są inne sposoby okazywania miłości hehe moj maz wręcz bardzo zadowolony i żartuje że na obecnych warunkach może nawet zrezygnować z seksu
także my jak nastolatki wykorzystujemy każde 10 min które antek daje na jakies małe przyjemności 
Mysle że jak mowisz że czujesz że się oddalacie z mężem to tym bardziej trzeba cos podzialac. Ja mam wrażenie ze jesteśmy blisko jak jeszcze nigdy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny