Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki – od wczoraj nie może zrobić kupy.
Czasem pomagaliśmy jej termometrem (lekarka nam poleciła). Dziś włożyłam termometr a tam kupa jak kamień w środku, a młoda wrzask bo nie może jej wycisnąć.
Nie myślę, że to wina mleka, bo od 2 miesięcy je pije i jest ok. Myśle, że to chyba działanie syropu który jej podajemy ostatnio (wapno).
Ania14 – Kochana wafle bym zjadła z chęcią, ale karmie MM więc nic mi po nich
ania14, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Raczej takPchelkaa wrote:Pod prawa piersia na samym dole wumavalam zgrubienie (ksztaltu jak kabel np od zelazka- grube podluzne) i boli, myslicie ze to moze byc zastoj?
ja mam tak co chwile. Raz na jednej piersi raz na drugiej. Wczoraj mialam na lewej i gory
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNieAcikk wrote:Pchelkoo a miałam pytać czy Twoja super szwagierka już urodzila
?
termin ma na polowe lutego
ostatnio pytala mnie czy przy cc moze powiedziec od razu lekarzowi zeby brzuch jej zmniejszyl
Matleena, akira, Madzia890722, Mama-julka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Wlasnie właśnie ciekawa jestem czy zaprotestowala na porodowce i nie urodziła czy co

Ma zamiar na porodowce walczyc o cc
bo stwierdzila ze skoro ja tak dobrze sie czulam po cieciu to i u niej tak napewno bedzie.
wszysykim opowiada o swoich pekajacych hemoroidach, nawet moim rodzicom jak sie spotkali przypadkowo u mnie :-o tak mi bylo wstyd

ja już raz dawalam