Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Acikk wrote:Kuzwa a ja se chyba zacznę jakies kanapki szykować na noc bo jak się budzimy i tej 4 to mnie tak ssie glod ze szok właśnie wrabalam na zimno schabowego co został z obiadu
ja w nocy jak rrobie mleko malej to jem wszystko co slodkie w domupotrafie opitolic cala rolade przez noc
Pchelkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Pchelkaa Ty tez nie śpisz? Hehe powraca nasze nocne forum
Karmie po 4
Do czego to doszlo, jest 7:52 maz z corka spia jeszcze ja wstalam i sniadanie robie :-o ostatnio jakos szybko sily regeneruje, chociaz prawie 9 godz spalam w tym 6 ciagiem -
KASIAG24 wrote:ja w nocy jak rrobie mleko malej to jem wszystko co slodkie w domu
potrafie opitolic cala rolade przez noc
No właśnie jak to samo iw ciąży po nocach nie jadłam a teraz bym wdupcala wszystko jak leci
KASIAG24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInso mysle ze poprostu jak dla niej to za duza przerwa te 6 godz od 24 do 6 dlatego sie budzi o 3-4
No ale czesto sie budzi wiec moze poprzestawiaj ja powoli. Moja na piersi jak zje o tej 21-22 to budzi sie po 4 zje i np dzis jeszcze nie obudzila sie od tamtego karmienia. Ale za to w ciagu dnia co 2-3 godzinkiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 08:06
-
Acikk Madzia chce gadac a ja mam oczy jak kot ze shreka i mysle sobie "usnij jeszcze skarbie" nir wiem czy pomoglo ale usnela, sama bo staram sie jej nie lulac:)
Dziewczyny ja tam moge prawie nic nie jesc a do zrzucenia jeszcze mi z 5 kg zostalo... dzisiaj mialam miec wizyte u gina ale okresu dostalam i dupa... swoja droga szybko przyszedl...
Pospalysmy do 8, czas sie ogarnac:) -
Acikk wrote:No właśnie jak to samo i
w ciąży po nocach nie jadłam a teraz bym wdupcala wszystko jak leci
ja tamw ciazy tez wdupcialam wszystko co slodkie w nocyduza milka lekko leci przez nocuszke
a macius zamiast coraz mniejszy to coraz wiekszy sie robi -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1f94211ee4be.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/77c775f48f3f.jpg
siemka ciotki))
Nadulka, rewelka, Madzisek, aannkkaa, ZieloneOliwki, MeGi2986, justyna14, m@rzenie, pati_zuzia, Mama-julka, Pchełka, Suerte, iNso87, Matleena, genoweffa, Pola_27, Aneczka86, Dżulia, Moniusia89, Flakonik, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
Zazdroszcze Wam jak piszecie o 6h snu
chociaż nie mam co narzekać mój dziś znowu 3 przespał
idziemy dziś na spacer i to do galerii bo mi książeczka do empiku powinna przyjść, pewnie się że 2 h zejdzie:)
My mamy sypialnie i salon mały śpi z nami w swoim lozeczku i nie mamy TV w sypialni, ale mąż często gra na kompie wieczorem więc mu to nie przeszkadza. -
Kacperek wita się z e-ciotkami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 20:04
KASIAG24, mnk, ZieloneOliwki, Nadulka, MeGi2986, rewelka, justyna14, m@rzenie, pati_zuzia, Mama-julka, Suerte, iNso87, Matleena, revvelka, genoweffa, Pola_27, Aneczka86, Dżulia, Moniusia89, Flakonik, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
A ja mam tak paskudnie bolacy problem ze trafi mnie szlak ;/ wyskoczyl mi czyrak na pachwinie, alurat na zgieciu nogi nosz i nawet z rozlozonymi nogami mi ciezko lezec bo mnie boli. A on sporawy ;/ miala kiedys tak ktoras? Macie jakis sposob zeby to dziadostwo chociaz przestalo bolec? Bo ja nie wiem nie wytrzymam