Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKurde to mój Kuba niezły głodomor jak zjada 120...i to co 3h...
Matleena, on wodę wypije bez problemu jak chce pić, chodzi o to że w momencie kiedy jest głodny to niczym go nie oszukam
U nas też wyboru nie ma, jeden pokój więc telewizor cały dzień chodzi a na noc zostawiam lampkę przykrytą pieluchą
U mnie spadło 11kg, jeszcze 13 minimum (do wagi sprzed ciąży) a praktycznie nic nie jem bo mi czASu brakujeWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 08:38
-
nick nieaktualny
-
Karola1990 wrote:Lipobase do calego ciala , clotrimazol, alantan, dermavel ale to z wczesniejszej kuracji u na glowke z emolium zel na ciemieniuche bo byla straszna...
A karmisz piersią czy mm ? Bo sie zastanawiam czy ci lekarz kazał przejśc na diete bezmleczna czy nie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:A u nas standardzik 22:00 antoni odjazd, pobudka 4:00
język oby już mu tak zostało !!! Ale od 3 już się krecil więc ja nie spałam chociaż mogłam więc jak jeszcze trochę nam się ten rytm spania utrzyma to przenoszę go do jego pokoju
Alicja Twoja Sarka na wogole jakies odstępstwa od normy myślałam ze nie
Kurde mojemu chlopczykowi przestaje wystarczać 120 mleka, wysysa wszystko do ostatniej kropelkichyba czas zacząć robić 150!
Przestawiam ją na jedzenie o 21 zamiast o 22 i może dlatego coś jej nie pasowało, że ktoś jej harmonogram przestawia
Moja Sarka też wysysa do ostatniej kropli, ale boje sie troche dawać już 150 -
nick nieaktualnyiNso87 wrote:Jak pisalas wczesniej to je co 3h. 6,9,12,15,18,21. 24 i 4,i o tej 3-4 nie wiem po co...jak zaraz i 6:/ nie wiem jak tu Ja poprzestawiać
Gdyby jadła 7 a nie 8 razy to byłoby optymalnie.Spróbuj może o tej 3 dawać smoka, a jak nie bedzie chciala to spróboj oszukać herbatą. -
Ja karmie tylko kp. Tez dawalam sporadycznie malemu butelke ale ze swoim mlekiem jak myslalam ze sie nie najada i na poczatku dwa razy dokarmilam mm tylko
a. Teraz on chyba nawet calkiem zadowolony ze moze cycki pomietosic
genoweffa lubi tę wiadomość
-
Nadulka moja koleżanka karmila bardzo dlugo mała tylko na noc i dopóki karmiła to na tyle miala pokarmu dopiero jak zostawiła to sie stracił tak ze spoko podobno cycki produkują wg zapotrzebowania więc będą tyle produkować żebyś mogła podawać malej rano
Nadulka, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nadulka wrote:powiem Wam że już trochę zluzowałam jeśli chodzi o kp już się tak nie zadręczam ale cholernie to przykre że brałam tabletki na pobudzenie laktacji, piłam femaltiker, bawarki, karmi i nic się nie rozkręciło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 10:11