Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madzia890722 wrote:noo... a różnica chyba tylko tygodnia
ja już mam co nosić a będzie tylko więcej
ehh czas leci jak głupi niedługo będzie trzeba wracać do pracy hehe
ale przed nami wiosna lato ohh w super okresie się te nasze dzieci urodziły
cala wiosna lato i jesień przed nami
Madzia890722 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurde Madzia twoj Antos z tego samego dnia co Kacper a jest taki malutki drobniutki
Oj tak wiosna lato a nasze dzieciaczki juz beda sporawe i bedzie co robicU nas tak wieje ze wyszlam sprawdic i wrocilam do domu a moj maly spi
I dzis pieknie zjadal o stalych porach nie przesunal od wczoraj ani jednego posilku i znow spi od 12
Madzia890722 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Misia, owiniety w roladę
? Moja rolada też śpi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 16:07
Acikk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi$ia26 wrote:Wogole kurde dzis mialam sen ze znow zaszlam w ciaze o matko jakie to bylo przerazajace i takie realistyczne
Mi$ia26, Pchelkaa, Nadulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAneczka86 wrote:Dziewczyny czy Wasze pociechy mialy juz drugi skok rozwojowy? Moja od wczoraj jest jakaś dziwna, jakby miała swój świat. A dziś to nawet na rekach nie chce, bo ryk. I nie wiem co jej jest..
Moja jutro konczy 8 tyg i przedwczoraj i wczoraj tylko na rekach chciala i prawie nie spala. Sadze ze to ten skok rozwojowy bo to samo bylo na przelomie 4/5 tyg. -
nick nieaktualnyMy po szczepieniu bylo troche placzu z takim zalem ze az serce mi sie sciskalo. Ale jak wyszlismy z gabinetu przystawilam ja do piersi i spi caly czas budzi sie na jedzenie tylko. Mamy do zrobienia morfologie i mocz bo ja czesto w ciazy mialam zapalenie pecherza i anemie. Waga z dzis 6770g, dr powiedzial ze corka jest ewenementem bo duza jest i trzyma pieknie glowke i ruchy ma jak na 3 msc dziecko- siega raczkami do zabawek- chociaz jeszcze nie gramotnie, smieje sie jak sie do niej gada. 11.02 mamy usg bioderek.
genoweffa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny