Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nawet niecały tydzieńMadzia890722 wrote:noo... a różnica chyba tylko tygodnia

ja już mam co nosić a będzie tylko więcej
ehh czas leci jak głupi niedługo będzie trzeba wracać do pracy hehe
ale przed nami wiosna lato ohh w super okresie się te nasze dzieci urodziły
cala wiosna lato i jesień przed nami
Madzia890722 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurde Madzia twoj Antos z tego samego dnia co Kacper a jest taki malutki drobniutki

Oj tak wiosna lato a nasze dzieciaczki juz beda sporawe i bedzie co robic
U nas tak wieje ze wyszlam sprawdic i wrocilam do domu a moj maly spi
I dzis pieknie zjadal o stalych porach nie przesunal od wczoraj ani jednego posilku i znow spi od 12
Madzia890722 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOczywiscie ze w rolade inaczej od kiku dni nie spi jak go poozylam po 10 bo mi usnal bez owijki to rzucal sie jak opetany takze zamowilam kocyk bawelniany lekki taki jak na lato co by sie za bardzo nie pocil i bedziemy owijacAcikk wrote:Misia, owiniety w roladę
? Moja rolada też śpi 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 16:07
Acikk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi się śniło ostatnio że urodziłam 10raczki i tylko wyciągali z brzucha i wyciągali;) mąż to już chyba mnie nie ginie ;PMi$ia26 wrote:Wogole kurde dzis mialam sen ze znow zaszlam w ciaze o matko jakie to bylo przerazajace i takie realistyczne

Mi$ia26, Pchelkaa, Nadulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAneczka86 wrote:Dziewczyny czy Wasze pociechy mialy juz drugi skok rozwojowy? Moja od wczoraj jest jakaś dziwna, jakby miała swój świat. A dziś to nawet na rekach nie chce, bo ryk. I nie wiem co jej jest..

Moja jutro konczy 8 tyg i przedwczoraj i wczoraj tylko na rekach chciala i prawie nie spala. Sadze ze to ten skok rozwojowy bo to samo bylo na przelomie 4/5 tyg. -
nick nieaktualnyMy po szczepieniu bylo troche placzu z takim zalem ze az serce mi sie sciskalo. Ale jak wyszlismy z gabinetu przystawilam ja do piersi i spi caly czas budzi sie na jedzenie tylko. Mamy do zrobienia morfologie i mocz bo ja czesto w ciazy mialam zapalenie pecherza i anemie. Waga z dzis 6770g, dr powiedzial ze corka jest ewenementem bo duza jest i trzyma pieknie glowke i ruchy ma jak na 3 msc dziecko- siega raczkami do zabawek- chociaz jeszcze nie gramotnie, smieje sie jak sie do niej gada. 11.02 mamy usg bioderek.
genoweffa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH