Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMi$ia26 wrote:Kurde Madzia twoj Antos z tego samego dnia co Kacper a jest taki malutki drobniutki
Misia, a ile Twój Kacper waży?Antoś nie ma po kim być duży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:10
Moniusia89, pati_zuzia, Mama-julka, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnym@rzenie wrote:Dziewczyny a ile placiłyście za swoje chusty? Bo widziałam na allegro takie za 70-80 zł i zastanawiam się czy taka zda egzamin?
Jeśli jest tkana splotem skośno- krzyżowym i ma 100% bawełny to kupbo takie tanie to są elastyczne, ale je się trudno wiąże, bo są sztywne i na krótko starczają, bo nie uniosą większych dzieci, więc bardziej opłaca się kupić skośno krzyżową i 100% bawełny. Ja płaciłam za moją 240zł, ale dlatego, że jest żakardowa. Te skośno krzyżowe możesz kupić już za 150zł, a w outlecie nawet taniej
na stronie np little frog
-
Moniusia89 wrote:Dziewczyny macie jakiej pomysly na walentynki? Nie mam pojecia co mogę kupić mężowi.
Pchelkaa, Madzia890722, Nadulka, alicja_, Ola_45, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madzia890722 wrote:Jeśli jest tkana splotem skośno- krzyżowym i ma 100% bawełny to kup
bo takie tanie to są elastyczne, ale je się trudno wiąże, bo są sztywne i na krótko starczają, bo nie uniosą większych dzieci, więc bardziej opłaca się kupić skośno krzyżową i 100% bawełny. Ja płaciłam za moją 240zł, ale dlatego, że jest żakardowa. Te skośno krzyżowe możesz kupić już za 150zł, a w outlecie nawet taniej
na stronie np little frog
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElastyczne latwo sie wiaze,bo wiazesz je najpierw a pozniej wkladasz dziecko,ale faktycznie dobre sa tak do 4 miesiaca,zalezy ile maluszek wazy. A te tansze to moze sa tkane tylko splotem prostym czyli sa troche takie jak poszewka na posciel I jest mniej wygodna w uzyciu I dociaganiu wiec warto zainwestowac w tkana splotem skosno krzyzowym. Ja nawet Gabrysis w tsla wkladalam zobaczyc jak sie nosi takiego klocka I szczerze jesli dziecku sie podoba to polecam. Moj Gabrys nie chcial zejsc
A jesli chodzi o ogarniecievto przy dr dziecku jest na pewno latwiej,bo tak prawde mowiac nie ma sie az tyle czasu na rozpieszczanie mlodszego. Tak wiec u nad rano czasem jest bardzo glosno,mlodszy placze,starszy bawi sie ze mna w berka przy ubieraniu wiec cyrk na kolkacha majac jedno nie myslisz o czasie bo nie musisz starszego zaprowadzic do przedszkola szkoly I sie rozplywasz nad dzieckiem I zanim sie obejrzysz godzina 13 a Ty w proszku
kwiatakacji lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnym@rzenie wrote:http://allegro.pl/akcesoria-dla-dzieci-82595?string=chusta&bmatch=engagement-v6-promo-sm-sqm-dyn-fuzzy-v1-bab-1-5-0118&order=d
Dodało się?bo pierwszy raz dodaję link na tablecie
to jest elastyczna, nie kupowalabym. Mam w domu jedna elastyczna i trudno sie wiaze, mozna sie zniechecic do chustowania, bo jest sztywna -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypati_zuzia wrote:Madziu ale elastycznych nie dociagasz wiazesz na sobie I w zawiazana wkladasz dziecko. Przynajmniej ja mam taka.
masz rację, pomyliło mi się, bo na elastycznej wiązałam z nieświadomości kangurkaale nie zmienia to faktu, że jest dla mnie za sztywna, dużo za sztywna
ta, która mam teraz jest nieporównywalnie miększa
pati_zuzia lubi tę wiadomość