X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2016, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    Kurde Madzia twoj Antos z tego samego dnia co Kacper a jest taki malutki drobniutki :)

Misia, a ile Twój Kacper waży? ;) Antoś nie ma po kim być duży ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:10

Moniusia89, pati_zuzia, Mama-julka, Flakonik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2016, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    m@rzenie wrote:
    Dziewczyny a ile placiłyście za swoje chusty? Bo widziałam na allegro takie za 70-80 zł i zastanawiam się czy taka zda egzamin?

Jeśli jest tkana splotem skośno- krzyżowym i ma 100% bawełny to kup :) bo takie tanie to są elastyczne, ale je się trudno wiąże, bo są sztywne i na krótko starczają, bo nie uniosą większych dzieci, więc bardziej opłaca się kupić skośno krzyżową i 100% bawełny. Ja płaciłam za moją 240zł, ale dlatego, że jest żakardowa. Te skośno krzyżowe możesz kupić już za 150zł, a w outlecie nawet taniej ;) na stronie np little frog ;)

• Moniusia89 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    f

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 13:50

d69c20mmk9myteud.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia do kogo Antoś jest podobny :)?

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniusia89 wrote:
    Dziewczyny macie jakiej pomysly na walentynki? Nie mam pojecia co mogę kupić mężowi.
    Najlepsze prezenty walenrynkowe nic nie kosztuja :D

Pchelkaa, Madzia890722, Nadulka, alicja_, Ola_45, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2016, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My nie obchodzimy walentynek jakos szczegolnie.
    Misia my zabieramy mala wszedzie :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2016, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapalyscie normalnie po szczepieniu?

• Acikk Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa wrote:
    My nie obchodzimy walentynek jakos szczegolnie.
    Misia my zabieramy mala wszedzie :-)
    My tak samo. Czasy kubków z serduszkami mamy już za sobą a kochany się zawsze :D

Pchelkaa lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • m@rzenie Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia890722 wrote:
    Jeśli jest tkana splotem skośno- krzyżowym i ma 100% bawełny to kup :) bo takie tanie to są elastyczne, ale je się trudno wiąże, bo są sztywne i na krótko starczają, bo nie uniosą większych dzieci, więc bardziej opłaca się kupić skośno krzyżową i 100% bawełny. Ja płaciłam za moją 240zł, ale dlatego, że jest żakardowa. Te skośno krzyżowe możesz kupić już za 150zł, a w outlecie nawet taniej ;) na stronie np little frog ;)
    No właśnie pisze, że tkana i 100 % bawełny ale nic nie pisze o tym splocie :-(

3i499vvjv3ex36x6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2016, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Madzia do kogo Antoś jest podobny :)?

Mowia, ze do mnie. jak go pierwszy raz zobaczylam to jakbym widziala siebie ze zdjecia z mojego chrztu ;)

Dokladnie, najlepsze prezenty to te zrobione przez nas :D

Acikk lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2016, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    m@rzenie wrote:
    No właśnie pisze, że tkana i 100 % bawełny ale nic nie pisze o tym splocie :-(

pokaz link ;)

• m@rzenie Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa wrote:
    Kapalyscie normalnie po szczepieniu?
    Ja nie kąpałam bo Asia płakała i spała na zmianę przez prawie 3 dni :-P

3i499vvjv3ex36x6.png
  • m@rzenie Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/akcesoria-dla-dzieci-82595?string=chusta&bmatch=engagement-v6-promo-sm-sqm-dyn-fuzzy-v1-bab-1-5-0118&order=d
    Dodało się? ;-) bo pierwszy raz dodaję link na tablecie ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 18:18

3i499vvjv3ex36x6.png
  • Moniusia89 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    f

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 13:50

d69c20mmk9myteud.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2016, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elastyczne latwo sie wiaze,bo wiazesz je najpierw a pozniej wkladasz dziecko,ale faktycznie dobre sa tak do 4 miesiaca,zalezy ile maluszek wazy. A te tansze to moze sa tkane tylko splotem prostym czyli sa troche takie jak poszewka na posciel I jest mniej wygodna w uzyciu I dociaganiu wiec warto zainwestowac w tkana splotem skosno krzyzowym. Ja nawet Gabrysis w tsla wkladalam zobaczyc jak sie nosi takiego klocka I szczerze jesli dziecku sie podoba to polecam. Moj Gabrys nie chcial zejsc :)
    A jesli chodzi o ogarniecievto przy dr dziecku jest na pewno latwiej,bo tak prawde mowiac nie ma sie az tyle czasu na rozpieszczanie mlodszego. Tak wiec u nad rano czasem jest bardzo glosno,mlodszy placze,starszy bawi sie ze mna w berka przy ubieraniu wiec cyrk na kolkach ;) a majac jedno nie myslisz o czasie bo nie musisz starszego zaprowadzic do przedszkola szkoly I sie rozplywasz nad dzieckiem I zanim sie obejrzysz godzina 13 a Ty w proszku :)

kwiatakacji lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2016, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    m@rzenie wrote:
    http://allegro.pl/akcesoria-dla-dzieci-82595?string=chusta&bmatch=engagement-v6-promo-sm-sqm-dyn-fuzzy-v1-bab-1-5-0118&order=d
    Dodało się? ;-) bo pierwszy raz dodaję link na tablecie ;-)

to jest elastyczna, nie kupowalabym. Mam w domu jedna elastyczna i trudno sie wiaze, mozna sie zniechecic do chustowania, bo jest sztywna

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dla elastycznych latwe jest wiazanie,ale trudno jest dociagac

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko moje dziecko od wczorajszego wieczoru cały czas spało. Wstawał tylko na papu i komar dalej. My byliśmy na mieście, zakupach, zrobiłam obiad, ciasto upieklam a on dopiero teraz wrócił do żywych ;-) ciekawe o której pójdziei spać :-)

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2016, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu ale elastycznych nie dociagasz wiazesz na sobie I w zawiazana wkladasz dziecko. Przynajmniej ja mam taka.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2016, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati_zuzia wrote:
    Madziu ale elastycznych nie dociagasz wiazesz na sobie I w zawiazana wkladasz dziecko. Przynajmniej ja mam taka.

masz rację, pomyliło mi się, bo na elastycznej wiązałam z nieświadomości kangurka :P ale nie zmienia to faktu, że jest dla mnie za sztywna, dużo za sztywna ;) ta, która mam teraz jest nieporównywalnie miększa ;)

pati_zuzia lubi tę wiadomość

‹‹ 2428 2429 2430 2431 2432 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ