Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny"Noworodka nie można przyzwyczaić do noszenia, bo to by było jak wyłowić z morza rybę i przyzwyczajać ją do wody.
Noworodek jedyne co zna, to noszenie, kołysanie i spanie z mamą. On już jest do tego przyzwyczajony, bo nigdy nie miał inaczej.”m@rzenie, MeGi2986, Pchelkaa, kwiatakacji, Ola_45 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno ja tez wole tkana ta co mam teraz
elastyczna lezy narazie w szafie
moze kiedys sie przyda jak sie skusze nosic dwoch naraz
Marzenie jesli chodzi Ci chodzi o te Azimi to sa tkane ale w wiekszosci wypadkow splotem prostym, choc niby maja i skosno krzyzowym,ale pewnie dlatego sa tanie bo to splot prosty.Madzia890722 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoniusia89 wrote:Dziewczyny macie jakiej pomysly na walentynki? Nie mam pojecira co mogę kupić mężowi.
Marzenie jakimi szczepilas?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 19:05
Acikk, genoweffa lubią tę wiadomość
-
pati_zuzia wrote:no ja tez wole tkana ta co mam teraz
elastyczna lezy narazie w szafie
moze kiedys sie przyda jak sie skusze nosic dwoch naraz
Marzenie jesli chodzi Ci chodzi o te Azimi to sa tkane ale w wiekszosci wypadkow splotem prostym, choc niby maja i skosno krzyzowym,ale pewnie dlatego sa tanie bo to splot prosty.Doczytałam już na innej aukcji, że to splot prosty... chciałabym spróbować, ale boję się, że wydam kupę kasy a Asia będzie miała gdzieś to chustowanie
Mama julka ja szczepiłam 5 w 1- pentaxim, Prevenarem na pneumokoki, rotateg na rotawirusa no i euvax na żółtaczkę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 19:06
-
nick nieaktualnym@rzenie wrote:No właśnie o te mi chodziło
Doczytałam już na innej aukcji, że to splot prosty... chciałabym spróbować, ale boję się, że wydam kupę kasy a Asia będzie miała gdzieś to chustowanie
Mama julka ja szczepiłam 5 w 1- pentaxim, Prevenarem na pneumokoki, rotateg na rotawirusa no i euvax na żółtaczkę.
Zazwyczaj dzieci lubiąnawet jeśli denerwują się na początku
mój np zazwyczaj placze jak go wiąże, ale jak już jest opatulony to się uspokaja
Podobno Little Frog mają chusty miękkie od nowościa te z outletu wcale nie są gorsze, podobno nie da się nawet zauważyć żadnych zaciągnięć itp
m@rzenie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisia my jak idziemy do zamknietego centrum to ubietam go w krotkie body I pajaca lub jakies wdzianko. Kombinezon zawsze mam w torbie na wszelki w. Do samochodu tez mu nic wiecej nie zakladam jak go mamy przeniesc to kocykiem grubszym go nakrywam I zdejmuje juz w srodku,bo nagrzany wczesniej.
-
nick nieaktualny
-
Matlena a coz to za zawirowania były
?
A moj antek też chyba ma znowu ten skok bo dziś taki marudny nic mu nie pasilo caly dzień nawet w kąpieli płakał chyba pierwszy raz po kapieli nagle odleciał ledwo go z łazienki wynioslam, zjadł na spiocha i nagle zaczął znowu płakać
Teraz mamusia leży w wannie a mezyk siedzi z rolada z nadzieniem antosiowym ale słyszę ze nadzienie caly czas miauczyMadzia890722, Pchelkaa, Ola_45 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie co, chodzimy na ta rehabilitacje i tak mi serce sciska bo tam cwiczy tyle maluszkow z zespolem downa, czy rozszczepem kregosłupa, autyzmem
....one tak strasznie tam krzycza, placza a Franek sie denerwuje, zaciska raczki....ale dzielnie cwiczy, robi postepy, a ja codziennie dziekuje ze jest praktycznie zdrowiutki
-
nick nieaktualnyAcikk hahah roladka zawinieta z nadzieniem Antkowym powalilas mnie tym tekstem
Moja roladka tez juz zawinieta i spi choc przy jedzeniue marudny byl jak niewie.
Megi dzielny twoj Franus jest pokazuje jaki z niego silny chlopczykMeGi2986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Misia ja jak mysle o porodzie to mam wrażenie ze mi się to przysnilo a jak patrzę na zdjęcia Antka co maz zrobił jak go wazyli i mierzyli to szok !!!
A jak mi go przywieźli w tym wozeczku powiązanego tym sznurkiem i był takim malutkim rolmopsikuem a teraz już taka duża rolada z niegoWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 22:11