Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
No macie racje przeciez krzywdy mu moja mama nie zrobi
kurde ostatnia moja taka impreza nie w ciazy to wlasnie biesiada rok temu
ale zlecialooo
Oj matlenkaa podziwiam Cie
Pchelkaa super ze masz tyle siostr ma ktore mozesz liczyc , ja ledwo jednego brata mamWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 04:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcik no mam na kogo liczyc i one moga liczyc na mnie, i dlatego czesto u mnie sa dzieci siostr do przypilnowania ale dla mnie to nie problem bo kocham dzieci i pracowalam z dziecmi a przez to ze jestem na urlopie strasznie mi tego brakuje.
Megi no to super ze sa postepy, zobaczysz ze roznicy nie bedzie widac ze Franio wczesniakiem jest.
Maz obudzil mnie telefonem ze jego podopieczny w osrodku popelnil samobojstwo i to na jego dyżurze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 07:30
-
Nadulka mam tak samo
często sobie myślę że zostawie małego i np. Pojdziemy z mężem do kina, ale nie wyobrażam sobie żeby On gdzieś został sam bo już myślę że bezemnie będzie płakał
i staram się ogarniac mieszkanie jak Tobiasz nie śpi, jak On śpi to Ja też odpoczywam.
Ale żeby nie było nie neguje jak ktoś zostawia dziecko bo dla siebie też musimy mieć czaswięc Acikk idź i się nie zastanawiaj, jak za tesknisz to wrocisz wcześniej
Jeszcze się pochwalę wczoraj Tobi obrócił się z brzuszka na plecyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 10:00
Nadulka, Mama-julka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA my pospalismy do 8;30 ilezymy sobie na lozku tzn ja siedze a maly lezy kolo mnie niedlugo szykujemy sie na spacerek
Milego przedpoludnia
Nadulka Emma jest cudownaWogole nasze grudniowe dzieciaczki sa przepiekne
Ja ostatnio zostawilam malego na 4 godziny z jego tata to co chwile dzwonilam czy aby maly nie placze bo tez mam glupie mysli ze jak go zostawie nawet z tata to bedzie plakal beze mnie i ze on taki biedny bez mamusi takze Nadulka nie jestes samaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 10:02
Nadulka lubi tę wiadomość
-
Acikk wrote:Dziewczyny mam do Was pytanie. Na ile godzin najwięcej zostawilyscie już z kims swoje dzieciaczki ale nie chodzi mi i meza tylko mame,babcie, teściowa...
Bo my za tydzień idziemy z mężem na ta biesiadę i gdzieś z tylu głowy mi się telepie ze co ze mnie za matka by iść na biesiadę mając 2 miesięczne dziecko ... -
my po tygodniowej przerwie tez idziemy na spacer do poloznej:P pytalam czy jak ma dalej katar moge z nia spacerowac, powiedziala, ze jak nie goraczkuje to jak najbardziej w taka pogode.. alez jestem szczesliwa, w koncu wyjdziemy z tej challluuuupyyyy!!
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Dziewczyny mam do Was pytanie. Na ile godzin najwięcej zostawilyscie już z kims swoje dzieciaczki ale nie chodzi mi i meza tylko mame,babcie, teściowa...
Bo my za tydzień idziemy z mężem na ta biesiadę i gdzieś z tylu głowy mi się telepie ze co ze mnie za matka by iść na biesiadę mając 2 miesięczne dziecko ...Raz zostawiłam dziecko teściowej o 17 i odebrałam o 15 i raz zostawiłam o 19 i odebrałam o 12
Matleena, a jakki ten pas masz? -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:01
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
Ola wlasnie ja mala ubralam w bodziaki skarpetki geterki na to spioszki pluszowe swterek i cienszy kombinezonik chyba nie przesadzilam?
a wczesniej ubieralam tylko spioszki i na to kombinezon ale gruby i przykrywalam kocykiemWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 11:27
-
nick nieaktualny