Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, Próbowałam nauczyć naszego synka zasypiania samemu w łóżeczku niestety chyba mamy jakiś kryzys..
Od 2 dni jak tylko go wkładam do łóżeczka to jest pisk. Na rękach zasypia w 2 sekundy a w łóżeczku sie za każdym razem rozbudza obojętne czy go trzymam na rękach minute czy pół godziny. On wogóle niewiele śpi ale wczoraj spał może 1,5 h w sumie w tym raz (prawie godzine) na rękach bo już chciałam zeby sie cokolwiek przespał. W nocy też się budził co 2 godziny a zawsze spał 6 godzin a póżniej 3 godziny. Jak mam to rozumieć ? -
nick nieaktualnydziewczyny, znalazłam super piosenki dla dzieci
moja ulubiona to dziadek fajna farme mial- no swietna jestAntek sie na niej smieje jak spiewam razem z nia
no i animacje takie radosne
przesluchajcie sobie dziadka, bo az sie chce usmiechac na niej
https://www.youtube.com/watch?v=fUX5kYzzi5Q&list=PLefezJcDMf9n3KQCEjTxL1a5yV4ErgKC6&index=1 -
nick nieaktualnyMadzia890722 wrote:dziewczyny, znalazłam super piosenki dla dzieci
moja ulubiona to dziadek fajna farme mial- no swietna jestAntek sie na niej smieje jak spiewam razem z nia
no i animacje takie radosne
przesluchajcie sobie dziadka, bo az sie chce usmiechac na niej
https://www.youtube.com/watch?v=fUX5kYzzi5Q&list=PLefezJcDMf9n3KQCEjTxL1a5yV4ErgKC6&index=1Radocha jest jak jeszcze tańczymy nad Mała.
Madzia890722, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLips a moze ma skok rozwojowy,moze trwac I kilka dni I tydzien. To mi jedynie przychodzi do glowy. U nas niedawno sie skonczyl, potrafil I co godzine jesc jak po urodzeniu.
Madzia ja mam sciagniete to na tel. Bo moj starszy synek uwielbial je. Jeszcze jak nie chodzil a stal juz to tak slodko dupka krecil przy krzesle. Jeszcze je lubi ale juz nie tak I z tanca przeszedl do spiewaniaAcikk, Pchelkaa, Madzia890722 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalicja_ wrote:Pchelkaa a w jakiej ilości i jak często dajesz ten syrop z paracetamolem?
My mamy pedicetamol to taki syrop-krople stosujesię go co 6 godzin, podawałam 1,0ml czyli dawka na wage do 7 kg. Dawkowanie na wage jest podzielone.
kurcze w chuście spała godzine, nawet udało mi się ją odłożyć do wózka, ale 10 min i już oczy jak 5 zł -
nick nieaktualnyrewelka wrote:Ja bym chciała do zakopanego wyjechać ale nie wiem czy sens jest bo to długą droga, a i z małym tak dużo byśmy nie pochodzili.
Matlena dobry temat zaczełaś mamusie które maja więcej dzieci od kiedy w spacerowce można wozic?
ja dzieci nie mam ale to zależy od dziecka;) czy samo już siada, chociaz w spacerówce tez jest możliwość połozenia oparcia. Ja w gondoli mam opcje podniesienia oparcia do pozycji pół leżacej na spacerówke chciałabym przejść w maju.Ale np siostra z bliżniakami przeszła z gondoli do spacerówki pomimo że chłopcy nie siedza ale w dgondoli poprostu już się nie mieścili:D
mnie bardziej martwi fotelik, mamy taki do 11 g, a Nasza waży już 7 kg, a w fotelik to przechodzi się jak dziecko siedzi tak? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pchelkaa wrote:zauważyłam że duzo z Was uzywa słowa "zmierzły" głupie pytanie ale co to znaczy? pierwszy raz spotykam sie z takim okresleniem
Też się zawsze zastanawiam co to znaczywg. Sjp taki, który zmierzł; obrzydliwy, ohydny, obmierzły