Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
natasza666 wrote:dziewczyny, mam pytanie do tych z Was, ktore kupiły misia szumisia. Jesteście zadowolone? rzeczywiście dzieci śpią lepiej? Z jakiej strony warto je zamówić żeby nie kupić jakiegoś badziewia?
Wcześniej nie byłam zainteresowana tematem, bo starszego synka odkładałam do łóżeczka i bez problemu zasypiał. Bartuś z kolei jest pieszczochem i sam zasypiać nie chce. W nocy nie da się odłożyć po karmieniu do łóżeczka
ooo te mialam pytac o misia szumisia:)
Matlenna kupilas tego misia od ktorej z naszych mamusiek??( wybacz, ale nie pamietam, ktora z Was miala go do sprzedania ) -
Mama-julka wrote:Rewelka, tak, wakacje ze spacerówką
Moniek, w tych okolicach to nie byłam. Ładnie tam? Jakaś wiocha zabita dechami czy typowo letniskowa?
Śliwice to gmina. Letniskowa jest w tej gminie wies Okoniny Nadjeziorne. My jeździmy do wsi Linówekraczej wiocha zabita dechami, do sklepu 5km ale nam to odpowiada
takie wakacje na lonie natury
lasy, jeziora, cisza i spokój
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoniek90 wrote:Śliwice to gmina. Letniskowa jest w tej gminie wies Okoniny Nadjeziorne. My jeździmy do wsi Linówek
raczej wiocha zabita dechami, do sklepu 5km ale nam to odpowiada
takie wakacje na lonie natury
lasy, jeziora, cisza i spokój
-
KASIAG24 wrote:wiem, ze juz o tym pisalyscie, ale pewnie nie znajdde ...
ktora z mam ma zalozona spirale lub ktora ma zamiar zakladac? chodzi mi o opinie o cene i czy to boli
Alicja ma a ja bede zakladac ale czekam na okresu mnoe 1000 zl bede płacić
-
KASIAG24 wrote:wiem, ze juz o tym pisalyscie, ale pewnie nie znajdde ...
ktora z mam ma zalozona spirale lub ktora ma zamiar zakladac? chodzi mi o opinie o cene i czy to bolikoszt 800zl za wkładkę z hormonami. Założenie w trakcie miesiączki jest ponoc bezbolesne
Może Alicja coś więcej powie bo ona juz ja ma -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoniusia89 wrote:Hej dziewczyny już od 3 godzin wybieram matę i karuzele dla małego i zdecydować się nie mogę. Może polecicie jakieś?
Co do wakacji to do tej pory spędzaliśmy je u moich rodziców w Polsce w tym roku pewnie też bo w maju na wesele trzeba pojechaćale zawsze można wyskoczyć na parę dni w góry hmm...trzeba pomyśleć o tym .
Ja za poleceniem Annielicy wybrałam matę TinyLove - jest śliczna i ma dużo fajnych funkcji -
nick nieaktualny