Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Nie dziw się, to duży wysiłek dla dZiecka. Ja robię przerwę na odbicie
-
MeGi2986 wrote:Tylko ze moj nigdy wczesniej tak nie mial, zawsze zjadal 90ml bez przerwy, a teraz po 60 juz zmeczony. No ale skoro to normalne to widocznie moj sie troszke rozleniwil
MeGi2986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoniusia89 wrote:Megi może Go cieplej ubierasz albo masz cieplej w domu i dlatego teraz się bardziej męczy przy jedzonku?
-
nick nieaktualnyMadzisek wrote:Wogole to mojemu mężowi wczoraj odbiło. O 23 zaczął sprzątać w salonie, wycieraczki kurze, włącznie w mycie szklanych półek w witrynach a o 24 mył okno. Dobrze ze jeszcze o 1 w nocy nie zaczął odkurzać
Mozema syndrom wicia gniazdaMatleena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Megi albo juz go denerwuje maly smoczek? Bo ja wlasnie tez juz rozwazam zmiane smoczka bo maly sie zaczal strasznie zloscic przy jedzeniu moze juz mu za slabo leco z tego smoka?
spróbujemy w takim razie zmienic na wiekszy.
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:A co do bolu przy zakladaniu wkladki jednak bardziej sie boje wpadki niz ew. Bolu
zreszta dziewczyny urodzilysmy dzieci, o jakim bolu my rozmawiamy
ra spiralka jest malenkabi silikonowa widzialam ja
Mnie odstraszają skutki uboczne. Jesli mam od tego tyć, albo organizm będzie zatrzymywał wodę tak jak w ciąży, to nie wiem czy chcę. -
pati_zuzia wrote:Mozema syndrom wicia gniazda
z jednej strony fajnie bo wstałam i miałam czysto
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 18:39
pati_zuzia lubi tę wiadomość
-
hej
nie nadrobię Was już dziś.
Mam pytanko: czy są już dzieci które bez jedzenia całą noc przesypiają? czy to zdrowo u takich maluchów? Bo moja dziś, gdybym jej o 3.35 nie obudziła na cycka to chyba spałaby do rana. W dzień też je nie częściej niż co 3 godziny, jak ją do piersi przystawiam za wcześniej to taki krzyk i płacz, że szok. Broni się rękami i nogami.7w3d 💔 -
nick nieaktualnyMadzisek wrote:Wogole to mojemu mężowi wczoraj odbiło. O 23 zaczął sprzątać w salonie, wycieraczki kurze, włącznie w mycie szklanych półek w witrynach a o 24 mył okno. Dobrze ze jeszcze o 1 w nocy nie zaczął odkurzać
He he włączył mu się instynkt wicia gniazda. Lepiej późno niż wcale -
Justyna moj spi coraz dluzej w nocy dzis spal 23-6 a jadl ostatni raz o 20:30 potem o 6 czyli prawie 10 godz bez jedzenia a w dzien jak w zegarku co 3. Przecoez nie bede mu wmuszac jak nie potrzebuje w nocy zwlaszcza ze dobrze przybiera na wadze a w dzien spi malo albo wcale.
justyna14, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny