Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 05:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Misia i co tam kupilas xiekawego :D?

A moj maz ma wolny weekend chlopczyk spi a my drinkujemy :P
    A ja padlam ze zmęczenia a kupiliśmy trochę ciuszki małemu sobie trochę drobiazgów do domu i mój M zrobił mi niespodziankę i kupił telefon bo stary zostawiam wiele do życzenia :D

Ale wam zazdroszczę tego drinkowania z mezami mój to nie tanie nawet łyczka :/

• Matleena Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 05:44

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 08:46

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 05:53

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 08:46

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 10:06

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 10:05

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk, napisz mi proszę jakie Antoś miał objawy, że przeszliście na Bebilon Pepti?

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inso i mnie co karmienie pampek zmieniany bo jest tak napompowany że szok ;-)

iNso87 lubi tę wiadomość

1usap07w9hybl9h9.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inso ja sie staram tez nie zmieniac w nocy zeby go nie wybudzac a pozatym tez czasem po nocy jest ledwo nasikane mysle ze po prostu jak mocno spi to nie sika i tyle :)

Pchelka u nas antos mial straszne problemy brzuszkowe i nie bylo to kolki bo u nas trwalo cala dobe na okraglo. Nie spal tylko ciagle plakal.

iNso87 lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inso ja sie staram tez nie zmieniac w nocy zeby go nie wybudzac a pozatym tez czasem po nocy jest ledwo nasikane mysle ze po prostu jak mocno spi to nie sika i tyle :)

Pchelka u nas antos mial straszne problemy brzuszkowe i nie bylo to kolki bo u nas trwalo cala dobe na okraglo. Nie spal tylko ciagle plakal.

Misia to Twoj facet jakis dziwny jest :D ja to najvardzieh lubie z mezem drinkowac :)

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:
    tez mam tiny love. masz ta z funkcja play?

co do spirali, to kiedys chyba mniej kosztowaly? czy to sa rozne roddzaje?

Ja mam Mirene (na 5lat). Są jeszcze zwykłe wkładki hormonalne i one są chyba tańsze (na 3 lata).

A funkcja play - czyli chodzi Ci o melodie, tak?

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:
    Ala ona jest na 5 lat, tak?

Tak, tak.

• Acikk Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny moze glupie pytanie ale nie macie problemu z tym zeby sie napic z mezami alko?

Bo mam taka znajoma ktorej dziecko ma 2 lata i powiedziala ze odkod on sie urodzil to nigdy sie z nezem nawrt piwa nie napila bo "co jakby trzeba małym do szpitala jechac" no chyba tak troche glupio zyc ciagle z mysla ze pojade z dzieckiem do szpitala :/...

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś

Słyszałyście o tym? Sprawa z tego tygodnia - prawdopodobnie śmierć łóżeczkowa:
    http://www.tvn24.pl/wroclaw,44/dolny-slask-nie-zyje-2-miesieczny-chlopiec-rodzice-byli-pijani,613479.html

"Rodzice na razie nie usłyszeli żadnych zarzutów. - Prokurator uznał, że nie ma podstaw do ich zatrzymania. Sam fakt nietrzeźwości nie jest podstawą do postawienia zarzutów (...)"

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeGi2986 wrote:
    Dziewczyny czy Wasze maluchy mecza sie przy karmieniu na tyle ze robicie im przerwe??

Moja jak się tak męczyła to zmieniłam jej smoczek.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna14 wrote:
    hej :) nie nadrobię Was już dziś.

Mam pytanko: czy są już dzieci które bez jedzenia całą noc przesypiają? czy to zdrowo u takich maluchów? Bo moja dziś, gdybym jej o 3.35 nie obudziła na cycka to chyba spałaby do rana. W dzień też je nie częściej niż co 3 godziny, jak ją do piersi przystawiam za wcześniej to taki krzyk i płacz, że szok. Broni się rękami i nogami.

Sara od ok. 5 tygodnia już spi bez wybudzania. Jak dziecko ładnie przybiera to nie trzeba wybudzać.
    Powinnaś się cieszyć, że powoli się przestawia na nocny tryb i nie chce jeść!:)

• m@rzenie Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Dziewczyny moze glupie pytanie ale nie macie problemu z tym zeby sie napic z mezami alko?

Bo mam taka znajoma ktorej dziecko ma 2 lata i powiedziala ze odkod on sie urodzil to nigdy sie z nezem nawrt piwa nie napila bo "co jakby trzeba małym do szpitala jechac" no chyba tak troche glupio zyc ciagle z mysla ze pojade z dzieckiem do szpitala :/...
    Acikk u nas była taka sytuacja u znajomych, że mieli imprezę w domu i coś tam się stało dziecku i jak pojechali do szpitala to lekarka chciała policję wzywać bo obydwoje pili alkohol :-P na szczęście ich kierowca był trzeźwy i w końcu nie zadzwoniła ale ostro musieli się tłumaczyć i ta dziewczynami powiedziała, że juź nigdy się nie napije jak będzie z małym :-P
    Ją przez to też mam takie coś że raczej nie pijemy razem no chyba, że jest ktoś inny do opieki;-)

3i499vvjv3ex36x6.png
  • m@rzenie Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja kupiłam w końcu tą chustę że splotem skośnokrzyżowym tylko używaną. Od wczoraj robiłyśmy kilka podejść ale mała krzyczy jak opętana jak ją próbuję zawinąć :-( i nie wiem czy robię coś źle czy może to wina tego że mamy chyba ten skok rozwojowy teraz bo ogólnie nic jej nie pasuje...

3i499vvjv3ex36x6.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzenie no wiadomo rozne sa sytuacje :) nie mowie o zachlewaniu sie tylko wypiciu drinka :)

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • m@rzenie Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk rozumiem i na prawdę nie widzę nic złego w wypiciu drinka ale ja sama mam jakąś taką blokadę dlatego rozumiem też Twoją koleżankę ;-)

3i499vvjv3ex36x6.png
  • Moniusia89 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    s

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 13:52

d69c20mmk9myteud.png
‹‹ 2445 2446 2447 2448 2449 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ