Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Misia i co tam kupilas xiekawego
?
A moj maz ma wolny weekend chlopczyk spi a my drinkujemy
Ale wam zazdroszczę tego drinkowania z mezami mój to nie tanie nawet łyczka -
nick nieaktualny
-
Inso ja sie staram tez nie zmieniac w nocy zeby go nie wybudzac a pozatym tez czasem po nocy jest ledwo nasikane mysle ze po prostu jak mocno spi to nie sika i tyle
Pchelka u nas antos mial straszne problemy brzuszkowe i nie bylo to kolki bo u nas trwalo cala dobe na okraglo. Nie spal tylko ciagle plakal.iNso87 lubi tę wiadomość
-
Inso ja sie staram tez nie zmieniac w nocy zeby go nie wybudzac a pozatym tez czasem po nocy jest ledwo nasikane mysle ze po prostu jak mocno spi to nie sika i tyle
Pchelka u nas antos mial straszne problemy brzuszkowe i nie bylo to kolki bo u nas trwalo cala dobe na okraglo. Nie spal tylko ciagle plakal.
Misia to Twoj facet jakis dziwny jestja to najvardzieh lubie z mezem drinkowac
-
nick nieaktualnyKASIAG24 wrote:tez mam tiny love. masz ta z funkcja play?
co do spirali, to kiedys chyba mniej kosztowaly? czy to sa rozne roddzaje?
Ja mam Mirene (na 5lat). Są jeszcze zwykłe wkładki hormonalne i one są chyba tańsze (na 3 lata).
A funkcja play - czyli chodzi Ci o melodie, tak? -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny moze glupie pytanie ale nie macie problemu z tym zeby sie napic z mezami alko?
Bo mam taka znajoma ktorej dziecko ma 2 lata i powiedziala ze odkod on sie urodzil to nigdy sie z nezem nawrt piwa nie napila bo "co jakby trzeba małym do szpitala jechac" no chyba tak troche glupio zyc ciagle z mysla ze pojade z dzieckiem do szpitala...
-
nick nieaktualny
Słyszałyście o tym? Sprawa z tego tygodnia - prawdopodobnie śmierć łóżeczkowa:
http://www.tvn24.pl/wroclaw,44/dolny-slask-nie-zyje-2-miesieczny-chlopiec-rodzice-byli-pijani,613479.html
"Rodzice na razie nie usłyszeli żadnych zarzutów. - Prokurator uznał, że nie ma podstaw do ich zatrzymania. Sam fakt nietrzeźwości nie jest podstawą do postawienia zarzutów (...)" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:hej
nie nadrobię Was już dziś.
Mam pytanko: czy są już dzieci które bez jedzenia całą noc przesypiają? czy to zdrowo u takich maluchów? Bo moja dziś, gdybym jej o 3.35 nie obudziła na cycka to chyba spałaby do rana. W dzień też je nie częściej niż co 3 godziny, jak ją do piersi przystawiam za wcześniej to taki krzyk i płacz, że szok. Broni się rękami i nogami.
Sara od ok. 5 tygodnia już spi bez wybudzania. Jak dziecko ładnie przybiera to nie trzeba wybudzać.
Powinnaś się cieszyć, że powoli się przestawia na nocny tryb i nie chce jeść! -
Acikk wrote:Dziewczyny moze glupie pytanie ale nie macie problemu z tym zeby sie napic z mezami alko?
Bo mam taka znajoma ktorej dziecko ma 2 lata i powiedziala ze odkod on sie urodzil to nigdy sie z nezem nawrt piwa nie napila bo "co jakby trzeba małym do szpitala jechac" no chyba tak troche glupio zyc ciagle z mysla ze pojade z dzieckiem do szpitala...
na szczęście ich kierowca był trzeźwy i w końcu nie zadzwoniła ale ostro musieli się tłumaczyć i ta dziewczynami powiedziała, że juź nigdy się nie napije jak będzie z małym
Ją przez to też mam takie coś że raczej nie pijemy razem no chyba, że jest ktoś inny do opieki;-) -
A ja kupiłam w końcu tą chustę że splotem skośnokrzyżowym tylko używaną. Od wczoraj robiłyśmy kilka podejść ale mała krzyczy jak opętana jak ją próbuję zawinąć
i nie wiem czy robię coś źle czy może to wina tego że mamy chyba ten skok rozwojowy teraz bo ogólnie nic jej nie pasuje...