Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKtoś pytał o szumisia czy warto - u nas się sprawdza. Nawet jeżeli nie usypia małej to na pewno uspokaja. Poza tym wycisza odgłosy z mieszkania jak mała zasypia. My mamy z opcją cry sensor - ma plusy i minusy. Plus włącza się jak mała płacze albo zaczyna pojękiwać, minus włącza się też na różne inne
losowe dźwięki w związku z czym strasznie zżera baterie.iNso87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk, a po jakim czasie od przejścia na Bebilon Pepti zauważyłaś poprawę u Antosia?
Bo u nas cyrki się zaczęły. Prężenie, brak snu i płacz
Zaden z chłopców tak się nie zachowywał a teraz masz Ci babo placek.
Chcemy spróbować Pepti bo obstawiam na bank problemy z brzuszkiem. Zatkany nosek, brzuszek + szorstkie policzki się zaczynają... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas chrzciny 28 marca, miałam się odchudzać, ale dostałam okres i tak mbie wszystko wkurza i boli ze jem ptasie mleczko
Pchełka ja sie ciagle rozgladam, tylko ze moj w dzien wogole w lozeczku nie lezy i nie wiem czy narazie jest sens mi kupowac. -
nick nieaktualnySuerte wrote:u mnie to niemożliwe, bo on zasysa butle, ale jednocześnie placze i w momentach krytycznych wypycha. widać, że Go boli w brzuszku, ale zachowuje sie tak tylko jak ma głośno tam. jak się uspokoi na chwilę tam to je spokojnie... i nie wiem tu piszą że to objawy wzmozonego napięcia miesniowego, gdzie indziej, że nalykal sie powietrza, jeszcze gdzie indziej coś innego. a tutaj słyszę magiczne slowo 'kolka' ktore jest chyba tak magiczne jak 'paracetamol'...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny