Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W ciąży - ogólne › Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktoś pytał o szumisia czy warto - u nas się sprawdza. Nawet jeżeli nie usypia małej to na pewno uspokaja. Poza tym wycisza odgłosy z mieszkania jak mała zasypia. My mamy z opcją cry sensor - ma plusy i minusy. Plus włącza się jak mała płacze albo zaczyna pojękiwać, minus włącza się też na różne inne
    losowe dźwięki w związku z czym strasznie zżera baterie.

iNso87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 14:39

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk, a po jakim czasie od przejścia na Bebilon Pepti zauważyłaś poprawę u Antosia?
    Bo u nas cyrki się zaczęły. Prężenie, brak snu i płacz :-(
    Zaden z chłopców tak się nie zachowywał a teraz masz Ci babo placek.
    Chcemy spróbować Pepti bo obstawiam na bank problemy z brzuszkiem. Zatkany nosek, brzuszek + szorstkie policzki się zaczynają...

• Acikk Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelka u nas poprawa byla praktycznie od razu :) wiadomo nie od razu jakos mega ale roznice w zachowaniu bylo widac od razu.

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy chrzciny 28 lutego :) więc nawet nie zaczynam diety hehe :) oliwki a robisz w domu chrzciny czy w knajpie?

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Acikk.
    My mamy Chrzest 21.02 :-)

Macie karuzele z projektorem dla swoich dzieci?

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas chrzciny 28 marca, miałam się odchudzać, ale dostałam okres i tak mbie wszystko wkurza i boli ze jem ptasie mleczko :P

Pchełka ja sie ciagle rozgladam, tylko ze moj w dzien wogole w lozeczku nie lezy i nie wiem czy narazie jest sens mi kupowac.

• Matleena Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 08:47

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • Martosza83 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś

Hej hej mam pytanie Dziewczyny...która wchodzi w swoje spodnie...spódniczki...sukienki sprzed ciąży?

f2wlanlibm0fi1og.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martosza83 wrote:
    Hej hej mam pytanie Dziewczyny...która wchodzi w swoje spodnie...spódniczki...sukienki sprzed ciąży?
    Ja ;)

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Moniusia89 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    s

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 13:52

d69c20mmk9myteud.png
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 08:47

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suerte wrote:
    u mnie to niemożliwe, bo on zasysa butle, ale jednocześnie placze i w momentach krytycznych wypycha. widać, że Go boli w brzuszku, ale zachowuje sie tak tylko jak ma głośno tam. jak się uspokoi na chwilę tam to je spokojnie... i nie wiem tu piszą że to objawy wzmozonego napięcia miesniowego, gdzie indziej, że nalykal sie powietrza, jeszcze gdzie indziej coś innego. a tutaj słyszę magiczne slowo 'kolka' ktore jest chyba tak magiczne jak 'paracetamol'... :/
    Mojemu synowi też sie przelewa w brzuchu i się prezy, a jak naprawdę ból silny to puszcza pierś. Co karmienie wieczorno nocne podaję delicol, a jak właśnie są takie objawy to jeszcze espumisan. Ulgę mu przynosi rurka w dupke. Odgazuje i niekiedy kupa. To są kolki niestety.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my mieliśmy chrzest 9 stycznia ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My nie mamy nawet daty chrztu. Wszystko zależy od pracy małża i jego zjazdu z zagranicy.

Ja o dziwo nawet się zapne w moich spodniach, ale nie noszę ich bo naprężone są i boję się o zamek i guzik :-D Poza tym boczki ;-)

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 10:05

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 14:39

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też wchodzę w ubrania z przed ciąży,tylko ten wielki biust eh.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy któraś chodzi z dzieciaczkiem na rehabilitację z powodu asymetrii? My dostaliśmy skierowanie od pediatry i zastanawiam się jak to wygląda.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ktore dostaly macierzynski ile czekalyscie na pieniadze bo u nas juz nadchodzi drugi miesiac i nic :/

‹‹ ‹ 2447 2448 2449 2450 2451 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ