Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
genoweffa wrote:Mnie odstraszają skutki uboczne. Jesli mam od tego tyć, albo organizm będzie zatrzymywał wodę tak jak w ciąży, to nie wiem czy chcę.
-
nick nieaktualny
-
Pchelkaa wrote:My mamy pedicetamol to taki syrop-krople stosujesię go co 6 godzin, podawałam 1,0ml czyli dawka na wage do 7 kg. Dawkowanie na wage jest podzielone.
kurcze w chuście spała godzine, nawet udało mi się ją odłożyć do wózka, ale 10 min i już oczy jak 5 zł
U nas pedicetamol tez sie sprawdził!Pchelkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Matleena wrote:Wypraszam sobie. Ja pół Ślonzak jestem. Moja babcia z Katowic pochodzi, dziadek też a mama rodowita Tyszanka tylko tata był tym centusiem Krakowskim co ją uwiódł i wywiozl ze Śląska
to taki krojcok jestes
Matleena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Podobni wkladka nie ma takich dzialan bo hormony nie wchlaniaja sie po calym organizmie jak przy tabsach tylko dzialaja ttlko w macicy
O tych skutkach ubocznych czytałam w ulotce Mireny: https://www.doz.pl/leki/p2846-Mirena -
nick nieaktualnySiemka dziolchy:p ja rozumiem wszystko:D
Witam się po przerwie dłuższej gdyż, ponieważ nie umialam się zalogować, bo najzwyczajniej w świecie zapomniałam hasła:/
U nas super, kolek brak tylko mały mi marudzi i pręży się przy robieniu kupy mimo, ze jest rzadka wręcz lejaca o konsystencji soku kubus..czasem przy tym płacze. Ale dobrze sobie z ta przypadłością radzimy:)
Mały jest kp, wszelkie butelki są bee..zdarzały się dni kiedy mały potrafił jeść co pół godziny, ale przetrwalismy. Sukcesem jest to, ze zaczął ciumac smoka:) nie umiem tego skubanca nauczyć picia z butli.. Oprócz tego ładnie nam rośnie w oczch z dnia na dzień i co rusz zaskakuje nas swoimi małymi postepami- dzisiaj próbował naśladować tatusia, który machal do niego na pożegnanie. Od 4 tygodnia raczy nas swym pięknym szerokim uśmiechem. Jestem bezgranicznie w nim zakochana
Po niedzieli dam znać jak po wizycie, będziemy się ważyć i mierzyć.. Klops dosyć ładnie rośnie, bo mój kręgosłup zaczął to odczuwać..i jest dlugi ubranka w rozmiarze 62 na długość odpadają a w szerz jest jeszcze luz. Chociaż ostatnio wywalilo mu bandziocha i ma 2 brody:p pozdrowionka dla Was mamuśki piękne te Wasze maluchy:)pati_zuzia, kwiatakacji, Matleena, Dżulia, Moniusia89, genoweffa, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny