Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKASIAG24 wrote:wiem, ze juz o tym pisalyscie, ale pewnie nie znajdde ...
ktora z mam ma zalozona spirale lub ktora ma zamiar zakladac? chodzi mi o opinie o cene i czy to boli
Ja mam spiralę od ponad tygodnia. Płaciłam 1200zł.
Zakładałam w 1 dzień okresu i nawet tego nie poczułam, ale... znieczuliłam się trochę winem do kolacji przed założeniem, więc nie jestem obiektywnaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 15:57
KASIAG24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoniek90 wrote:Bylam tam kilka razy na jeden dzień
duże jezioro i strasznie wtedy wiało
U mnie ogólnie problem z zasypianiem. Najlepiej dla niego jak przy cycumoniek90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To co wkoncuvznaczy to pokidać bo aż ciekawa jestem
Kurde ja w sumie te kulki gejszy mam w domu ale jeszcze ich nie testowałam
Co do wakacji to pytałam mojego czy Jedziemy Gdzieś w tym roku to usłyszałam że "zobaczymy" możliwe że Skończy się tak że pojedziemy do rodzinki do Sochaczewa bo z 6 lat tam nas już nie było a kuzynka męża Urodziła 10 dni przedemną -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:02
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
A co do bolu przy zakladaniu wkladki jednak bardziej sie boje wpadki niz ew. Bolu
zreszta dziewczyny urodzilysmy dzieci, o jakim bolu my rozmawiamy
ra spiralka jest malenkabi silikonowa widzialam ja
alicja_, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk no meczy sie ssac z butli na tyle ze wypluwa smoka, sapie jak parowoz i po dluzszej chwili dalej chce jesc.
Bo moj ostatnio jest jakis dziwny, niedosc ze ze 130 zszedl do zjadania ledwo 90 7razy na dobe, to do tego po zjedzeniu ok 60ml jest zmeczony, wypluwa i normalnie szybko oddycha, wiec go biore do odbicia, wtedy odpoczywa i po chwili dalej je. Wczesniej tego nie było....