Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Misia ja go w smyku zakupilam fakt faktem kosztowal 39 zl ale moja mama placila
a teraz jest niezastapiony takze do smyka i tam kupisz taki a fajny jest taki mieciutki i nie grzeje mi sie antek w nim a fajnjr sie owija przez to ze tak delikatnie sie rozciaga
Taka wiocha
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChichibi wrote:Pytanie do Flakonika:D
Gdzie ty kupujesz takie super ciuszki i opaski na włosy?? bo są świetne!np. mustache.pl albo zalando
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 23:32
-
nick nieaktualnyFlakonik cudne zdjęcia.
Nadulka Emma jest taka dziewczęca
Suerte Bartuś słodziak.
Śliczne te nasze dzieciaczki.
My już po gościach,w domu cicho i pusto. Dzisiaj się szczepiliśmy, jak narazie jest ok, mała je i śpi, ale jak widzę gorączka może być na drugi dzień
Dostaliśmy skierowanie na rehabilitacje w związku z asymetrycznym napięciem. Spróbujemy na nfz, ale jak znam życie trzeba będzie chodzić prywatnie. Dostaliśmy też skierowanie na badanie moczu, nie wiem właśnie czy to jakieś rutynowe badanie,bo lekarz nie wspominał,że coś jest nie tak. Na szorstką skórę na buzi mamy jakąś robioną maść.
Marianka waży 5290 i ma 60 cm.
Matlena my używaliśmy Delicolu ale nie widziałam różnicy i przestaliśmy.
Acik ja bym szła na biesiadę. My zostawialiśmy małą z moją mamą jak była u nas na 4-5h, które mała akurat przesypiała, ale spokojnie zostawiłabym na dłużej. Z teściową mogłabym na godzinkę dwie, najlepiej żeby mała spała w tym czasie
Alicja zazdroszczę opiekunki.Też próbujemy znaleźć kogoś, ale ciężko zostawić takiego maluszka jak się nie ma zaufanej osoby.
Ale się rozpisałam - czytam na bieżąco ale pisać nie było kiedy.Flakonik, Matleena, Nadulka, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcik masz racje ze placz przy dziecku duzo nie daje no bo i tak trzeba ogarniac. Ale na szczescie goraczka spadla do 37,5 i Mala jak zasnela o 22 tak spi.
Flakonik pieknie wygladacie, i ja tez zazdroszcze plazy, sloneczka, ehhhjak zobaczylam zdjecie od razu pomyslalam "jak one wjechaly na plaze tym wozkiem?" i od razu przypomnial mi sie moj spacer ostatni jak szlam wozkiem po chodniku zasypanym sniegiem i ledwo co szlam
Dziewczynki wybieracie sie gdzies na wakacje z maluchami? My co roku z mezem wyjezdzalismy w gory i zastanawiamy sie czy w tym roku tez, bo jakos nie wyobrazam sobie bobasa 7msc siedzacego na plazy, tak jak dziewczynki Flakonika to jeszcze leza, w wozku posiedza itp a tako 7-8 msc dzieciaczek to tak latwo nie usiedzi. No i tenn piach co bedzie nowoscia dla niej inpewnie do buziaka bedzie pchala raczki bo zabki w tym czasie moga isca w gorach nosidlo, chista czy wozek i na szlag.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMyslicie ze Nasze malenstwa Nas poznaja do yego stopnia aby sie przestraszyc? Kapalam sie i zalozylam recznik na mpkre wlosy robiac tzw turban jak Ircia mnie zobaczyla jak zaczela plakac nie moglam jej uspokoic przez 15 min, w miedzy czasie zdjelam recznik przystawialam do piersi ale nic nie pomoglo, darla sie jakby ja ze skory ktos obrywal. Musialam siostre zawolac z parteru i u niej dopiero sie uspokoila ale tez tak po 5 min. I nie wiem czy ten placz ze strachu czy jakies powiklanie po szczepieniu. Lekarz mowil Nam ze jesli bedzie taka sytuacja to zeby do lekarza jechac bo to powiklanie po szczepieniu moze byc. Ale nie wiem co teraz zrobic, uspokoila sie i spi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:Acik masz racje ze placz przy dziecku duzo nie daje no bo i tak trzeba ogarniac. Ale na szczescie goraczka spadla do 37,5 i Mala jak zasnela o 22 tak spi.
Flakonik pieknie wygladacie, i ja tez zazdroszcze plazy, sloneczka, ehhhjak zobaczylam zdjecie od razu pomyslalam "jak one wjechaly na plaze tym wozkiem?" i od razu przypomnial mi sie moj spacer ostatni jak szlam wozkiem po chodniku zasypanym sniegiem i ledwo co szlam
Dziewczynki wybieracie sie gdzies na wakacje z maluchami? My co roku z mezem wyjezdzalismy w gory i zastanawiamy sie czy w tym roku tez, bo jakos nie wyobrazam sobie bobasa 7msc siedzacego na plazy, tak jak dziewczynki Flakonika to jeszcze leza, w wozku posiedza itp a tako 7-8 msc dzieciaczek to tak latwo nie usiedzi. No i tenn piach co bedzie nowoscia dla niej inpewnie do buziaka bedzie pchala raczki bo zabki w tym czasie moga isca w gorach nosidlo, chista czy wozek i na szlag.
My co roku jezdzimy do Chorwacji i w tym roku chyba też pojedziemy z maleństwem.Pchelkaa, Nadulka lubią tę wiadomość