Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez wyparzam butelki po każdym karmieniu. Najpierw myje a potem wrzucam do garnka z wrzątkiem i chwilkę mieszam. Mleko przygotowuje z przegotowanej wody żywiec. W nocy mam w kuchni dzbanek z gotowa woda. Wlewam odpowiednia ilość do butelki i podgrzewam w mikrofalówce kilka sekund. Potem wsypuje mleko i gotowe. Gotowe mleko trzymam do godziny. W nocy czasem idę robić mleko jak mala zaczyna się kręcić. Zanim sie obudzi mleko trzymam pod poduszką wtedy nie wystygnie
takie oto mam patenty
-
nick nieaktualny
-
A na wakacje pojedziemy albo nad morze albo w Bory Tucholskie na camping
Muszę się pochwalić, wczoraj mieliśmy swój pierwszy razbylo fajnie
nie bolalo ale sporo luzu w środku jeszcze jest
Acikk jak przyjdą kulki to wstaw tu recenzje to może też się skuszęalicja_, kwiatakacji, Nadulka, MeGi2986, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
moniek90 wrote:Ale tu dzisiaj pusto
tylko moje dziewczę nie śpi? Wszystkie odsypiacie noc?
moniek90, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA my dziś mamy ten wieczór który spędzamy sami z mężem, ale ja już zaplanowałam na dziś wieczór duże zakupy dla młodej, bo muszę jej wymienić garderobe
Także ten.. nie będzie chyba jakoś super romantycznie
Sara ze wszystkiego wyrasta.. Niektórych ubranek nawet nie jej założyłam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoniek90 wrote:A na wakacje pojedziemy albo nad morze albo w Bory Tucholskie na camping
Muszę się pochwalić, wczoraj mieliśmy swój pierwszy razbylo fajnie
nie bolalo ale sporo luzu w środku jeszcze jest
Acikk jak przyjdą kulki to wstaw tu recenzje to może też się skuszęWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 11:22
-
Ja bym chciała do zakopanego wyjechać ale nie wiem czy sens jest bo to długą droga, a i z małym tak dużo byśmy nie pochodzili.
Matlena dobry temat zaczełaś mamusie które maja więcej dzieci od kiedy w spacerowce można wozic?Matleena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy mleko robimy z przegotowana woda, kranowka wczesniej przefiltrowaba z brity. Po umycie butelek zawsze przelewam je jeszcze wrzatkiem. No i mleko robimy bezposrednio przed podaniem.
Na wakacje pojedziemy pewnie nad morze. W gory pewnie w nastepnym roku na wiosne
-
nick nieaktualnyrewelka wrote:
Matlena dobry temat zaczełaś mamusie które maja więcej dzieci od kiedy w spacerowce można wozic?
he he, ja będę zadowolona gdy długo będzie w użyciu gondola. Spacerowka tak w wieku 6 miesięcy, gdy dziecko siedzi. Przynajmniej tak zrobiłam przy pierwszym synu. -
Mama-julka wrote:he he, ja będę zadowolona gdy długo będzie w użyciu gondola. Spacerowka tak w wieku 6 miesięcy, gdy dziecko siedzi. Przynajmniej tak zrobiłam przy pierwszym synu.
Czyli można liczyć na to że wakacje będą że spacerowka?alicja_ lubi tę wiadomość