Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczarnamaalina wrote:Hey dziewczyny
wróciłam właśnie z wizyty
dzidzius ma się dobrze
już lekarz mi pokazal gdzie główka a gdzie nóżki:) Tylko kosmowka mi sie troche odkleja i mam brac duphaston przez 2 tygodnie
to chyba nic az tak poważnego bo następna wizyte mam za 4 tygodnie
super.
ja zawsze czytalam o przypadkach ze jak sie kosmowka odklejala to sie krwawilo, i wtedy bylo zalecenie zeby lezec.
Widocznie u ciebie nie odkleja sie tak bardzo i to nic powaznego -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czekamy na informacje z wizyt.
Ja dziś żałuję że to hcg i progesteron zrobiłam.
Tylko stres się pojawił.
Nie wiem czemu to hcg tak zwolniło wraz z 1000...wcześniej rosło bosko. A nagle zwolniło z podwajaniem do 4 dób...dziś 18760-we wtorek wizyta.
Chyba nie ja jedna mam 5mają wizyte?
Proszę starsze ciazowki trzymajcie kciuki:( zazdroszczę tym 9 10tygodniom.
Z każdym dniem ciąża jest pewniejsza. -
nick nieaktualnyFlakonik cudowny brzusiu
prawdziwa z Ciebie ciężarówka
nick00 - Marek zlecił Ci te wszystkie badania czy robiłaś sama z siebie? Ja odebrałam morfologię, mocz, glukozę i WR oczywiście wszystko ok. Mam grupę krwi A RH+ więc konfliktu serologicznego nie będzie.
I znowu byłam w lumpku. Oto moje łowy za całe 9 zł :)Nie wiem czemu kolory takie wypłowiałe na fotkach:/
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f22231d18b7c.jpg
A to dla chrześniaka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dcd6a1f3c598.jpgFlakonik, Nadulka, Anel, fresa, ania14 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Flakonik masz cudowny brzuszek!!!! Sama już bym chciała taki mieć.
Ja po wczorajszej wizycie mam ekstremalne huśtawki emocjonalne. Raz płaczę, że będę miała puste jajo płodowe, za chwilę, sama na siebie gadam, że jestem głupia i jak mogę tak myśleć.
Mam takie pytanie, czy któraś z Was zna się na usg? Bo wiele dziewczyn pytało czy oprócz pęcherzyka ciążowego (17mm) mam pęcherzyk żółtkowy, zrozumiałam, że dobrze by było gdyby był. Lekarz coś o nim wspominał, ale nie wiem czy powiedział, że jest czy nie. W opisie usg o nim nie wspomniał. W każdym razie na zdjęciu coś zaznaczył. Przypomnę jeszcze, że wg OM wczoraj był 6t+1d, a wg usg 5t+5d.
Flakonik lubi tę wiadomość
Hubi 2016 -
nick nieaktualnyFlakonik ja po sklepach jeszcze nie chodziłam, ale i tak większość chcę kupić w lumpku bo ciuszki są nie zniszczone a dzidzia i tak baaardzo szybko wyrośnie z nich. Zobaczę czego mi brakuje i przejdę się do Zary, h&m, może pepco. Dzięki temu kupuję co chcę a nikt nie ma do mnie pretensji, ze za dużo wydałam bo za takie grosze to nawet wyrzucić nie szkoda
polecam
Flakonik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja jeśli chodzi o bodziaki i śpiochy to kupuję nowe, spodnie, kurteczki, ew. sukieneczki
(jeśli dziewczynka) mogą być używane.
Oczywiście jak dostaję ciuszki po znajomych to nie mam problemu.. i zdarzyło mi się kupić śpioszki z next'a pierwszy rozmiar używane, ale były w idealnym stanie. Zachowałam sobie te, które miała na sobie w pierwszy dzień.
Teraz sa fajne bodziaki/śpioszki z napisem "Born in 2015" - też planuje takie kupić i zachować na pamiątkę
Tym, które mają termin na koniec grudnia to odradzam, bo może się okazać, że będzie Born in 2016Flakonik lubi tę wiadomość