Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Flakonik wrote:Madzisek to już będziecie mieli 2szczepienie czy pierwsze?
jestem ciekawa ile mały będzie ważył bo jak zerknelam w książeczkę Wiktorii to ona na drugim szczepieniu już 7200 ważyła... Młody może mieć podobnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 19:14
-
nick nieaktualny
-
Jejku mój już tak fajnie oczka trze jak jest zmęczony
Straszne postępy robią te nasze dzieciaczki
Dziewczyny jak wyglądają Pepuszek waszych maluszków? Bo u mnie cały czas jest wypukła kulka i zastanawiam się czy tak zostanie czy jeszcze się wklęśnie bowiem że do jakiegoś wieku jeszcze Pepuszek się kształtuje tylko nie pamiętam do jakiego
I czy wasze dzieciaczki też ciągle mają Rączki zaciśnięte w piąstki? -
Madzisek wrote:Jejku mój już tak fajnie oczka trze jak jest zmęczony
Straszne postępy robią te nasze dzieciaczki
Dziewczyny jak wyglądają Pepuszek waszych maluszków? Bo u mnie cały czas jest wypukła kulka i zastanawiam się czy tak zostanie czy jeszcze się wklęśnie bowiem że do jakiegoś wieku jeszcze Pepuszek się kształtuje tylko nie pamiętam do jakiego
I czy wasze dzieciaczki też ciągle mają Rączki zaciśnięte w piąstki?
Moja tylko na śpiocha ręce nad głowę i rozkłada paluchy, a tak to nawet zasysa całe piąstki. U nas pępuszek odpadł w 32 dobie i już następnego dnia był wklęsły. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Julka.
szybko rosną.
Martwi mnie ten katar. Mam nadzieję że za parę dni będzie po wszystkim.
Pchełka chyba coś przegapiłam. Twoja Irenka ma zapalenie płuc? Jak to znosi? Leżycie w szpitalu czy w domu możecie się leczyć? Dużo zdrowia
Niestyty tak, chcieli Nas skierowac do szpitala, ale na szczescie przyjela antybiotyk i leczymy sie w domu. Jeszcze tydzien temu napisalabym zw znosi to tragicznie bo goraczkowala, spac nie mogla,strasznie marudzila. Teraz jest juz lepiej i przy kaslaniu sie odrywa, w piatek idziemy na przeswietlenie pluc i do kontroli. Dzieki :-* -
nick nieaktualnyAcikk wrote:Suerte moj tez
strasznie dlugi jest i wyglada na zdecydowanie wiecej niz 2 mce
To tak jak Nasza Irenka, jak bylismy 2 tyg temu na szczepieniu to pielegniarka byla pewna ze mloda ma ze 3 msca co do ubranek to wszystkie juz mamy 68, jedno body 74, no ale rozmiar rozmiarowi nie równy
-
nick nieaktualny