Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
moniek90 – ja kiedys smarowałam na wyjście niveą na każdą pogode ale zaczeła mieć po niej drobne krostki (nie takie plamy jak teraz tylko malutki krostki). Zmieniłam na krem oilatum – jest ok.
Lips – U mnie wygląda to teraz podobnie jak u Ciebie w 1 fazie.
Jezeli chodzi o sposob na poranek to ja mam zawsze taki sam, bo zawsze Sarke karmie o 6 – czy sie sama obudzi czy nie. Nie chciałam mieć wlasnie tego problem więc ją wybudzam. 6:15 idzie dalej spać do 9 I pozniej już się bawimy.
pati_zuzia – sliczny chłopak! Mam ten sam zestaw ubranek dla Sary
pati_zuzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Flakonik w wozku jest kasia czy julka bo ciezko poznac w opasce i z zamknietymi oczkami? W kazdym razie niedlugo nie zmiesci sie w wozku !
super dziewczynki
szybko rosną.
Martwi mnie ten katar. Mam nadzieję że za parę dni będzie po wszystkim.
Pchełka chyba coś przegapiłam. Twoja Irenka ma zapalenie płuc? Jak to znosi? Leżycie w szpitalu czy w domu możecie się leczyć? Dużo zdrowia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam ten sam wózek co Flakonik i też Sarek się już za niedlugo nie będzie mieścił
Rosną te dzieci tak szybko że szok..
gosia mmr ja karmie MM od poczatku ☺ Też się przejmowałam kiedyś a teraz jestem szcześliwa i nie wyobrażam sobie inaczej. Dziewczyny dobrze mówią - szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko -
nick nieaktualnySuerte
Ja jestem na diecie bezmlecznej (lekarki zalecenie) bo mała miała kupki śluzowe i bóle brzuszka i lekarka stwierdziła, że to alergia na białko mleka krowiego. Ja z kolei od początku podejrzewałam nietolerancję laktozy (niunia przybierała 135gram w tydzien wiec słabo). Sab simplex nic nie dawał, więc kupiłam Delicol i dajemy od 2 dni. I jest duża poprawa! Także jestem pewna, że to nietolerancja laktozy. Teraz pytanie czy sam delicol wystarczy, czy będę musiała skonczyc kp i przejść na nutramigen... -
nick nieaktualnyFlakonik - Nie martw się katarem. Podawaj wit. C i kropelki do nosa. Pamiętaj żeby często odciągać ten katarek żeby się nie zbierał, bo to może później powodować zapalenie ucha środkowego czy jakoś tak. I wszystko będzie ok
Flakonik lubi tę wiadomość
-
My dzisiaj tez 3 miesiace konczymy
Masakra ale zlecialo
zaczynalismy od 15ml w szpitalu a teraz maly wypija 150 ml
urodzil sie bardzo malutki 37 cm ( hipotrifia) a teraz zaczyna wchodzic Na rozmiar 56
moj maly wielki mezczyzna
flakonik uwielbiam kiedy dodajesz zdjecia dziewczynek sa strasznie slodkie I uwielbiam Na nie pAtrzec swojA droga fajnie je ubierasz I wydaje mi sie Ze Masz Oko do fotografowania
w twoich zdjeciach cos jest
Flakonik, Pchelkaa, genoweffa lubią tę wiadomość
Maksymilian
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDuże te wasze dzieci już są. Moje na zdjęciach wygląda na duże a tak naprawdę to malutkie jeszcze
Cieszę się bo jak wrócimy to zaczynamy ten basen z dziewczynami i idę tez z nimi najpierw na lekcje pokazowa pani mi napisała żeby przyjść jeśli chodzi o angielski. Chciałabym z nimi chodzić do centrum Helen doron. Strasznie fajne są podobno te zajęciaprzyjaciółka też na to chodzi z dzieckiem. Od 3miesiaca nożna zacząć. Pójdziemy na lekcje pokazowa a potem zdecydujemy bo to jednak kolejne koszty i to podwójne w naszym przypadku więc musialoby być naprawdę Perfect.
-
nick nieaktualny
Jejku my 56 w kartonie juz mamy a Alan nosi 68Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 10:27
Suerte, Flakonik, Mama-julka, rewelka, Nadulka, Acikk, Moniusia89, Madzisek, kwiatakacji, pati_zuzia, MeGi2986, Matleena, Pchelkaa, m@rzenie, genoweffa, Dżulia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlakonik ja startował z 61 cm to nie ma się co dziwic
dziekuje :*
Ja nigdy nie mogę się na patrzeć na Twoje córeczki są cudowne :* zresztą jak wszystkie forumowe dzieciaczki :*
P.S gdzie kupowałas conversy dla dziewczynek?Flakonik lubi tę wiadomość
-
Suerte my też podawaliśmy delicol jak na początku mały miał problemy z brzuszkiem. U nas akurat przyczyna nie leżała w nietolerancji laktozy. Napwno nie zaszkodzi ci spróbować a zauważysz różnice w zachowaniu dziecka (jeśli oczywiście w tym leży przyczyna). Spróbuj
Mój też jest chyba długi ma teraz 67 cm -
Jutro USG bioderek, a po jutrze pierwsze szczepienie. Po długim dniu mała wreszcie odpadła i mam chwilę dla siebie:)
Suerte- cieszę się, że się troche uspokoiłaś po wizycie fizjo, mam nadzieję, że teraz pójdzie już z górki.
A to my:)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/21d263791a3c.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 17:51
Suerte, Flakonik, rewelka, Mama-julka, Nadulka, Moniusia89, Madzisek, kwiatakacji, pati_zuzia, MeGi2986, aannkkaa, m@rzenie, genoweffa, Dżulia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny