Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Acikk wrote:Kolezanka karmiła mała do roku i jak poszła do żłobka to nawet przeciwciała nie pomogły... Tydzien żłobka 3 tyg choroby
nie stresuj się przecież Ty masz być szczęśliwa i dziecko.
Mój też się nie najadal z cyca i non stop wrzeszczal drapal mnie i wogole masakra. Teraz jest superjemy co 3 godziny, śpi całą noc i wszyscy są zadowoleni
a sąsiadki / koleżanki mamy i różni inni dziwni ludzie? A co mnie to obchodzi
?
Ze mnie teściowa taka dumna że KP że mam chęć na MM przejść jej na złośćAcikk, gosia mmr, Pchelkaa, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem!
Mały od soboty marudny i jakoś nie wiem w co ręce włożyć. Impreza ostatkowa się udałaZ racji tego że pediatra nam niewiele ostatnio pomogła a właściwie nic, bo stwierdziła że nie może nic przepisać- dała skierowanie do szpitala. A ja do szpitala z malym nie pojadę bo nie widzę powodu a wrzucą nas ze wszystkimi choróbskami zapewne i będziemy się musieli leczyć kolejne pół roku. Więc odstawiłam wszystko, został Infacol kilka razy dziennie i podaję herbatkę rumiankową raz dziennie. A że Kuba się nie najadał mimo że dostawał 120ml, to stwierdziłam że spróbuję mieszać mleko- 3miarki Pepti i 1 miarka zwykłego Bebilonu. Jak nie mógł robić kupy i sprawiało mu to ból, tak dzisiaj już trzy razy obsrał się po same pachy...
nie wiem cco tak podziałało ;>
Jutro mieliśmy iść na szczepienia ale dzwonili z przychodni że na 3 tygodnie punkt szczepeiń zamykają bo mają mało lekarzy i muszą przyjmować bardziej nagłe przypadki... Nie wiadomo kiedy kolejny termin.
Myślicie że coś się stanie jak będzie zaszczepiony w marcu dopiero ?
Dziewczyny które już chrzciły- ile księdzu dawałyście? -
gosia mmr wrote:Czy są jakieś mamy które karmią tylko mlekiem modyfikowanym? Ja chyba wkrótce będę karmić tylko mm i strasznie mi z tym
Kacper dzisiaj daje popalić dopiero usnął na chwilę i to przy włączonych białych szumach na you tube i koniecznie na rękach. Ciężki dzień dzisiaj mamy... ale w czwartek wieczorem idę na manicure, mam nadzieję, że będzie trochę relaksu:)
My od początku jestesmy na mm (Enfamil) -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:03
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
nick nieaktualnygosia mmr wrote:Bo jak jestem z małym gdziekolwiek i mówię, że karmię mieszanie, ale głównie mm to zaraz muszę się tłumaczyć każdemu pediatrze dlaczego. na puszce mm pisze, że mleko mamy jest najlepsze itp. każda moja koleżanka też dopytuje o kp... także chyba jest wokół mnie spora presja, tylko moi rodzice nie komentują.
a mi szkoda tych przeciwciał....mąż też mówił na początku ze mały będzie chorował...teraz już zrozumiał
Ja tylko kp a Irenka w ciagu 2 miesiecy 3 razy miala juz katar i teraz zapalenie pluc, a np dziewczynki Flakonika maja 3 msc i teraz pierwszy katarek zlapaly, wiec nie sluchaj ze przy kp jest jakas super ochrona.gosia mmr lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:Ja tylko kp a Irenka w ciagu 2 miesiecy 3 razy miala juz katar i teraz zapalenie pluc, a np dziewczynki Flakonika maja 3 msc i teraz pierwszy katarek zlapaly, wiec nie sluchaj ze przy kp jest jakas super ochrona.
Ahh jaka tu galeria dzieciaczkow się zrobiła. Zaraz też wrzucę fotki moichSuerte, gosia mmr, Matleena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny