Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dzis bylam na spacerze u kolezanek w pracy (mam bliziutko do pracy) i jak zobaczylam te sterty papierzysk i dzwoniący bez przerwy telefon to wcale a wcale nie zatesknilam za praca
trzeba sie cieszyc chwilami z maluszkiem bo za chwile beda pyskujacymi nastolatkami
ja tez czasem mam dosc ale juz widze jak czas szybko leci jak maly sie zmienia z dnia na dzien... Dziewczyny teskniace za pracą jeszcze sie narobicie w zyciu do 67
takze spokojnie
gosia mmr, pati_zuzia, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Madzia - Antki sa the best
Twoj to taki slodki dzidzius a moj juz powazny facet
nooonajlepsze chłopaki
Antek już też poważnieje
w ogóle ładne mamy dzieci na forum
może to brzydko zabrzmi,ale niektóre dzieci mi się nie podobają a te nasze forumowe są naprawdę ładneWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 12:53
-
Madzia890722 wrote:nooo
najlepsze chłopaki
Antek już też poważnieje
w ogóle ładne mamy dzieci na forum
może to brzydko zabrzmi,ale niektóre dzieci mi się nie podobają a te nasze forumowe są naprawdę ładneMatleena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mam dziś tak cudowny dzień że oszaleć można. Gardło boli, zatoki bolą, z nosa raz leci ciurkiem i kręci a raz stoi i oddychać się nie da, gardło boli, ogóle zmęczenie z niewyspania, kręgosłup napier... tak, że ledwo czasem wstaje a dzieci? ryczą jęczą i marudzą cały dzień od rana - uwaga! 5.40 o o tej wstaje mój Olek ostatnio
idzie sobie strzelić w łeb.
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czy są jakieś mamy które karmią tylko mlekiem modyfikowanym? Ja chyba wkrótce będę karmić tylko mm i strasznie mi z tym
Kacper dzisiaj daje popalić dopiero usnął na chwilę i to przy włączonych białych szumach na you tube i koniecznie na rękach. Ciężki dzień dzisiaj mamy... ale w czwartek wieczorem idę na manicure, mam nadzieję, że będzie trochę relaksu:)