Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLips moja mała wieczorem zjada 100-120 ml a po 7-8h snu do 180ml. Teraz w tygodniu jak mąż chodzi do pracy to daję cyca rano a butlę tylko wieczorem, bo lubi sobie wieczorem zasnąć przy cycu.
Ślicznotki z tych naszych szeroko pojętych grudniowych dziewuszek. Mi też się podobają opaski ale moja mała wrzeszczy jak coś się jej zakłada na głowę.
Kasia współczuję problemów, mam nadzieję,że z małą będzie wszystko dobrze.
Marianka też na przewijaku śmieje się do fugi i jest tak zainteresowana ścianą,że nie da się jej oderwać. Piąstki ma większość czasu zaciśnięte. -
aja troche zaluje zee nie pojechalismy dzisiaj do tegoo szpitala mala wszystko mi zwraca placze marudzi spac nie moze ululalam ja o poolnocy za 5 min wstala wsadzilam ja do hustawki i czekam az zasnie twardo zeby ja do nas do lozka polozyc i rano jedziemy...
( mam nadzieje, ze to nic groznego bo az mi sie plakacchce caly czas mam w glowie slowa lekarza o tym zgrubieniu w brzuszku
((
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKASIAG24 wrote:a my mamy skierowanie do szpitala na ligote
szczepienie odwolane mala przestala przybierac na wadze ciagle ulewa duzo chlusta wczoraj nie mogla spac nie chce jesc mimo ze glodna
no i mimo ze usg wyszlo niby ok lekarz wyczul jakies zgrubienie w brzuszku
O kurcze, przykro miduzo zdrówka, trzymajcie sie i daj znac jak cos bedziesz wiedziala.
-
Kasiag moja znajoma miala podobna do Twojej sytuacje z synkiem. Chlustal jej po calym domu i nie przybieral. Okazalo sie ze ma cos tam na koncu żołądka nie do konca wyksztalcone i to sie zaciska i nie puszcza dalej jedzonka. Jej powiedzieli ze duzo dzieci teraz to ma i tj rutynowy zabieg.
Mam nadzieje ze u Was nie bedzie zabieg zaden potrzebny ale napewno bedzie dobrze trzymajcie sie :* -
hej,
kasiag współczuję przejść z dzieckiem, oby wszystko dobrze sie skonczyło.
Flakonik to kiedy testujesz?masz odwagę i power kobieto
zycze II kreseczek
nam z Polą udało sie od razu
my nadal tylko kp, Pola wczoraj zjadła o 21 i spała do 4jedyne co, to jakies krosteczki ma na policzkach, pewnie po czyms co zjadłam, wiec musze doszukac sie po czym i wyeliminowac z diety na jakis czas.
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.........
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 12:06
czarnamaalina, pati_zuzia, rewelka, MeGi2986, Mama-julka, Madzisek, Moniusia89, gosia mmr, kwiatakacji, Pchełka, Suerte, Nadulka, Pchelkaa, genoweffa, iNso87, Matleena, Flakonik, m@rzenie, Dżulia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWezwałam wczoraj lekarza do małego i wszystko z nim dobrze, to ja jestem jakaś przewrażliwiona, ale jeżeli chodzi o Mikusia to trzęsę się jak galareta o niego. Musimy tylko zmienić probiotyk bo Dicoflor mu nie służy. Jak podawałyście Biogaie? Mogę mu to dać do mleka czy na łyżeczce? ;> Też się pochwale moim przystojniakiem
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1ff24d1da088.jpg
Ponad 6kg szczęscia do kochania, zaczyna już ze mną dyskutować łobuziakpati_zuzia, rewelka, MeGi2986, Mama-julka, Madzisek, kwiatakacji, Nadulka, genoweffa, iNso87, Matleena, Flakonik, m@rzenie lubią tę wiadomość