Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
My juz mamy zklepane chrzciny i przy okazji oczywiscie padła od ksiedza propozycje że moglibyśmy odrazu wziąć ślub kościelny bo mamy tylko Cywilny i w sumie nie wiem jak to sie stało ale mój mąż sie zgodził
a zawsze mówił ze kościelny mu niepotrzebny. I takim oto sposobem 16 kwietnia drugi raz sie hajtamy
rodzince nawet nic nie powiemy
przyjadą na chrzciny a przy okazji ślub zaliczą
tylko chrzestnych a zarazem naszych świadków z cywilnego wtajemniczymy żeby się nie zdziwili bo znowu będą świadkować
menka, rewelka, pati_zuzia, Acikk, justyna14, Moniusia89, Pchelkaa, Matleena, genoweffa, Piegus, Mama-julka, moniek90, Nadulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Haha bo dzis sa walentynki , komu sie wyswietla antek to moze sobie na niego popatrzec a komu usg to niech dzis uwaza z walentynkowym seksem bo moze sie skonczyc dzidziem
!
Buziaki:*
Acikk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madzia890722 wrote:a czemu cc wyklucza Cię z seksu?
no chyba, że chodzi o poczęcie
Tak tako poczęcie chodzi
bo gdyby nie to to tez bym sie juz o kolejne starała
na szczęście moje dziecko nie robi zbytnio problemu bo nawet z nim do 12 moge pospać wiec nie odwidziało mi sie i szczerze mówiąc czasem mi szkoda ze nie jestem w ciazy bo w sumie to to takie fajne jest
oczywiscie narzekałam jak wszystkie ale jakos mi tęskno za tym stanem troszkę
hehe
Madzia890722 lubi tę wiadomość
Maksymilian
-
Madzisek wrote:My juz mamy zklepane chrzciny i przy okazji oczywiscie padła od ksiedza propozycje że moglibyśmy odrazu wziąć ślub kościelny bo mamy tylko Cywilny i w sumie nie wiem jak to sie stało ale mój mąż sie zgodził
a zawsze mówił ze kościelny mu niepotrzebny. I takim oto sposobem 16 kwietnia drugi raz sie hajtamy
rodzince nawet nic nie powiemy
przyjadą na chrzciny a przy okazji ślub zaliczą
tylko chrzestnych a zarazem naszych świadków z cywilnego wtajemniczymy żeby się nie zdziwili bo znowu będą świadkować
i ślub i chrzest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 21:28
Madzisek, pati_zuzia, genoweffa, Matleena, Mama-julka, moniek90, Moniusia89, Nadulka, justyna14 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA my na 10 kwietnia
Kika ja tez tesknie za stanem ciazy i to baardzo.
My wlaasnie kapiemy w 40 st bo w 39 sie drze :-o
Jutro moja szwagierka jedzie do szpitala na wywolanie bo jest juz po tp, ciekawa jestem jak jej pojdzieod 2 tyg nie wychodzi z domu bo jej ciezko. Wiecie ze w ciazy plecy bola i spac nie moze? Dziwne co???
a jak ja jej mowilam to pod koniec mojej ciazy to mowila ze przesadzam
pati_zuzia, Mama-julka, Kika428, Moniusia89, justyna14 lubią tę wiadomość
-
Pchelkaa wrote:A my na 10 kwietnia
Kika ja tez tesknie za stanem ciazy i to baardzo.
My wlaasnie kapiemy w 40 st bo w 39 sie drze :-o
Jutro moja szwagierka jedzie do szpitala na wywolanie bo jest juz po tp, ciekawa jestem jak jej pojdzieod 2 tyg nie wychodzi z domu bo jej ciezko. Wiecie ze w ciazy plecy bola i spac nie moze? Dziwne co???
a jak ja jej mowilam to pod koniec mojej ciazy to mowila ze przesadzam
Pchelkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dżulia wrote:my też mamy datę na 16 kwietnia !
i ślub i chrzest
nie bedziemy sami
tylko u nas teraz pytanie kiedy rocznice slubu świętować, czy 2 sierpnia tak jak był cywilny i w tym roku bedzie druga, czy 16 kwietnia i zaczynamy odliczanie od nowa
-
Suerte wrote:ja to Was podziwiam...
gdyby moje drugie dziecko bylo takie jak Bartek, to Bartek by chodzil glodny i brudny, bo czasu bym na niego nie miala...
i w ogóle ja to chcę, by On jak najszybciej urósł
kurde Pepti mi się kończy i boje się, ze nie przyjdzie na czas nastepne... w zadnej aptece internetowej w UK juz nie ma...
i macie jakiś sposób jak oduczyc dziecko zasypiania tylko na rekach? bo On coraz wiecej waży, a w lozeczku choćby ledwo zywy byl i tak nie usnie sam... -
nick nieaktualny