Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
My juz mamy zklepane chrzciny i przy okazji oczywiscie padła od ksiedza propozycje że moglibyśmy odrazu wziąć ślub kościelny bo mamy tylko Cywilny i w sumie nie wiem jak to sie stało ale mój mąż sie zgodził
a zawsze mówił ze kościelny mu niepotrzebny. I takim oto sposobem 16 kwietnia drugi raz sie hajtamy
rodzince nawet nic nie powiemy
przyjadą na chrzciny a przy okazji ślub zaliczą
tylko chrzestnych a zarazem naszych świadków z cywilnego wtajemniczymy żeby się nie zdziwili bo znowu będą świadkować
nick nieaktualny, rewelka, nick nieaktualny, Acikk, justyna14, Moniusia89, nick nieaktualny, Matleena, nick nieaktualny, Piegus, nick nieaktualny, moniek90, Nadulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to zobaczymy czy przyjdzie okres w terminie...Acikk wrote:Haha bo dzis sa walentynki , komu sie wyswietla antek to moze sobie na niego popatrzec a komu usg to niech dzis uwaza z walentynkowym seksem bo moze sie skonczyc dzidziem
!
Buziaki
:*
Acikk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Haha wlasnie z mezem opracowalismy nowu spospob uspokajania antka
antek w foteliku samochodowym robi mojemu mezowi za hantla
maz cwiczy bica a antek zadowolony
nick nieaktualny, Madzisek, nick nieaktualny, moniek90 lubią tę wiadomość
-
Madzia890722 wrote:a czemu cc wyklucza Cię z seksu?
no chyba, że chodzi o poczęcie 
Tak tak
o poczęcie chodzi
bo gdyby nie to to tez bym sie juz o kolejne starała
na szczęście moje dziecko nie robi zbytnio problemu bo nawet z nim do 12 moge pospać wiec nie odwidziało mi sie i szczerze mówiąc czasem mi szkoda ze nie jestem w ciazy bo w sumie to to takie fajne jest
oczywiscie narzekałam jak wszystkie ale jakos mi tęskno za tym stanem troszkę
hehe
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Maksymilian
-
my też mamy datę na 16 kwietnia !Madzisek wrote:My juz mamy zklepane chrzciny i przy okazji oczywiscie padła od ksiedza propozycje że moglibyśmy odrazu wziąć ślub kościelny bo mamy tylko Cywilny i w sumie nie wiem jak to sie stało ale mój mąż sie zgodził
a zawsze mówił ze kościelny mu niepotrzebny. I takim oto sposobem 16 kwietnia drugi raz sie hajtamy
rodzince nawet nic nie powiemy
przyjadą na chrzciny a przy okazji ślub zaliczą
tylko chrzestnych a zarazem naszych świadków z cywilnego wtajemniczymy żeby się nie zdziwili bo znowu będą świadkować
i ślub i chrzest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 21:28
Madzisek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Matleena, nick nieaktualny, moniek90, Moniusia89, Nadulka, justyna14 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA my na 10 kwietnia
Kika ja tez tesknie za stanem ciazy i to baardzo.
My wlaasnie kapiemy w 40 st bo w 39 sie drze :-o
Jutro moja szwagierka jedzie do szpitala na wywolanie bo jest juz po tp, ciekawa jestem jak jej pojdzie
od 2 tyg nie wychodzi z domu bo jej ciezko. Wiecie ze w ciazy plecy bola i spac nie moze? Dziwne co???
a jak ja jej mowilam to pod koniec mojej ciazy to mowila ze przesadzam
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kika428, Moniusia89, justyna14 lubią tę wiadomość
-
Alez jestem ciekawa czy faktucznie zrobia jej cc bo "nie chce rodzic"... Daj znac co tam jak tamPchelkaa wrote:A my na 10 kwietnia
Kika ja tez tesknie za stanem ciazy i to baardzo.
My wlaasnie kapiemy w 40 st bo w 39 sie drze :-o
Jutro moja szwagierka jedzie do szpitala na wywolanie bo jest juz po tp, ciekawa jestem jak jej pojdzie
od 2 tyg nie wychodzi z domu bo jej ciezko. Wiecie ze w ciazy plecy bola i spac nie moze? Dziwne co???
a jak ja jej mowilam to pod koniec mojej ciazy to mowila ze przesadzam 
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O no to superDżulia wrote:my też mamy datę na 16 kwietnia !
i ślub i chrzest
nie bedziemy sami
tylko u nas teraz pytanie kiedy rocznice slubu świętować, czy 2 sierpnia tak jak był cywilny i w tym roku bedzie druga, czy 16 kwietnia i zaczynamy odliczanie od nowa
-
Suerte ja mojemu włączam karulelke, smoczek i wychodzę. Ale to tylko w dzień. Wieczorem siadam sobie na łóżku w sypialni, tulimy sie i tak zasypia.Suerte wrote:ja to Was podziwiam...
gdyby moje drugie dziecko bylo takie jak Bartek, to Bartek by chodzil glodny i brudny, bo czasu bym na niego nie miala...
i w ogóle ja to chcę, by On jak najszybciej urósł
kurde Pepti mi się kończy i boje się, ze nie przyjdzie na czas nastepne... w zadnej aptece internetowej w UK juz nie ma...
i macie jakiś sposób jak oduczyc dziecko zasypiania tylko na rekach? bo On coraz wiecej waży, a w lozeczku choćby ledwo zywy byl i tak nie usnie sam... -
nick nieaktualny