Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Flakonik...
Ile twoje dziewczynki maja? Naprawde urodziły sie 9 listopada? I czy naprawde dziewczynki ktore nam pokazujesz tu na forum to twoje dziewczynki? Bo cos wyczuwam tutaj oszustwo... wlasnie siedze sobie na instagramie i przez przypadek natrafiłam na pewien profil weszłam na niego bo mnie poprostu zainteresował patrze a na zdjęciu 2 dziewczynki No mysle sobie kurczę jakie fajne i ze troche podobne do twoich... Ale starsze i mysle a zrobie zdjecie i dodam tu i napisze ze tak wlasnie wyobrażam sobie twoje jak podrosną ale zjechałam na dol i patrze a tam 'twoje' dziewczynki... sory ze wywołuje tu zamieszanie ale chyba cos jest nie halo i troche tego nie rozumiem i mysle ze dziewczyny tez by chciały poznać prawdę?Maksymilian
-
nick nieaktualny
-
Tu jest to Samo powiem ci szczerze, Wszystkie zdjecia ktore flakonik udostepnia sa wziete z profilu Na instagramie nawet jesli to byla by ona to raczej polka ona Nie jest.. W dodatku dziewczynki juz sa starsze a zdjecia z hmm ameryki sa zrobione duzo wczesniej I wogole dziewczynki juz sa starsze Wszystkie zdjecia sa dokladnie te co flakonik umieszcza tutaj I wciska nam kity a my sie podniecamy jakie Ma slodkie dziewczynki owszem sa slodkie ale Nie sa jej! A co to za Afera I wogole PO co takie cos robic Bo Nie rozumiem?Maksymilian
-
nick nieaktualny
-
tu tez jest odpowiedz Na to skad miala tyle czasu zeby ogarniac blizniaczki I forum w sumie skopiowanie zdjecia I umieszczenie go tutaj Nie zajmuje zbyt wiele czasu ale PO co robic takie cos? Nie rozumiem licze Ze flakonik mi PO wie PO co marnowac czas Na takie rzeczy? Marlena gdzie znalazlas i do wpisalas?Maksymilian