X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 04:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kika podaj nick na fb ktory znalazlas

• Kika428 Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2016, 04:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpisz Roby Dijskhoorn Van Horik

Maksymilian
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 04:17

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 12:39

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 04:19

Cytuj  /     /  Zgłoś

tt1ce913.aspx?&fake.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 04:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Japierdole faktycznie... Nie wierzę....

1usap07w9hybl9h9.png
  • Kika428 Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2016, 04:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    Mnie się wydaje, że nie powie. I nie zdziwiłabym się gdyby to była znowu ta sama osoba co wcześniej.
    Wiele rzeczy się teraz wyjaśnia, inne wyznanie (bo na instagramie nie ma zdjęć z Bożego Narodzenia ani chrzcin), to, że tyle czasu miała, że tacy zamożni byli. Widać wszystkie swoje marzenia tu ziściła.
    Dokladnie, wozek od tesciowej :D hehe I wiele innych rzeczy... Porazka ale Matlena podsun mi pomysl po co Komus sie chce bawic w takie rzeczy? Jeszcze opisuje Ze dziewczynki maja katarek, Ze cos tam bla bla bla pierdoly I jeszcze radzi dziewczyna co I jak, naprawde powiedz mi jak ty to rozumiesz Bo Chyba Nie zasne dzisiaj :D odkad to odkrylam to poprostu mysle I mysle :D boze jakie to smieszne xD skoro mowisz Ze juz byla taka sytuacja I w dodatku laska tez pod ciaze blizniacza sie podszywala to mysle Ze to ta sama osoba :) ale jeszcze raz zadam to pytanie ktore mnie Tak strasznie nurtuje I mam nadzieje Ze ktos mi Na Nie odpowie lub podsunie pomysl najlepiej flakonik... PO CO?!

Maksymilian
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 04:30

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 15 lutego 2016, 21:57

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 04:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba by było teraz napisać do tej dziewczyny z linkiem ma nasze forum że ktoś jej ukradł tożsamość. Masakra... Patrzę na te zdjęcia i aż ciężko uwierzyć że można mieć tak nierówno pod sufitem. Teraz już wiadomo dlaczego pojawiała się prośba o niecytowanie zdjęć...

1usap07w9hybl9h9.png
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 04:39

Cytuj  /     /  Zgłoś

tt1ce913.aspx?&fake.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 04:40

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 12:40

tt1ce913.aspx?&fake.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 04:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No zesz...moze ona ma problemy z zajsciem albo nie moze w ogole miec dzieci,albo zmarlo nie wiem wole myslec,ze to jest to a nie nuda I chcec posmiania sie z nas. Matlena a jsk ostatnim razem wpadlyscie ns to,ze ktos sie podszywa? Mysle.ze za jakis czas znowu zrobi to samo.
    Kurde pierwszy raz zdecydowalam sie wypowiadac na forum a tu takie cos,szczerze to mnie zabolalo. Mam nadzieje,ze to nie jakis facet.

• Kika428 Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2016, 04:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ta pros a akurat of flakonik a Nie wyszla z tym cytowaniem o ile dobrze pamietam, jesli chodzi o stworzenie sobie swiata idealnego to trzebabylo se w simsy zagrać a nie podszywać sie pod kogos i angażować sie i robic z nas debili.. Tamta laska napewno nic nie wie, Pozatym jest tez Holenderka stad tez ciuszki i teściowie z Holandii :D pisała ze była w Zakopanym pewnie chciała dodać te zdjęcia co tam sa na śniegu :D oj flakonik flakonik idź sie leczyć na nogi bo na głowę to juz chyba za pozno :D ale to śmieszne tez jak oglądam te zdjęcia to se mysle ze ktos naprawde musi miec nierówno pod sufitem :) i tyle czasu marnować, bawić sie bo przeciez ogarniała to nasze forum, czytać wszystko od deski do deski bo przeciez wiedziała co i jak zawsze i jeszcze ogarniać inne watki bo tez przekazywała informacje :) a teraz jeszcze zastanówcie sie komu tak naprawde niektóre z was podały jej swój numer tel bo wiem ze tez taka lista była prowadzona co nie? :)

Maksymilian
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 04:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati_zuzia wrote:
    No zesz...moze ona ma problemy z zajsciem albo nie moze w ogole miec dzieci,albo zmarlo nie wiem wole myslec,ze to jest to a nie nuda I chcec posmiania sie z nas. Matlena a jsk ostatnim razem wpadlyscie ns to,ze ktos sie podszywa? Mysle.ze za jakis czas znowu zrobi to samo.
    Kurde pierwszy raz zdecydowalam sie wypowiadac na forum a tu takie cos,szczerze to mnie zabolalo. Mam nadzieje,ze to nie jakis facet.
    Kika jak dobrze,ze trafilas na to.

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 04:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kika właśnie prośbą. Niecytowaniem zdjęć wyszła os Flakonika bo " nie chce żeby zdjęcia krążyły po internecie" no tak faktycznie bo jeszcze ich autorka Przez Przypadek by się na Nie natknęła...

WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość

1usap07w9hybl9h9.png
  • Kika428 Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2016, 04:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati_zuzia wrote:
    Mam nadzieje bo pomysl ze podawały niektóre dziewczyny te numery tak jak pisałam, wiadomo skąd mniej wiecej ktora jest, jakies tam informacje moznaby uzbierać co gdzie kiedy i kto mam nadzieje ze flakonik to nie jakis pedofil czy ktos kto chciał wyłudzić od nas jakies informacje zeby to potem jakos wykorzystać rylko mam nadzieje ze jest tak jak piszesz i jest to jakaś łaska ktora moze nie moze zajść w ciąże, albo straciła nie chce sie przyznać albo poprostu ma nudne zycie i była w ciazy urojonej i teraz wychowuje swoje urojone bliźniaczki ktore sa tak grzeczne i w dodatku ma tak zajebjste zycie ze ja wogole nie wiem co ona na ty. Forum robi :D chyba nie ma koleżanek ale w sumie jak takie rzeczy robi to tez mnie tl chyba nie dziwi bo jak wszystkim tak ściemnia a No to sorry

Maksymilian
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 04:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde,ale ona nie tylko u nas sie udzielala. Teraz nie bede migla spac nie przez nocne karmienia a przez to. A jak teraz forum umrze? Bo w koncu nasze zaufanie zostalo ruszone. Kurde serio nie rozumiem. Tylko juz sama nie wiem czy sie zloszcze dziwie czy mi smutno,chyba wszystko naraz.

• Kika428 Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2016, 04:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzisek wrote:
    Kika właśnie prośbą. Niecytowaniem zdjęć wyszła os Flakonika bo " nie chce żeby zdjęcia krążyły po internecie" no tak faktycznie bo jeszcze ich autorka Przez Przypadek by się na Nie natknęła...
    A No to nie pamietam wiem ze była taka prośba ale nie pamietam od kogo :) mozliwe ze od niej :)

Maksymilian
  • Kika428 Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2016, 05:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati_zuzia wrote:
    Kurde,ale ona nie tylko u nas sie udzielala. Teraz nie bede migla spac nie przez nocne karmienia a przez to. A jak teraz forum umrze? Bo w koncu nasze zaufanie zostalo ruszone. Kurde serio nie rozumiem. Tylko juz sama nie wiem czy sie zloszcze dziwie czy mi smutno,chyba wszystko naraz.
    I w dodatku zawsze była encyklopedia wiedzy jesli chodzi o nas zawsze wiedziała tzn pamietała to co zesmy pisały o sobie potrafiła idealnie skojarzyć kto miał kiedy jaki problem i wogole

Maksymilian
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 05:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kika428 wrote:
    Mam nadzieje bo pomysl ze podawały niektóre dziewczyny te numery tak jak pisałam, wiadomo skąd mniej wiecej ktora jest, jakies tam informacje moznaby uzbierać co gdzie kiedy i kto mam nadzieje ze flakonik to nie jakis pedofil czy ktos kto chciał wyłudzić od nas jakies informacje zeby to potem jakos wykorzystać rylko mam nadzieje ze jest tak jak piszesz i jest to jakaś łaska ktora moze nie moze zajść w ciąże, albo straciła nie chce sie przyznać albo poprostu ma nudne zycie i była w ciazy urojonej i teraz wychowuje swoje urojone bliźniaczki ktore sa tak grzeczne i w dodatku ma tak zajebjste zycie ze ja wogole nie wiem co ona na ty. Forum robi :D chyba nie ma koleżanek ale w sumie jak takie rzeczy robi to tez mnie tl chyba nie dziwi bo jak wszystkim tak ściemnia a No to sorry
    No kurde nawet osoba zdrowa psychicznie by zaczela miec urojone zycie po tym forum ;) przeciez bez dzieci tyle czasu mu poswiecalysmy,zreszta teraz nie mniej. Chcialabym,zeby nam dala jakas odpowiedz albo chociaz przepraszam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 05:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kika428 wrote:
    I w dodatku zawsze była encyklopedia wiedzy jesli chodzi o nas zawsze wiedziała tzn pamietała to co zesmy pisały o sobie potrafiła idealnie skojarzyć kto miał kiedy jaki problem i wogole
    Moze prowadzila notatki. Dobra a co teraz,trzeba ja zglosic czy czekamy na to,ze sie odezwie. Jak mozna tyle miesiecy,toz to juz rok bedzie. Ona musi miec cos zdeklem bo sama zalozyla forum,nie ze dolaczyla tylko sama.

‹‹ 2554 2555 2556 2557 2558 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ