Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Matleena wrote:Mnie się wydaje, że nie powie. I nie zdziwiłabym się gdyby to była znowu ta sama osoba co wcześniej.
Wiele rzeczy się teraz wyjaśnia, inne wyznanie (bo na instagramie nie ma zdjęć z Bożego Narodzenia ani chrzcin), to, że tyle czasu miała, że tacy zamożni byli. Widać wszystkie swoje marzenia tu ziściła.hehe I wiele innych rzeczy... Porazka ale Matlena podsun mi pomysl po co Komus sie chce bawic w takie rzeczy? Jeszcze opisuje Ze dziewczynki maja katarek, Ze cos tam bla bla bla pierdoly I jeszcze radzi dziewczyna co I jak, naprawde powiedz mi jak ty to rozumiesz Bo Chyba Nie zasne dzisiaj
odkad to odkrylam to poprostu mysle I mysle
boze jakie to smieszne xD skoro mowisz Ze juz byla taka sytuacja I w dodatku laska tez pod ciaze blizniacza sie podszywala to mysle Ze to ta sama osoba
ale jeszcze raz zadam to pytanie ktore mnie Tak strasznie nurtuje I mam nadzieje Ze ktos mi Na Nie odpowie lub podsunie pomysl najlepiej flakonik... PO CO?!
Maksymilian
-
nick nieaktualny
-
Trzeba by było teraz napisać do tej dziewczyny z linkiem ma nasze forum że ktoś jej ukradł tożsamość. Masakra... Patrzę na te zdjęcia i aż ciężko uwierzyć że można mieć tak nierówno pod sufitem. Teraz już wiadomo dlaczego pojawiała się prośba o niecytowanie zdjęć...
-
nick nieaktualnyNo zesz...moze ona ma problemy z zajsciem albo nie moze w ogole miec dzieci,albo zmarlo nie wiem wole myslec,ze to jest to a nie nuda I chcec posmiania sie z nas. Matlena a jsk ostatnim razem wpadlyscie ns to,ze ktos sie podszywa? Mysle.ze za jakis czas znowu zrobi to samo.
Kurde pierwszy raz zdecydowalam sie wypowiadac na forum a tu takie cos,szczerze to mnie zabolalo. Mam nadzieje,ze to nie jakis facet. -
Ale ta pros a akurat of flakonik a Nie wyszla z tym cytowaniem o ile dobrze pamietam, jesli chodzi o stworzenie sobie swiata idealnego to trzebabylo se w simsy zagrać a nie podszywać sie pod kogos i angażować sie i robic z nas debili.. Tamta laska napewno nic nie wie, Pozatym jest tez Holenderka stad tez ciuszki i teściowie z Holandii
pisała ze była w Zakopanym pewnie chciała dodać te zdjęcia co tam sa na śniegu
oj flakonik flakonik idź sie leczyć na nogi bo na głowę to juz chyba za pozno
ale to śmieszne tez jak oglądam te zdjęcia to se mysle ze ktos naprawde musi miec nierówno pod sufitem
i tyle czasu marnować, bawić sie bo przeciez ogarniała to nasze forum, czytać wszystko od deski do deski bo przeciez wiedziała co i jak zawsze i jeszcze ogarniać inne watki bo tez przekazywała informacje
a teraz jeszcze zastanówcie sie komu tak naprawde niektóre z was podały jej swój numer tel bo wiem ze tez taka lista była prowadzona co nie?
Maksymilian
-
nick nieaktualnypati_zuzia wrote:No zesz...moze ona ma problemy z zajsciem albo nie moze w ogole miec dzieci,albo zmarlo nie wiem wole myslec,ze to jest to a nie nuda I chcec posmiania sie z nas. Matlena a jsk ostatnim razem wpadlyscie ns to,ze ktos sie podszywa? Mysle.ze za jakis czas znowu zrobi to samo.
Kurde pierwszy raz zdecydowalam sie wypowiadac na forum a tu takie cos,szczerze to mnie zabolalo. Mam nadzieje,ze to nie jakis facet. -
pati_zuzia wrote:No zesz...moze ona ma problemy z zajsciem albo nie moze w ogole miec dzieci,albo zmarlo nie wiem wole myslec,ze to jest to a nie nuda I chcec posmiania sie z nas. Matlena a jsk ostatnim razem wpadlyscie ns to,ze ktos sie podszywa? Mysle.ze za jakis czas znowu zrobi to samo.
Kurde pierwszy raz zdecydowalam sie wypowiadac na forum a tu takie cos,szczerze to mnie zabolalo. Mam nadzieje,ze to nie jakis facet.chyba nie ma koleżanek ale w sumie jak takie rzeczy robi to tez mnie tl chyba nie dziwi bo jak wszystkim tak ściemnia a No to sorry
Maksymilian
-
nick nieaktualnyKurde,ale ona nie tylko u nas sie udzielala. Teraz nie bede migla spac nie przez nocne karmienia a przez to. A jak teraz forum umrze? Bo w koncu nasze zaufanie zostalo ruszone. Kurde serio nie rozumiem. Tylko juz sama nie wiem czy sie zloszcze dziwie czy mi smutno,chyba wszystko naraz.
-
Madzisek wrote:Kika właśnie prośbą. Niecytowaniem zdjęć wyszła os Flakonika bo " nie chce żeby zdjęcia krążyły po internecie" no tak faktycznie bo jeszcze ich autorka Przez Przypadek by się na Nie natknęła...
mozliwe ze od niej
Maksymilian
-
pati_zuzia wrote:Kurde,ale ona nie tylko u nas sie udzielala. Teraz nie bede migla spac nie przez nocne karmienia a przez to. A jak teraz forum umrze? Bo w koncu nasze zaufanie zostalo ruszone. Kurde serio nie rozumiem. Tylko juz sama nie wiem czy sie zloszcze dziwie czy mi smutno,chyba wszystko naraz.Maksymilian
-
nick nieaktualnyKika428 wrote:Mam nadzieje bo pomysl ze podawały niektóre dziewczyny te numery tak jak pisałam, wiadomo skąd mniej wiecej ktora jest, jakies tam informacje moznaby uzbierać co gdzie kiedy i kto mam nadzieje ze flakonik to nie jakis pedofil czy ktos kto chciał wyłudzić od nas jakies informacje zeby to potem jakos wykorzystać rylko mam nadzieje ze jest tak jak piszesz i jest to jakaś łaska ktora moze nie moze zajść w ciąże, albo straciła nie chce sie przyznać albo poprostu ma nudne zycie i była w ciazy urojonej i teraz wychowuje swoje urojone bliźniaczki ktore sa tak grzeczne i w dodatku ma tak zajebjste zycie ze ja wogole nie wiem co ona na ty. Forum robi
chyba nie ma koleżanek ale w sumie jak takie rzeczy robi to tez mnie tl chyba nie dziwi bo jak wszystkim tak ściemnia a No to sorry
przeciez bez dzieci tyle czasu mu poswiecalysmy,zreszta teraz nie mniej. Chcialabym,zeby nam dala jakas odpowiedz albo chociaz przepraszam.
-
nick nieaktualnyKika428 wrote:I w dodatku zawsze była encyklopedia wiedzy jesli chodzi o nas zawsze wiedziała tzn pamietała to co zesmy pisały o sobie potrafiła idealnie skojarzyć kto miał kiedy jaki problem i wogole