Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo to ja się zaliczam do prawdziwych:D
Matko...już nie mogę... W mojego syna dzisiaj coś wstapilo. Z rana pięknie się śmiał a jakoś od 11 jest jakaś masakra ciągle na rączki, ryk i w brzuszku się przelewa.. Od rana było chyba już z 5 kup.i rączki wiecznie w buzi i wszystko zaslinione. Mlaska i mymla te łapki ze słychać w drugim pokoju...Maruda...a już od jakiegoś czasu było tak fajnie:/ -
nick nieaktualnyDziewczyny jakby co to ja mam screeny ostatnich zdjec jakie wstawia£a jak "małe skończyły 3 miesiące".
A poza tym ściganie za takie przestępstwo jest na wniosek poszkodowanej, więc to ona musi jak coś zgłosić to na policję. Ustalenie ip komputera itd to nie problem.
Problemem jest, ze taka ... osoba moze naprawde zrobic komus krzywde...
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 15 lutego 2016, 21:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNaet jej pisala ze spodziewa sie blizniakow ... ma nierowno pod sufitem
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 15 lutego 2016, 21:40
-
nick nieaktualnyPoza tym, udostepniane dobrowolne zdjec na forum i publikowanie ich przez moderatorow jest dobrowolne, logujac sie tutaj akceptujemy regulamin.
Ale jesli ktos, bez naszej zgody je wykorzystuje, podszywajac sie pod nasza osobe to jest to juz przestepstwo wg naszego kk. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurde wiecie co za duzo zbiegow okolicznosci jest i wydaje mi sie ze to jest ta sama osoba poprostu uroila sobie w glowie ze jest w ciazy z blizniakami ma dostanie zycie i zalozyla watek na forum i dlej poszlo chciala zyc jak tamta dziewczyna ae nie sadzila ze to kiedys wyjdzie na jaw dlatego wybrala zagraniczna dziewczyne
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny