X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja się zaliczam do prawdziwych:D

Matko...już nie mogę... W mojego syna dzisiaj coś wstapilo. Z rana pięknie się śmiał a jakoś od 11 jest jakaś masakra ciągle na rączki, ryk i w brzuszku się przelewa.. Od rana było chyba już z 5 kup.i rączki wiecznie w buzi i wszystko zaslinione. Mlaska i mymla te łapki ze słychać w drugim pokoju...Maruda...a już od jakiegoś czasu było tak fajnie:/

• Nadulka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 15 lutego 2016, 21:49

01.12.2015👸
    02.06.2023 🤴
  • Matleena Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 12:43

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jakby co to ja mam screeny ostatnich zdjec jakie wstawia£a jak "małe skończyły 3 miesiące".

A poza tym ściganie za takie przestępstwo jest na wniosek poszkodowanej, więc to ona musi jak coś zgłosić to na policję. Ustalenie ip komputera itd to nie problem.

Problemem jest, ze taka ... osoba moze naprawde zrobic komus krzywde...

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 15 lutego 2016, 21:38

• Kika428 Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś

Faktycznie :O

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 15 lutego 2016, 21:54

Maksymilian
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i do tego ta Brenna i ta jej wiara!
    Wszystko sie składa dziewczyny!

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest ta sama osoba fakonik i nawet mlody wiek by sie zgadzal 97 rocznik wynika z insta

• Nadulka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [wiadomość wyedytowana]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:36

01.12.2015👸
    02.06.2023 🤴
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia, smaruję, zakładam czapeckę na 15 minut, zdejmuję i szoruję pieluszką tetrową albo gazikiem. ładnie schodzi jak namięknie, ale najbardziej martwi mnie to za uszami- tam nie da rady szorować... :(

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naet jej pisala ze spodziewa sie blizniakow ... ma nierowno pod sufitem

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 15 lutego 2016, 21:40

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poza tym, udostepniane dobrowolne zdjec na forum i publikowanie ich przez moderatorow jest dobrowolne, logujac sie tutaj akceptujemy regulamin.

Ale jesli ktos, bez naszej zgody je wykorzystuje, podszywajac sie pod nasza osobe to jest to juz przestepstwo wg naszego kk.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oliwki Kacper tez ma jeszcze za uszami i z tym chyba nic nie zrobimy bo tam sie wyszorowac nie da ae smaruj powinno zejsc malemy posmarowaam czolo 2 razy bo balam sie ze wezmie raczka obetrze i pozniej do buzi wezmie ale nie martw sie zejdzie

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli dziewczyna, 19 lat...przerażające jest, że z taką lekkością pisze o śmierci 3 dzieci i rodziców...

• Kika428 Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik lepiej idz spal komputer haha Bo mamy cie halino :)

Maksymilian
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hhaha :D dałyśmy się w konia zrobic gimnazjalistce :D dziewczyna znalazla sobie zabawe i tyle

• Kika428 Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sory 30 letnia agato

Maksymilian
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kika,ALa wstyd sie przyznac ale nie wiem jak wstwic te screeny w wiadomosc do Was, jakas ograniczona sie zrobilam nie myslaca :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde wiecie co za duzo zbiegow okolicznosci jest i wydaje mi sie ze to jest ta sama osoba poprostu uroila sobie w glowie ze jest w ciazy z blizniakami ma dostanie zycie i zalozyla watek na forum i dlej poszlo chciala zyc jak tamta dziewczyna ae nie sadzila ze to kiedys wyjdzie na jaw dlatego wybrala zagraniczna dziewczyne

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia, właśnie wyczytałam że można głowę wysmarować wazeliną, nałożyć czapkę na noc i rano powinna albo odejść razem z czapką albo po delikatnym wyczesaniu zejdzie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w sumie, zawsze mnie smieszylo jak pisala "nim" zamiast "im" :D

Nadulka, Matleena lubią tę wiadomość

‹‹ 2575 2576 2577 2578 2579 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ