Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypati_zuzia wrote:Kika pozniej Ci podesle,bo narazie jestem na tel. A screeny mam na kompie. Mialam spac korzystajac z drzemki dzieci,no ale nie moge. Uwazam,ze lepiej jak jedna bedzie do niej pisac bo moze sie poczuc osaczona czy cos. Zaraz Ci wysle zaproszenie
Wyślij mi tez ja możesz. Mam pewien pomysł. -
nick nieaktualnyKurna pisalam ostatnio ze bede musiala sie rozstac z M bo wyjezdza i wczoraj po rozmowie z tesciami itp wyszlo ze mozemy jechac razem bo mieszkanie itp ogarnia my musimy miec tylko kase na poczatek i musielismy przedyskutowac sprawe czy rzucamy wszystko i jedziemy czy on jedzie sam i sie rozstajemy na miesiac lub dwa i czy nas stac finansowo i w czwartek juz bedziemy wiedziec czy mozemy zamawiac bilety i na kiedy bo postanowilismy wyjechac razem nie bya to latwa decyzja ze wzgledu nadziecko
Pchelkaa, rewelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:Flakonik opowiedz jak bylo naprawde - gniewaly sie nie bedziemy
to sie nadaje do historyjek z chwili dla Ciebie
Myszata a Ty sie udzielasz na fb w przyszlych listopadowych mamusiach?
Czasem coś tam dodam, ale mało kiedy. Częściej komentuje posty:) o ile się nie mylę dodawalas zdjęcie Irenki niedawno:) ja wrzucilam wtedy pod twoim postem w komentarzach foto mojego Oliwerka:)Pchelkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:Ja tam wstępuje do sekty Acikka. Sekta Flakonika mi się już znudziła.
Btw, z bioderkami wszystko git, a mały w trakcie badania zapodał takiego strasznego, śmierdzącego i głośnego bąkaZieloneOliwki lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jakbym miała poradzić- dajcie dziewczyny już sprawie spokój- są trzy możliwości- albo ktoś Was robił w jajo i chcąc uniknąć konsekwencji wymyślił chorobę, albo rzeczywiście jest tu choroba psychiczna i napisał mąż, albo jest tu choroba psychiczna i osoba wymyśliła sobie męża. Którakolwiek jest to sytuacja to i tak jest ona *ujowa.... bo jeśli to prawda - to szczerze współczuję facetowi nie dość że strata dzieci to choroba żony (jestem skłonna w to uwierzyć bo laik nie nazwie schizofrenii zaburzeniem dysocjacyjnym które wiąże się często z wymyślaniem sobie osobowości lub sytuacji żeby wyprzeć tragedię życiową z którą człowiek nie umie sobie poradzić), jeśli za męża pisała osoba chora psychicznie to tym bardziej współczuję- a jeśli to ktoś robił wszystkich w jajo i tak nie dojdziecie do tego kto i po co.... sytuacja nie do rozwiązania
a co do tego że taki szmat czasu nie wiedział ze się rozwija choroba- jak najbardziej możliwe- polecam książkę "Człowiek o 24 twarzach" lub film "Piękny umysł" (oba na faktach) a choroba mogła być leczona i nic to nie ma do rzeczy
buziam - dajcie spokój i cieszcie się z dzieci i swojego życia :*
ps. kaszelek bez powodu przez pierwsze 3 miesiące jak najbardziej normalny ( nie mniej jednak trzeba obserwować ) - może być spowodowany suchym powietrzem w domu tak samo katarek bez temperatury -
nick nieaktualnymyszata92 wrote:Czasem coś tam dodam, ale mało kiedy. Częściej komentuje posty:) o ile się nie mylę dodawalas zdjęcie Irenki niedawno:) ja wrzucilam wtedy pod twoim postem w komentarzach foto mojego Oliwerka:)
Ooo, supcio ze ktos "znajomy".
Hahah jest potwierdzenie ze istnieje -
nick nieaktualnypati_zuzia wrote:Kika pozniej Ci podesle,bo narazie jestem na tel. A screeny mam na kompie. Mialam spac korzystajac z drzemki dzieci,no ale nie moge. Uwazam,ze lepiej jak jedna bedzie do niej pisac bo moze sie poczuc osaczona czy cos. Zaraz Ci wysle zaproszenie
Wyślij mi tez ja możesz. -
nick nieaktualnyKika albo zapros Ty mnie bo ja zglupialam I nie wiem teraz jak zaprosic z tego tel.
w ogole teraz zobaczylam dopiero,ze niektore dziewczyny mi wyslaly zaproszenia w tym Flakonik. Ala wysle nie ma problemu
nawet niedlugo,bo Maksiu wstal musi tylko mnie wycyckac
alicja_ lubi tę wiadomość
-
Pchelkaa wrote:Myszata a Ty sie udzielasz na fb w przyszlych listopadowych mamusiach?
Ja tez jestem na tej grupiePchelkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny