X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matleena dobrze że nie cichacza bo by lekarz pomyslał, że to Ty hahah :D

ZieloneOliwki lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kika pozniej Ci podesle,bo narazie jestem na tel. A screeny mam na kompie. Mialam spac korzystajac z drzemki dzieci,no ale nie moge. Uwazam,ze lepiej jak jedna bedzie do niej pisac bo moze sie poczuc osaczona czy cos. Zaraz Ci wysle zaproszenie

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati_zuzia wrote:
    Kika pozniej Ci podesle,bo narazie jestem na tel. A screeny mam na kompie. Mialam spac korzystajac z drzemki dzieci,no ale nie moge. Uwazam,ze lepiej jak jedna bedzie do niej pisac bo moze sie poczuc osaczona czy cos. Zaraz Ci wysle zaproszenie

Wyślij mi tez ja możesz. Mam pewien pomysł.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurna pisalam ostatnio ze bede musiala sie rozstac z M bo wyjezdza i wczoraj po rozmowie z tesciami itp wyszlo ze mozemy jechac razem bo mieszkanie itp ogarnia my musimy miec tylko kase na poczatek i musielismy przedyskutowac sprawe czy rzucamy wszystko i jedziemy czy on jedzie sam i sie rozstajemy na miesiac lub dwa i czy nas stac finansowo i w czwartek juz bedziemy wiedziec czy mozemy zamawiac bilety i na kiedy bo postanowilismy wyjechac razem nie bya to latwa decyzja ze wzgledu nadziecko :)

Pchelkaa, rewelka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa wrote:
    Flakonik opowiedz jak bylo naprawde - gniewaly sie nie bedziemy :-D to sie nadaje do historyjek z chwili dla Ciebie :-D

Myszata a Ty sie udzielasz na fb w przyszlych listopadowych mamusiach?

Czasem coś tam dodam, ale mało kiedy. Częściej komentuje posty:) o ile się nie mylę dodawalas zdjęcie Irenki niedawno:) ja wrzucilam wtedy pod twoim postem w komentarzach foto mojego Oliwerka:)

Pchelkaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    Ja tam wstępuje do sekty Acikka. Sekta Flakonika mi się już znudziła.

Btw, z bioderkami wszystko git, a mały w trakcie badania zapodał takiego strasznego, śmierdzącego i głośnego bąka ;)
    To się nazywa szacunek do naszej służby zdrowia :-D

ZieloneOliwki lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurna Flakonik no wez opowiedz od poczatku jak to bylo moze jakas ksiazka o tobie powstanie czy cos no wez bo ciekawosc mnie zzera :)

Oiwki a zostawiasz na kilka godzin ta oliwke na gowie Kubusia ??

• Matleena Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 12:43

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakbym miała poradzić- dajcie dziewczyny już sprawie spokój- są trzy możliwości- albo ktoś Was robił w jajo i chcąc uniknąć konsekwencji wymyślił chorobę, albo rzeczywiście jest tu choroba psychiczna i napisał mąż, albo jest tu choroba psychiczna i osoba wymyśliła sobie męża. Którakolwiek jest to sytuacja to i tak jest ona *ujowa.... bo jeśli to prawda - to szczerze współczuję facetowi nie dość że strata dzieci to choroba żony (jestem skłonna w to uwierzyć bo laik nie nazwie schizofrenii zaburzeniem dysocjacyjnym które wiąże się często z wymyślaniem sobie osobowości lub sytuacji żeby wyprzeć tragedię życiową z którą człowiek nie umie sobie poradzić), jeśli za męża pisała osoba chora psychicznie to tym bardziej współczuję- a jeśli to ktoś robił wszystkich w jajo i tak nie dojdziecie do tego kto i po co.... sytuacja nie do rozwiązania

a co do tego że taki szmat czasu nie wiedział ze się rozwija choroba- jak najbardziej możliwe- polecam książkę "Człowiek o 24 twarzach" lub film "Piękny umysł" (oba na faktach) a choroba mogła być leczona i nic to nie ma do rzeczy :)

buziam - dajcie spokój i cieszcie się z dzieci i swojego życia :*

ps. kaszelek bez powodu przez pierwsze 3 miesiące jak najbardziej normalny ( nie mniej jednak trzeba obserwować ) - może być spowodowany suchym powietrzem w domu tak samo katarek bez temperatury

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Kika428 Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/81c248826210.png

Maksymilian
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszata92 wrote:
    Czasem coś tam dodam, ale mało kiedy. Częściej komentuje posty:) o ile się nie mylę dodawalas zdjęcie Irenki niedawno:) ja wrzucilam wtedy pod twoim postem w komentarzach foto mojego Oliwerka:)

Ooo, supcio ze ktos "znajomy".

Hahah jest potwierdzenie ze istnieje :-D

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati_zuzia wrote:

Wyślij mi tez ja możesz.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kika albo zapros Ty mnie bo ja zglupialam I nie wiem teraz jak zaprosic z tego tel. :) w ogole teraz zobaczylam dopiero,ze niektore dziewczyny mi wyslaly zaproszenia w tym Flakonik. Ala wysle nie ma problemu :) nawet niedlugo,bo Maksiu wstal musi tylko mnie wycyckac :)

alicja_ lubi tę wiadomość

• Kika428 Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona mysli Ze to ta dziewczyna Na instagramie halenponi mowi Ze kiedys miala nawe flakonik ale potem zmienila Ze te komentarze sa z 21 wrzesnia

Maksymilian
  • Anka1101 Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa wrote:
    Myszata a Ty sie udzielasz na fb w przyszlych listopadowych mamusiach?

Ja tez jestem na tej grupie :)

Pchelkaa lubi tę wiadomość

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1BQZX1jI11Twlh9HWotZpF1je1gAYPpMaJAH0nsL9XgI/edit#gid=0
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a tutaj podpisane jako "D." ?
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/358c85cab598.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysle tak samo jak wy, ze ta cala choroba psychiczna to jedna wielka sciema!!!!
    Niby maz pisze tak jak flakonik, numeru pewnie tez nigdy nie przysle.
    Jestem w szoku!!!!

• Kika428 Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati_zuzia mam cie juz w przyjaciolkach

Maksymilian
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 16:10 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 15 lutego 2016, 21:44

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O widzisz na tym tel nic nie moge dojrzec :)

‹‹ 2574 2575 2576 2577 2578 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ