Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa dzwoniłam do Flakonika i oddzwoniła do mnie.
Powiedziała ze ma ten numer dopiero od miesiąca i kompletnie nie wie o co chodzi. Bardzo płatał sie jej język i sie jąkała.
Powiedziałam jej ze chodzi o sprawę forum to nagle krzyknęła ze ona nic nie wie o żadnym forum i ze to pomyłka. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPo pierwsze nawet jeśli by numer zmieniała, to sieć nigdy nie przydziela nastepnego abonenta w tak krótkim czasie.
Po drugie zaburzenia dysocjacyjne to nie to co można by podpiąć pod takie coś , co wydarzyło się tu.
Po trzecie skąd mąż ma dane do logowania na forum.
Po czwarte dlaczego usunął tylko zdjęcia a nie posty.
Po piąte, lecząc bliską osobę chorą psychicznie nie mając jednocześnie kontroli nad tym co robi całymi dniami w komputerze?
Po szóste, jak to się stało, że akurat dzisiaj się Pan mąż domyślił, że coś jest nie tak a cały okrągły rok nie?ZieloneOliwki, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Po wpisie niby meza tym bardziej uwazam ze trzeba to zglosic na policje.
Spokojnie panie mezu. Jesli zona jest chora to przeciez jej nic nie zrobia !! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOj bujda to wszystko i tyle. Szkoda ze nie mozemy zamknac forum zeby nikt Nas nie czytal.
Pchełka z tym nr tel meza Flakonika dobry pomysl, ale watpie ze go dostaniesz.
Kika jak dostaniesz info od tej holenderki czy ma zamiar zglosic daj znac.
To maz moniek pisal na forum -
nick nieaktualnyDokładnie, Pchełka dobrze pisze. Chyba że rzeczywiście ta osoba ma depresję bądź miała i dopiero później pojawiła się schizofrenia...
Moje dziecko chyba coś wyczuło bo obudził się tylko na jedzenie i poszedł spać, daje mamie posiedzieć na forum
A tyle bębnią w telewizji że niewiadomo kto siedzi po drugiej stronie komputera...
Misia, pochwalisz się w końcu tą decyzją?
U mnie Kuba ma ciemieniuchę od czwarrtku. Smaruję oliwką i szoruję, na głowie schodzi ale za uszami ani na nie wyszoruję bo jest od razu krzyk...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 15:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny