X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Kika428 Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2016, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez jestem prawdziwa co prawda do nikogo nie pisałam ale niczego nie reklamuje i nie odzywam sie za czesto :D hehe i moge podać na priv komus profil na fb :D hehe

Maksymilian
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    Tutaj maz od waszego Flakonika... Strasznie mi przykro że żona was tak oszukała. Choruje na schizofrenię. Dzisiaj się jej stan bardzo pogorszył i odwiozlem ja do szpitala bo dostała drgawek. Ma stwierdzone zaburzenia dysocjacyjne świadomości...
    Dopilnuje żeby wszystkie posty zniknęły. Jedyne o co was proszę żeby nie zgłaszać tej sprawy na policję itp. Bo nie chce problemów z tego powodu. Żona nie chciała nikomu zrobić krzywdy. Czuła się tu dobrze. Bardzo się cieszyła i mówiła że w końcu znalazła wsparcie. Nie sądziłem że wymyśla całe swoje życie. Myslalalem że piszę tu w jakiejś grupie która ją pociesza po stracie... Dopiero nie dawno odkryłem że ona nadal pisze jakby miała żywe dzieci. Uznałem że należą się wam wyjaśnienia. Ponad rok temu żona straciła ciążę w 32tygodniu. To miał być chłopiec a 3lata temu zmarły dziewczynki bliźniaczki gdy skończyły 6miesiecy. Żona od tego czasu nie doszła do siebie i zachorowała w zeszłym roku po stracie .
    A co do numeru to zmieniła końcem listopada bodajże i ma inny numer. Więc to jakiś przypadek akurat z tym.

Jeszcze raz pisze ze mi przykro.
    Pozdrawiam Was.
    M.

Szanowny Panie
    Dziękuję za wyjaśnienia. Wiem co to schizofrenia, ponieważ w moim najbliższym otoczeniu taka właśnie osoba funkcjonuje. Zaburzenia dysocjacyjne oraz schizofrenia były nieleczone ponad rok czasu? Nie wierzę.
    A dlaczego żona zmieniła numer akurat końcem listopada? Czy po prostu chce się Pan/Pani wyprzeć tego numeru, bo za dużo rzeczy wychodzi na jaw?

Flakonik, kimkolwiek jesteś lepiej napisać szczerą prawdę.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha sory ale niewierze w ani jednoslowo niby meza

• Acikk Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczerze to sama sie czuje teraz jakbym miala jakas chorobę psychiczna :/ tyle czasu bajerowac z laska ktora nie istnieje ???

Marta0912 lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie też możecie znaleźć na instagramie, Mama Julka potwierdziła moja tożsamość więc jestem prawdziwa ;) ta sprawa może rozwalić forum albo je jeszcze zbliżyć, gdzieś tam między głównym wątkiem czytałam, że Wasze dzieci marudne, mojego Mikołaja też coś dziś opetalo, tylko rączki i ryk;)

• Anka1101 Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2016, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kika428 wrote:
    Ja jestem z Cieszyna :) a jestes z Wisły Wisły czy którejś części np malinka, czarne, jawornik?

Do Cieszyna chodziłam do technikum budowlanego :D a dokładnie jestem z czarnego :)

Kika428 lubi tę wiadomość

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1BQZX1jI11Twlh9HWotZpF1je1gAYPpMaJAH0nsL9XgI/edit#gid=0
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie, przy roku nieleczenia schizofrenia jest tak silna, że nie sądzę żeby można było z taką osobą normalnie żyć!

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena gimnazjalistka chyba by sie nie wczula w to wszystko i nie orientowala w sprawach ciazowych porodach itp.
    Kika dla mnie Acik to tez guru :-D wiekszy od Flakonika :-)

Mezu Flakonika z tym zglaszaniem na policje to chyba za pozno, mysle ze prawdziwa mama Kate i Jolie cos z tym zrobi.

Moja cora spi od 12 :-o co sie dzieje z tym dzieckiem :-o

• Acikk Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po wpisie niby meza tym bardziej uwazam ze trzeba to zglosic na policje.
    Spokojnie panie mezu. Jesli zona jest chora to przeciez jej nic nie zrobia !!

ZieloneOliwki lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia, Twój Kacperek miał chyba ciemieniuchę- czym zwalczyłaś i ile czasu to trwało?
    Pochwal się co to za decyzja!! :)

Bagabaga lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam za to duza czesc rodziny na pomorzu,tam mieszkali moi dziadkowie od strony mamy,tam sie urodzila I zyla z pol zycia moja mama :)

Na instagramie tez mam konto :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 15:18

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Po wpisie niby meza tym bardziej uwazam ze trzeba to zglosic na policje.
    Spokojnie panie mezu. Jesli zona jest chora to przeciez jej nic nie zrobia !!
    Jeśli ma odpowiednie papiery to oczywiście że nic jej nie grozi. :)

Nasz wątek za to zapewne vjest sławny :P

Sajgonara lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gimnazjum ukończone w 2013 roku...tzn teraz już osiemnastka chyba nie?

Jeszcze jedno... "mąż flakonika" pisze o smierci córeczek w wieku 6 miesięcy. Obydwie zmarły tego samego dnia? Co się stało?

hala123 lubi tę wiadomość

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja mam nadzieje, że sprawa zostanie zgłoszona na policję. Osobiście do admina zgłosiłam Flakonika.

ZieloneOliwki, Pchelkaa lubią tę wiadomość

7w3d 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny to kolejna ściema.
    Gdyby na prawdę była chora na schizofrenie to nie bałaby sie policji, bo sprawa zostałaby umorzona przez chorobę psychiczna. Uważam ze trzeba to zgłosić.

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchełka wrote:
    Gimnazjum ukończone w 2013 roku...tzn teraz już osiemnastka chyba nie?

Jeszcze jedno... "mąż flakonika" pisze o smierci córeczek w wieku 6 miesięcy. Obydwie zmarły tego samego dnia? Co się stało?
    myślę, że chodzi o to, że stracili je w 6 msc ciąży.

7w3d 💔
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk, jak najbardziej sprawę trzeba zgłosić.
    Bo to może się skończyć źle dla kogoś innego....

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    Misia, Twój Kacperek miał chyba ciemieniuchę- czym zwalczyłaś i ile czasu to trwało?
    Pochwal się co to za decyzja!! :)
    A no wlasnie Misia bo polechtalas nasza ciekawosc a teraz milczysz :P

• Matleena Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 12:43

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchełka wrote:
    Szanowny Panie
    Dziękuję za wyjaśnienia. Wiem co to schizofrenia, ponieważ w moim najbliższym otoczeniu taka właśnie osoba funkcjonuje. Zaburzenia dysocjacyjne oraz schizofrenia były nieleczone ponad rok czasu? Nie wierzę.
    A dlaczego żona zmieniła numer akurat końcem listopada? Czy po prostu chce się Pan/Pani wyprzeć tego numeru, bo za dużo rzeczy wychodzi na jaw?

Flakonik, kimkolwiek jesteś lepiej napisać szczerą prawdę.
    Leczy się od zeszłego roku. Zaczęło się po stracie i od zeszłego roku ma wizyty u różnych lekarzy.
    Mówiła że chce się przenieść do innej sieci bo lepsza oferta ale czy to nie kolejny wymysl to nie wiem. W każdym razie numer ma inny

‹‹ 2571 2572 2573 2574 2575 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ