Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Tutaj maz od waszego Flakonika... Strasznie mi przykro że żona was tak oszukała. Choruje na schizofrenię. Dzisiaj się jej stan bardzo pogorszył i odwiozlem ja do szpitala bo dostała drgawek. Ma stwierdzone zaburzenia dysocjacyjne świadomości...
Dopilnuje żeby wszystkie posty zniknęły. Jedyne o co was proszę żeby nie zgłaszać tej sprawy na policję itp. Bo nie chce problemów z tego powodu. Żona nie chciała nikomu zrobić krzywdy. Czuła się tu dobrze. Bardzo się cieszyła i mówiła że w końcu znalazła wsparcie. Nie sądziłem że wymyśla całe swoje życie. Myslalalem że piszę tu w jakiejś grupie która ją pociesza po stracie... Dopiero nie dawno odkryłem że ona nadal pisze jakby miała żywe dzieci. Uznałem że należą się wam wyjaśnienia. Ponad rok temu żona straciła ciążę w 32tygodniu. To miał być chłopiec a 3lata temu zmarły dziewczynki bliźniaczki gdy skończyły 6miesiecy. Żona od tego czasu nie doszła do siebie i zachorowała w zeszłym roku po stracie .
A co do numeru to zmieniła końcem listopada bodajże i ma inny numer. Więc to jakiś przypadek akurat z tym.
Jeszcze raz pisze ze mi przykro.
Pozdrawiam Was.
M.
Szanowny Panie
Dziękuję za wyjaśnienia. Wiem co to schizofrenia, ponieważ w moim najbliższym otoczeniu taka właśnie osoba funkcjonuje. Zaburzenia dysocjacyjne oraz schizofrenia były nieleczone ponad rok czasu? Nie wierzę.
A dlaczego żona zmieniła numer akurat końcem listopada? Czy po prostu chce się Pan/Pani wyprzeć tego numeru, bo za dużo rzeczy wychodzi na jaw?
Flakonik, kimkolwiek jesteś lepiej napisać szczerą prawdę.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA mnie też możecie znaleźć na instagramie, Mama Julka potwierdziła moja tożsamość więc jestem prawdziwa
ta sprawa może rozwalić forum albo je jeszcze zbliżyć, gdzieś tam między głównym wątkiem czytałam, że Wasze dzieci marudne, mojego Mikołaja też coś dziś opetalo, tylko rączki i ryk;)
-
Kika428 wrote:Ja jestem z Cieszyna
a jestes z Wisły Wisły czy którejś części np malinka, czarne, jawornik?
Do Cieszyna chodziłam do technikum budowlanegoa dokładnie jestem z czarnego
Kika428 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatleena gimnazjalistka chyba by sie nie wczula w to wszystko i nie orientowala w sprawach ciazowych porodach itp.
Kika dla mnie Acik to tez guruwiekszy od Flakonika
Mezu Flakonika z tym zglaszaniem na policje to chyba za pozno, mysle ze prawdziwa mama Kate i Jolie cos z tym zrobi.
Moja cora spi od 12 :-o co sie dzieje z tym dzieckiem :-o -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Po wpisie niby meza tym bardziej uwazam ze trzeba to zglosic na policje.
Spokojnie panie mezu. Jesli zona jest chora to przeciez jej nic nie zrobia !!
Nasz wątek za to zapewne vjest sławnySajgonara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pchełka wrote:Gimnazjum ukończone w 2013 roku...tzn teraz już osiemnastka chyba nie?
Jeszcze jedno... "mąż flakonika" pisze o smierci córeczek w wieku 6 miesięcy. Obydwie zmarły tego samego dnia? Co się stało?7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchełka wrote:Szanowny Panie
Dziękuję za wyjaśnienia. Wiem co to schizofrenia, ponieważ w moim najbliższym otoczeniu taka właśnie osoba funkcjonuje. Zaburzenia dysocjacyjne oraz schizofrenia były nieleczone ponad rok czasu? Nie wierzę.
A dlaczego żona zmieniła numer akurat końcem listopada? Czy po prostu chce się Pan/Pani wyprzeć tego numeru, bo za dużo rzeczy wychodzi na jaw?
Flakonik, kimkolwiek jesteś lepiej napisać szczerą prawdę.
Mówiła że chce się przenieść do innej sieci bo lepsza oferta ale czy to nie kolejny wymysl to nie wiem. W każdym razie numer ma inny