Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kika a w jakim jezyku sie z nia porozumialas?
Mnie chyba w sumie boli tylko to ze to ona stworzyla nasz wątek i to ze czlowiek naprawde tutaj sir wewnętrzna a tu taka lipa... Bo to ze w necie pelno swirusow to wiadomo, sama jestem zla na siebie ze az tak bardzo sie tym przejelam bo od rana nie umiem sie na niczym skupic
A co do mnieciesze sie ze mnie dobrze odbieracie i nawet dziewczyny z innych wątków lubia poczytac co tam pierdziele od rzeczy
Pchelkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bede sławna
i bede miała ekskluzywne zycie
Boże pojade do los angeles bede jak flakonik jak powiedza o mnie w wiadomościach
Porazka... Lubie swoje zycie takie jakie jest... A jeszcze jak urodziłam pisałam do flakonika moja historie porodu bo nie chciałam
Sie tak wbijać po takim czasie z tematem... Ufałam jej jeszcze mnie pocieszała i pisała mi o
Megi dlaczego wczesniej franka urodziła takze mysle ze wiele z nas miało z nia bliższy kontakt i w jakis sposob jej ufało.. Porazka ale powiem wam ze kurde inteligentna musi bys skoro tyle czasu zesmy sie nie zorientowały i patrzyły w nia jak w obrazekMaksymilian
-
nick nieaktualnyTutaj maz od waszego Flakonika... Strasznie mi przykro że żona was tak oszukała. Choruje na schizofrenię. Dzisiaj się jej stan bardzo pogorszył i odwiozlem ja do szpitala bo dostała drgawek. Ma stwierdzone zaburzenia dysocjacyjne świadomości...
Dopilnuje żeby wszystkie posty zniknęły. Jedyne o co was proszę żeby nie zgłaszać tej sprawy na policję itp. Bo nie chce problemów z tego powodu. Żona nie chciała nikomu zrobić krzywdy. Czuła się tu dobrze. Bardzo się cieszyła i mówiła że w końcu znalazła wsparcie. Nie sądziłem że wymyśla całe swoje życie. Myslalalem że piszę tu w jakiejś grupie która ją pociesza po stracie... Dopiero nie dawno odkryłem że ona nadal pisze jakby miała żywe dzieci. Uznałem że należą się wam wyjaśnienia. Ponad rok temu żona straciła ciążę w 32tygodniu. To miał być chłopiec a 3lata temu zmarły dziewczynki bliźniaczki gdy skończyły 6miesiecy. Żona od tego czasu nie doszła do siebie i zachorowała w zeszłym roku po stracie .
A co do numeru to zmieniła końcem listopada bodajże i ma inny numer. Więc to jakiś przypadek akurat z tym.
Jeszcze raz pisze ze mi przykro.
Pozdrawiam Was.
M.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 15:01
-
nick nieaktualnyTo jest tlumaczenie ze zwyklego translatora,ale sens idzie odczytac
Dziś rano dostałam wiadomość od Polki tutaj na Instagram, który powiedział mi, że moje konto zostało wykorzystane na basenach "forum Mamas grudnia".
Dziewczyna, która wiernie zdjęć moich zdjęć za pomocą poczty elektronicznej i zdjęcie opdates moje dziewczyny jak dobrze rosną. Inhouderlijk również, że ona ma "Wonderful" życie i nigdy nie płacz dziewczynki, dobre jedzenie, itp .. Dziewczyny spać na forum pogratulować i zapytać ją stale nowych aktualizacji, jak się ubierają i styl są tak słodkie i kupuje go. To daje niejasne odpowiedzi, że jej matka mieszka w Holandii i wysyłając nam jej te ubrania!
Są to oczywiście wszystkie konsekwencje otwartym koncie, ale myślałem, że to może być, nie tak! ... Więc widzisz, jak zniekształcony może być życie, ale nic z ładnymi / przyjemnych zdjęć.
Ponadto, moje życie jest daleko od doskonałości, jak każdy ma swoje rzeczy .. xxxZieloneOliwki lubi tę wiadomość
-
A z jakiej miejscowości ty jesteś? Ja pochodzę z Wisły wiec to rzut beretemWiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 22 lutego 2016, 23:25
-
nick nieaktualnyTeż mam w otoczeniu osobę chorą na schizofrenię. Duzo moge o tym powiedziec i wiem ze nie mozna jej wyleczyc ale przy odpowiednich lekach i terrapii mozna funkcjonowac zupelnie normallnie...
(sory za bledy ale jedna reka pisze a w drugiej lulam Kube)
-
Acik po moim kalecznym angielskim ale mi napisała ze jej tez nie jest najlepszy i ze przynajmniej mnie rozumie Haha
wlasnie chce przetłumaczyć co tam napisała po holendersku..
Acik ty tez jestes tu naszym guru tez zawsze czekam na twoje wpisymam tu swoje ulubione osoby hehe takie ktore sa charakterystyczne dla tego forum
a ty zdecydowanie jestes panią szef
Acikk lubi tę wiadomość
Maksymilian
-
nick nieaktualnyMi$ia26 wrote:Kurde szkoda ze blisko mnie nikt z forum nie mieszka tez bym chetnie z kims pospacerowala bo samej to straaaasznie nudno
Ja pisałam z Zieloneoliwki i Pchelkaa, a od Czarnamaliny kupiłam szumisia także ten.
Kika dobrze zrobiłaś.
Myszata też kp i mój mały chlusta i ulewa... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny