SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Styl pisania "męża" jest taki sam jak styl flakonika. Nie dajcie sie wrobić w kolejne historie...

Reni lubi tę wiadomość

• Kika428 Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie ze jest ktos stela :D
    Tez mysle ze jesli niby maz mowi prawdę to nie powinien sie bać a napisze jeszcze fo tej dziewczyny czy cos z tym zrobi

Maksymilian
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    Ja myślę, że należy to jak najszybciej zgłosić moderatorom i to oni powinni to zgłosić na policję. Osoba zglaszajaca problem powinna otrzymać od moderatora dowod potwierdzający zgłoszenie. Jeśli nie, to same to zglosimy. To bardzo poważne przestępstwo, w dodatku zamieszano w to dzieci.
    Już zgłosiłem administratorowi

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też zgłosiłam i przekazałam te "wypocone wyjaśnienia" jako dowód przestępstwa.

7w3d 💔
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba zgłosze ta sytuacje to " trudne sprawy " albo "dlaczego ja "
    nie sadze zeby nagle mąż flakonika pisał..

ZieloneOliwki lubi tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jasne ja jestem guru zaraz zostane podejrzana ze jestem z jakiejs sekty :) zwerbuje Was wszystkie a potem oddam w ofierze haha :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oliwki najpierw uzywalam zwyklej oliwki ale po tym przeniosla sie malemu na czolo i za uszami i kupilam krem na ciemieniuche oilan i zadzialal choc eczymy ja juz 2 tyg chyba ;/ Ja niewierze w ani jedno slowo niby meza i tez uwazam ze sprawe trzeba zglosic na policje bo to jest ewidentna oszuszstka i tez moge napisac tu maz Misi bla bla bla hesi mysli ze po tym czasie ktos uwierzy w te brednie to sie grubo myli a z numerem tez sciema napewno jest jej ale co innego ma napisac zeby jej nie namierzyli !!!! Flakonik jestes oszustka i spotka cie zasluzona kara!!!

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    Leczy się od zeszłego roku. Zaczęło się po stracie i od zeszłego roku ma wizyty u różnych lekarzy.
    Mówiła że chce się przenieść do innej sieci bo lepsza oferta ale czy to nie kolejny wymysl to nie wiem. W każdym razie numer ma inny

Proszę nr pana tel na priv. Porozmawiamy, dobrze?

Kava lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    Dokładnie, przy roku nieleczenia schizofrenia jest tak silna, że nie sądzę żeby można było z taką osobą normalnie żyć!
    Ale coś trzeba wymyślić skoro straciła grunt pod nogami. Reklama jak pisze Matlenaa to ok, mogę zrozumieć, ale podszywanie się za kogoś to przesada i przestępstwo.

Będziemy mieć traume he he.

• justyna14 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oglądała któraś "las samobójców" bo zaczęłam ale nie wiem czy się nie posiusiam potem sama z dziećmi w domu... mąż będzie dopiero koło 17

7w3d 💔
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    Już zgłosiłem administratorowi
    Jasne :D

Ja też myślę że teraz autorkA SIę wystraszyła konsekwencji.

Justyna zgłosiła. Teraz trzeba czekać. Mam nadzieję że nasze forum nie będzie musiało zostać usunięte. No i trzeba usunąć "Flakonika" z naszej listy mamusiek...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna- mopa szykuj tak jak "Flakonik" jak jej wody odeszły... :P Ja nie oglądałam, ostatnio tylko kątem oka oglądam "Ukrytą prawdę" jak zmieniam pampersy :D :D No i to też się nadaje rzeczywiście do tego serialu :D

A pamiętacie której mąż pisał coś pod nieobecność żony? Bo ja nie mogę przypomnieć sobie i nie wiem czy rzeczywiście którejś z Was, czy "mąż" "Flakonika" ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 15:28

• Anka1101 Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2016, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    Jasne :D

Ja też myślę że teraz autorkA SIę wystraszyła konsekwencji.

Justyna zgłosiła. Teraz trzeba czekać. Mam nadzieję że nasze forum nie będzie musiało zostać usunięte. No i trzeba usunąć "Flakonika" z naszej listy mamusiek...

Juz usunęłam z listy online --> link pod suwaczkami

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1BQZX1jI11Twlh9HWotZpF1je1gAYPpMaJAH0nsL9XgI/edit#gid=0
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maz od moniek kiedys pisal :)
    Ja tak sobie mysle jakbym ja byla chora i moj kochajacy mnieaz wywiozl mnie z drgawkami do szpitala to najwazniejsze dla niego by bylo aby napisac o tym na forum (o ile wogole by je znalazl ;D) taaaak to sie trzyma kupy :D !!

justyna14, alicja_, Pchelkaa, Suerte, ZieloneOliwki, moniek90, Marta0912, Krokodylica, lula.91, Patutka lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchełka jak porozmawiasz z "mezem" to napisz :)

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To byl ktorejs z dziewczyn,moze pchelki od Irenki? Nie jestem pewna.
    A jesli chodzi o zgloszenie do administratora przez niby meza to flakonik niby sama to zrobila. Kurde ciagle nie moge w to uwierzyc.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk prosze zwerbuj mnie do swojej sekty niech zawladna mna zle mocce :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Pchełka jak porozmawiasz z "mezem" to napisz :)

Tiaaaa, jak numer dostanę

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 15:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa jak cos to ja mam screeny porobione z wiadomosci Flakonika,bo chyba przeoczyla kilka zdjec.

Acikk lubi tę wiadomość

‹‹ 2572 2573 2574 2575 2576 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ