X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Styl pisania "męża" jest taki sam jak styl flakonika. Nie dajcie sie wrobić w kolejne historie...

Reni lubi tę wiadomość

• Kika428 Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie ze jest ktos stela :D
    Tez mysle ze jesli niby maz mowi prawdę to nie powinien sie bać a napisze jeszcze fo tej dziewczyny czy cos z tym zrobi

Maksymilian
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    Ja myślę, że należy to jak najszybciej zgłosić moderatorom i to oni powinni to zgłosić na policję. Osoba zglaszajaca problem powinna otrzymać od moderatora dowod potwierdzający zgłoszenie. Jeśli nie, to same to zglosimy. To bardzo poważne przestępstwo, w dodatku zamieszano w to dzieci.
    Już zgłosiłem administratorowi

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też zgłosiłam i przekazałam te "wypocone wyjaśnienia" jako dowód przestępstwa.

7w3d 💔
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba zgłosze ta sytuacje to " trudne sprawy " albo "dlaczego ja "
    nie sadze zeby nagle mąż flakonika pisał..

ZieloneOliwki lubi tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jasne ja jestem guru zaraz zostane podejrzana ze jestem z jakiejs sekty :) zwerbuje Was wszystkie a potem oddam w ofierze haha :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oliwki najpierw uzywalam zwyklej oliwki ale po tym przeniosla sie malemu na czolo i za uszami i kupilam krem na ciemieniuche oilan i zadzialal choc eczymy ja juz 2 tyg chyba ;/ Ja niewierze w ani jedno slowo niby meza i tez uwazam ze sprawe trzeba zglosic na policje bo to jest ewidentna oszuszstka i tez moge napisac tu maz Misi bla bla bla hesi mysli ze po tym czasie ktos uwierzy w te brednie to sie grubo myli a z numerem tez sciema napewno jest jej ale co innego ma napisac zeby jej nie namierzyli !!!! Flakonik jestes oszustka i spotka cie zasluzona kara!!!

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    Leczy się od zeszłego roku. Zaczęło się po stracie i od zeszłego roku ma wizyty u różnych lekarzy.
    Mówiła że chce się przenieść do innej sieci bo lepsza oferta ale czy to nie kolejny wymysl to nie wiem. W każdym razie numer ma inny

Proszę nr pana tel na priv. Porozmawiamy, dobrze?

Kava lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    Dokładnie, przy roku nieleczenia schizofrenia jest tak silna, że nie sądzę żeby można było z taką osobą normalnie żyć!
    Ale coś trzeba wymyślić skoro straciła grunt pod nogami. Reklama jak pisze Matlenaa to ok, mogę zrozumieć, ale podszywanie się za kogoś to przesada i przestępstwo.

Będziemy mieć traume he he.

• justyna14 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oglądała któraś "las samobójców" bo zaczęłam ale nie wiem czy się nie posiusiam potem sama z dziećmi w domu... mąż będzie dopiero koło 17

7w3d 💔
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    Już zgłosiłem administratorowi
    Jasne :D

Ja też myślę że teraz autorkA SIę wystraszyła konsekwencji.

Justyna zgłosiła. Teraz trzeba czekać. Mam nadzieję że nasze forum nie będzie musiało zostać usunięte. No i trzeba usunąć "Flakonika" z naszej listy mamusiek...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna- mopa szykuj tak jak "Flakonik" jak jej wody odeszły... :P Ja nie oglądałam, ostatnio tylko kątem oka oglądam "Ukrytą prawdę" jak zmieniam pampersy :D :D No i to też się nadaje rzeczywiście do tego serialu :D

A pamiętacie której mąż pisał coś pod nieobecność żony? Bo ja nie mogę przypomnieć sobie i nie wiem czy rzeczywiście którejś z Was, czy "mąż" "Flakonika" ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 15:28

• Anka1101 Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2016, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    Jasne :D

Ja też myślę że teraz autorkA SIę wystraszyła konsekwencji.

Justyna zgłosiła. Teraz trzeba czekać. Mam nadzieję że nasze forum nie będzie musiało zostać usunięte. No i trzeba usunąć "Flakonika" z naszej listy mamusiek...

Juz usunęłam z listy online --> link pod suwaczkami

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1BQZX1jI11Twlh9HWotZpF1je1gAYPpMaJAH0nsL9XgI/edit#gid=0
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maz od moniek kiedys pisal :)
    Ja tak sobie mysle jakbym ja byla chora i moj kochajacy mnieaz wywiozl mnie z drgawkami do szpitala to najwazniejsze dla niego by bylo aby napisac o tym na forum (o ile wogole by je znalazl ;D) taaaak to sie trzyma kupy :D !!

justyna14, alicja_, Pchelkaa, Suerte, ZieloneOliwki, moniek90, Marta0912, Krokodylica, lula.91, Patutka lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchełka jak porozmawiasz z "mezem" to napisz :)

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To byl ktorejs z dziewczyn,moze pchelki od Irenki? Nie jestem pewna.
    A jesli chodzi o zgloszenie do administratora przez niby meza to flakonik niby sama to zrobila. Kurde ciagle nie moge w to uwierzyc.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk prosze zwerbuj mnie do swojej sekty niech zawladna mna zle mocce :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Pchełka jak porozmawiasz z "mezem" to napisz :)

Tiaaaa, jak numer dostanę

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 15:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa jak cos to ja mam screeny porobione z wiadomosci Flakonika,bo chyba przeoczyla kilka zdjec.

Acikk lubi tę wiadomość

‹‹ 2572 2573 2574 2575 2576 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ