Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:Ja myślę, że należy to jak najszybciej zgłosić moderatorom i to oni powinni to zgłosić na policję. Osoba zglaszajaca problem powinna otrzymać od moderatora dowod potwierdzający zgłoszenie. Jeśli nie, to same to zglosimy. To bardzo poważne przestępstwo, w dodatku zamieszano w to dzieci.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOliwki najpierw uzywalam zwyklej oliwki ale po tym przeniosla sie malemu na czolo i za uszami i kupilam krem na ciemieniuche oilan i zadzialal choc eczymy ja juz 2 tyg chyba ;/ Ja niewierze w ani jedno slowo niby meza i tez uwazam ze sprawe trzeba zglosic na policje bo to jest ewidentna oszuszstka i tez moge napisac tu maz Misi bla bla bla hesi mysli ze po tym czasie ktos uwierzy w te brednie to sie grubo myli a z numerem tez sciema napewno jest jej ale co innego ma napisac zeby jej nie namierzyli !!!! Flakonik jestes oszustka i spotka cie zasluzona kara!!!
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Leczy się od zeszłego roku. Zaczęło się po stracie i od zeszłego roku ma wizyty u różnych lekarzy.
Mówiła że chce się przenieść do innej sieci bo lepsza oferta ale czy to nie kolejny wymysl to nie wiem. W każdym razie numer ma inny
Proszę nr pana tel na priv. Porozmawiamy, dobrze?Kava lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:Dokładnie, przy roku nieleczenia schizofrenia jest tak silna, że nie sądzę żeby można było z taką osobą normalnie żyć!
Będziemy mieć traume he he. -
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Już zgłosiłem administratorowi
Ja też myślę że teraz autorkA SIę wystraszyła konsekwencji.
Justyna zgłosiła. Teraz trzeba czekać. Mam nadzieję że nasze forum nie będzie musiało zostać usunięte. No i trzeba usunąć "Flakonika" z naszej listy mamusiek... -
nick nieaktualnyJustyna- mopa szykuj tak jak "Flakonik" jak jej wody odeszły...
Ja nie oglądałam, ostatnio tylko kątem oka oglądam "Ukrytą prawdę" jak zmieniam pampersy
No i to też się nadaje rzeczywiście do tego serialu
A pamiętacie której mąż pisał coś pod nieobecność żony? Bo ja nie mogę przypomnieć sobie i nie wiem czy rzeczywiście którejś z Was, czy "mąż" "Flakonika" ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 15:28
-
ZieloneOliwki wrote:Jasne
Ja też myślę że teraz autorkA SIę wystraszyła konsekwencji.
Justyna zgłosiła. Teraz trzeba czekać. Mam nadzieję że nasze forum nie będzie musiało zostać usunięte. No i trzeba usunąć "Flakonika" z naszej listy mamusiek...
Juz usunęłam z listy online --> link pod suwaczkami -
Maz od moniek kiedys pisal
Ja tak sobie mysle jakbym ja byla chora i moj kochajacy mnieaz wywiozl mnie z drgawkami do szpitala to najwazniejsze dla niego by bylo aby napisac o tym na forum (o ile wogole by je znalazl) taaaak to sie trzyma kupy
!!
justyna14, alicja_, Pchelkaa, Suerte, ZieloneOliwki, moniek90, Marta0912, Krokodylica, lula.91, Patutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny