X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja walcze z Olkiem, bo skubany zasnąc nie chce :/ Pola za to dziś grzeczniutka, ładnie zjada, pruta i zasypia w wózku :) Wczoraj zjadła o 19.30, zasnęła ok 21 i obudziła się na cycka dopiero o 3.20 :) nawet dziś zupke zdążyłam upichcić :)

my z Polą na kontrolę bioderek w środę na 10.00. Mam nadzieje, że wszystko dobrze. Generalnie mam wrażenie , że z dwójką dzieci to trzeba mieć oddzielny kalendarz na zapisy wizyt u lekarzy bo w ubiegłym tyg dwa razy u pediatry, teraz usg bioder, szczepienia, potem usg brzuszka, Olka laryngolog, okulista.no szok!

7w3d 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coś brzuchol mnie pobolewa chyba okres idzie.. aż sie boje po tym jak mówiłyście jak wygladał pierwszy :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia890722 wrote:
    kurcze,co za kraj... lepiej powiedz mamie, zeby Ci z Polski przywiozla takie rzeczy, bo lepiej miec na wszelki wypadek w domu cos na goraczke

To samo pomyślałam. Dziwna sprawa, ze nawet czopki na receptę?:/

Madzia890722 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OŻESZKURWAJAPIERDOLE.
    Misia napisała mi smsa co tu się dzieje, bo siedzę od kilku dni u Rodziców, bo kuźwa i teściowa i mąż się pochorowali a mały jest jeszcze bez szczepień! Pół godziny walczyłam żeby połączyć się z internetem bo wytrzymać nie mogłam.
    Po pierwsze- Kika, jesteś wielka!! (pomyśleć że jeszcze niedawno pisałam to Flakonikowi...) gdyby nie Ty to dalej byśmy były oszukiwane! Po drugie- nie wiem czy pamiętacie ale Megi jest policjantką i nie dziwi mnie że zdążyła zrobić zdjęcie tego co Flakonik wklejała na forum- Megi też jesteś wielka :)

Dla mnie od początku Flakonik wydawała się dziwna... Te super ciuchy, zdjęcia jak z ameryki, super wózek, wyjazdy.. No ale myślę sobie- jak ma kasę to wszystko jest przecież możliwe... JEdnak często myślałam sobie- kurde zmarli jej rodzice a ona nie dość że od razu o tym pisała i miała czas ogarnąć siebie, dwójkę dzieci, mieszkanie itd, nigdy się nie skarżyła na nic, teraz pojechała na wesele... A zaczęłam podejrzewać coś nie tak jak dodała zdjęcia w trakcie malowania- przecież dziewczynki musiałyby już same butelki trzymać... Czuję się oszukana bo kuźwa tyle razy sobie myślałam- ma dwójkę i stara się o kolejne- być może też dwójkę, ma kasę, zero problemów, a u nas ciągle coś... Na co dzień mam styczność z człowsiekiem chorym psychicznie i jestem w stanie wiele sobie wyobrazić ale jak kurwa można rok czasu brnąć w to i nie mieć wyrzutów sumienia...

Ja wiem że Acikk jest prawdziwa bo też mi wysłała kropelki no i ja jej przelewałam pieniądze więc też raczej nie dla jaj hę :D

Wczoraj jeszcze sobie myślałam- kurcze, fajnie u nas na forum jest, jako jeden z nielicznych wątków nadal jesteśmy takie aktywne i takie zgrane i zawsze można się wygadać, pośmiać, doradzić... Mam nadzieję że forum nie zginie bo na prawdę byłoby szkoda... To co teraz czujęjest nie do opisania- normalnie jakby mnie ktoś zgwałcił :O

justyna14, Pchelkaa, kwiatakacji, genoweffa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suerte wrote:
    Mój Mały chlustal mi 2 razy dziennie na cały pokój na tym mleku. jestem w trakcie zmiany...

Mój swego czasu wymiotował każdym mm które mu podałam. Zawsze była fontanna. Zaczęłam od hipp bio, potem bebilon, potem NAN. Rzygał jak szalony po każdym posiłku. Dopiero jak lekarz zapisał bebilon pepti to jest ok. Tzn często ulewa ale małe ilości więc to normalne. Wreszcie zaczął normalnie jeść i przybierać.

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem pewna że Pchełka od 4 dzieciaczków jest prawdziwa, bo z nią smsowałam :) także tego :)

Pchełka lubi tę wiadomość

7w3d 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Forum nie zaniknie bo to nas tylko wzmocni i wyczuli juz ciezko bedzie zaakceptowac kogos kto chcialby dolaczyc po jakims czasie do nas ale te ktore zostaly wiem ze sa autentyczne i Kocham was :) A pozniej wam napisze co to za decyzje musielismy wczoraj podjac :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy któraś z mamus należy do grupy na fb "przyszłe listopadowe grudniowe mamy 2015"? :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 15:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 15:23

ZieloneOliwki, Pchelkaa, Madzia890722 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktos wrzucił na instagram do tej holenderki zdjęcie z naszego forum. Tzn chyba ktoś jej wysłał a ona wstawiła.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 14:35

• Acikk Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje za potwierdzenie ze jestem prawdziwa :D jeszcze do lips laktator wyslalam ;)
    A alicja dzis slyszala jak antek jeczal takze ten :)

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    Doradzałam się Flakonika jakie mebelki wybrać do pokoju Sary...

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b2441bca031b.png

Doradzałam się w sprawie wózka, w sprawie kocyków itp..

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b5abeee7b981.png

Sory, ale nie mogę tego przeżyć.

no ja kilka rzeczy "zgapiłam" w zakupie od Flakonika dlatego ewidentnie była ona podstawiona a raczej opłacana :) choćby pamietacie jak ostatnio pytała się czy myślimy o angielskiem dla dzieci? podała nawet link do szkoły -ewidentna reklama :D nie wierzcie że jest chora, ona po prostu tak zarabia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktoś musiał dac znać tamtej kobiecie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszata92 wrote:
    A czy któraś z mamus należy do grupy na fb "przyszłe listopadowe grudniowe mamy 2015"? :p
    Ja :-D ale malo sie udzielam

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wysyłała jeszcze link do smoczków jakiś czas temu , pamiętam bo oglądałam ;>
    Mam nadzieję że przez to nie skasują nSZEGO wątku? Jak właścicielka zdjęć się dowie co się dzieje?...
    Mama julka też prawdziwa, Misia, Acikk- pisałyśmy :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja na pewno też podstawiona bo chuda a Natur House reklamuje :D :D :D ;)

edit: w rzeczywistości pewnie jest tłustą 150kg kierdą :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 14:39

alicja_, justyna14, Nadulka, Kika428, Suerte, Moniusia89, kwiatakacji lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dobrzre ze ta kobieta sie doweiedziala jakos nie moge dalej uwierzyc w to co sie stalo dziwnie sie z tym czuje :/

• justyna14 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dajcie linka do fejsa ten holenderki czy do insta?

7w3d 💔
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://web.facebook.com/roby.vanhorik

‹‹ 2568 2569 2570 2571 2572 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ