Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
ja walcze z Olkiem, bo skubany zasnąc nie chce
Pola za to dziś grzeczniutka, ładnie zjada, pruta i zasypia w wózku
Wczoraj zjadła o 19.30, zasnęła ok 21 i obudziła się na cycka dopiero o 3.20
nawet dziś zupke zdążyłam upichcić
my z Polą na kontrolę bioderek w środę na 10.00. Mam nadzieje, że wszystko dobrze. Generalnie mam wrażenie , że z dwójką dzieci to trzeba mieć oddzielny kalendarz na zapisy wizyt u lekarzy bo w ubiegłym tyg dwa razy u pediatry, teraz usg bioder, szczepienia, potem usg brzuszka, Olka laryngolog, okulista.no szok!7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzia890722 wrote:kurcze,co za kraj... lepiej powiedz mamie, zeby Ci z Polski przywiozla takie rzeczy, bo lepiej miec na wszelki wypadek w domu cos na goraczke
To samo pomyślałam. Dziwna sprawa, ze nawet czopki na receptę?Madzia890722 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOŻESZKURWAJAPIERDOLE.
Misia napisała mi smsa co tu się dzieje, bo siedzę od kilku dni u Rodziców, bo kuźwa i teściowa i mąż się pochorowali a mały jest jeszcze bez szczepień! Pół godziny walczyłam żeby połączyć się z internetem bo wytrzymać nie mogłam.
Po pierwsze- Kika, jesteś wielka!! (pomyśleć że jeszcze niedawno pisałam to Flakonikowi...) gdyby nie Ty to dalej byśmy były oszukiwane! Po drugie- nie wiem czy pamiętacie ale Megi jest policjantką i nie dziwi mnie że zdążyła zrobić zdjęcie tego co Flakonik wklejała na forum- Megi też jesteś wielka
Dla mnie od początku Flakonik wydawała się dziwna... Te super ciuchy, zdjęcia jak z ameryki, super wózek, wyjazdy.. No ale myślę sobie- jak ma kasę to wszystko jest przecież możliwe... JEdnak często myślałam sobie- kurde zmarli jej rodzice a ona nie dość że od razu o tym pisała i miała czas ogarnąć siebie, dwójkę dzieci, mieszkanie itd, nigdy się nie skarżyła na nic, teraz pojechała na wesele... A zaczęłam podejrzewać coś nie tak jak dodała zdjęcia w trakcie malowania- przecież dziewczynki musiałyby już same butelki trzymać... Czuję się oszukana bo kuźwa tyle razy sobie myślałam- ma dwójkę i stara się o kolejne- być może też dwójkę, ma kasę, zero problemów, a u nas ciągle coś... Na co dzień mam styczność z człowsiekiem chorym psychicznie i jestem w stanie wiele sobie wyobrazić ale jak kurwa można rok czasu brnąć w to i nie mieć wyrzutów sumienia...
Ja wiem że Acikk jest prawdziwa bo też mi wysłała kropelki no i ja jej przelewałam pieniądze więc też raczej nie dla jaj hę
Wczoraj jeszcze sobie myślałam- kurcze, fajnie u nas na forum jest, jako jeden z nielicznych wątków nadal jesteśmy takie aktywne i takie zgrane i zawsze można się wygadać, pośmiać, doradzić... Mam nadzieję że forum nie zginie bo na prawdę byłoby szkoda... To co teraz czujęjest nie do opisania- normalnie jakby mnie ktoś zgwałciłjustyna14, Pchelkaa, kwiatakacji, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuerte wrote:Mój Mały chlustal mi 2 razy dziennie na cały pokój na tym mleku. jestem w trakcie zmiany...
Mój swego czasu wymiotował każdym mm które mu podałam. Zawsze była fontanna. Zaczęłam od hipp bio, potem bebilon, potem NAN. Rzygał jak szalony po każdym posiłku. Dopiero jak lekarz zapisał bebilon pepti to jest ok. Tzn często ulewa ale małe ilości więc to normalne. Wreszcie zaczął normalnie jeść i przybierać.
-
nick nieaktualnyForum nie zaniknie bo to nas tylko wzmocni i wyczuli juz ciezko bedzie zaakceptowac kogos kto chcialby dolaczyc po jakims czasie do nas ale te ktore zostaly wiem ze sa autentyczne i Kocham was
A pozniej wam napisze co to za decyzje musielismy wczoraj podjac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalicja_ wrote:Doradzałam się Flakonika jakie mebelki wybrać do pokoju Sary...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b2441bca031b.png
Doradzałam się w sprawie wózka, w sprawie kocyków itp..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b5abeee7b981.png
Sory, ale nie mogę tego przeżyć.
no ja kilka rzeczy "zgapiłam" w zakupie od Flakonika dlatego ewidentnie była ona podstawiona a raczej opłacanachoćby pamietacie jak ostatnio pytała się czy myślimy o angielskiem dla dzieci? podała nawet link do szkoły -ewidentna reklama
nie wierzcie że jest chora, ona po prostu tak zarabia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlicja na pewno też podstawiona bo chuda a Natur House reklamuje
edit: w rzeczywistości pewnie jest tłustą 150kg kierdąWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 14:39
alicja_, justyna14, Nadulka, Kika428, Suerte, Moniusia89, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny