X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniek90 wrote:
    Mój mąż do Was pisal bo kazalam mu napisać Wam ze urodzilam :D nie miałam Internetu w szpitalu. Ala jest prawdziwa bo chodziłyśmy do jednej szkoły rodzenia i po moim porodzie nasza wspólna położna opowiadala przy mnie lekarzowi jej poród :-)

serio?
    i co mówiła :D?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia, nie wiem jak Tobie ale mnie takie niejedzenie cały dzień dobrze zrobi :D
    Ja na dwóch kawach jestem dziś :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    skąd wiecie, że ta haslelponi była kiedyś pod nickiem flakonik na instagramie?

zobacz na screen ktory wrzucila kika z instagramu tej holenderki, ona tam sie zwraca do niej "flakonik"- jeszcze starym nickiem ;)

• Kika428 Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz przekazalam Dalej Pati zuzia

pati_zuzia lubi tę wiadomość

Maksymilian
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    Misia, nie wiem jak Tobie ale mnie takie niejedzenie cały dzień dobrze zrobi :D
    Ja na dwóch kawach jestem dziś :P
    oj tak mi tez to dobrze zrobi ja kawa energetyk i forum :)

• Bee85 Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, czytam o tej aferze u Was,
    mam w związku z nią jedno pytanie, ale jeśli można na priv..
    Zaprosiłam alicja_ do przyjaciółek, mogę prosić o przyjęcie? (to potem chyba można usunąć?)

alicja_ lubi tę wiadomość

h4zpdqk39i22byyb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Az musze dzis jakiegos kielicha walnac z nadmiaru wrazen jak zrobie z mojego syna farsz do zwiniecia w roadke

ZieloneOliwki, moniek90 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    Pati-zuzia to skąd ta Twoja rodzina na Pomorzu? Pewnie daleko ode mnie....
    To jest tak,ze moja babcia i jej rodzina mieszkaly na lubelszczyznie, po wojnie jej siostra z mezem wyprowadzila sie na pomorze wlasnie i ona tam pojechala i zostala bo poznala mojego dziadka,zakochali sie i pobrali. A moj dziadek to w ogole byl w polowie Niemcem i po wojnie moja prababcia, jego siostry bracia wyporwadzili sie do Niemiec a on zostal ze wzgledu na moja babcie. :D Pozniej pojawila sie moja mama, ktora z kolei jezdzila na lubelszczyzne do swojej babci i tam poznala mojego tate i juz zostala :D
    A rodzinke mam w Lebie i Wicku kolo Leby,znaczy 11km od Leby :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kika podziwiam jak ty na to wpadlas i na ta holenderke ??

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    Ta laska napisala mi sms ze dzwoni do niej pan z policji odnosnie tej pomylki i wszystko wyjasnila
    Hehehehe taaaaa jaaasnee.....policja dzwoni i przez tel wyjasnia.....hehehehehehe

• Anka1101 Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny powiem wam że powinnyscie otworzyć biuro śledcze na macierzyńskim :P

Pchelkaa, Patutka lubią tę wiadomość

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1BQZX1jI11Twlh9HWotZpF1je1gAYPpMaJAH0nsL9XgI/edit#gid=0
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę, jestem żywym zapominającym i nie robiącym notatek o forum człowiekiem bo nie pamiętam już która chorowała i dziś próbowała chustowania :-/ Moniek?
    Więc wyszło mi sa czwartym razem. Tak jak Madzia pisze, nie zrażaj się :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kika428 wrote:
    Ok ta dziewczyna napisala Mi zeby poslac jej wszystko co mam a ona to pokaze Na policji
    Mam jakby co jeszcze ostatnie zdjecia w screenie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robi dziewczyna wszystko żeby jej się policja nie przypałętała do domu heeee :)

• Kika428 Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    Kika podziwiam jak ty na to wpadlas i na ta holenderke ??
    Z glupoty Tak naprawde, moja siostra Ma blizniaki I Na instagramie lubie pare profili z blizniakami Na a Na instagramie jest Tak ze potem wyswietlaja ci Sie propozycje I Ja sobie tam poprostu ogladalam I weszlam Na zdjecie dziewczynek I wydawaly mi Sie dziennie znajome tyle Ze juz starsze Bo siedzialy chcialam napisac flakonikowi Ze podobne nawet Bo tamte takie pulchniutkie troche :) i ze tak tez bym sobie wyobrażała Pozatym chyba tez zaciekawiło mnie ze zdjecie jest zrobione w stylu flakonika No i zjechałam na dol na dol i zostałam w szoku a sen mi przeszedł totalnie :P hehe No i napisałam wam i tak sie zaczęła afera flakonikowa :)

ZieloneOliwki, moniek90, Mi$ia26, justyna14 lubią tę wiadomość

Maksymilian
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    Kurczę, jestem żywym zapominającym i nie robiącym notatek o forum człowiekiem bo nie pamiętam już która chorowała i dziś próbowała chustowania :-/ Moniek?
    Więc wyszło mi sa czwartym razem. Tak jak Madzia pisze, nie zrażaj się :-)
    To ja dzis probowalam hustowania dostajesz bana za zapominalstwo :D :D

Patutka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tu sie dzieje :D Czuje sie jak w jakimś filmie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadulka, kiedy będziesz w Łodzi? ;)

• Kika428 Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta Holenderka mowi ze ta Halina ja zaprosiła wlasnie do znajomych na fb

justyna14 lubi tę wiadomość

Maksymilian
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co ona kombinuje?

‹‹ 2578 2579 2580 2581 2582 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ