X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Palvin Znajoma

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już wam wyjaśniam wszystko. Przepraszam

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uuu teraz palvin

• Palvin Znajoma

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak to była moja wyobraźnia. Głupio mi strasznie. Ze trwało to tak długo. Tak się z wami tu zmykam, było mi tu dobrze. Wczulam się w tą rolę. Dlaczego tu zaczęłam pisać i skąd taki pomysł? Sama nie wiem. Interesowałem się tym tematem. Ciekawilo mnie wszystko o ciąży, małych dzieciach, opiece nad nimi. Nie wiem dlaczego tyle zmyslilam.dzisiaj to już największą głupota bo wystraszylam się policji i zaczęłam jeszcze bardziej ściemniac.
    Teraz przyszłam wam to wyjaśnić i bardzo was przeprosić
    Flakonik

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 17:47

• Palvin Znajoma

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam już nauczkę i lekcje do końca życia

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozeb wlasnym ovzom nie wierze!!!!

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Palvin wrote:
    Tak to była moja wyobraźnia. Głupio mi strasznie. Ze trwało to tak długo. Tak się z wami tu zmykam, było mi tu dobrze. Wczulam się w tą rolę. Dlaczego tu zaczęłam pisać i skąd taki pomysł? Sama nie wiem. Interesowałem się tym tematem. Ciekawilo mnie wszystko o ciąży, małych dzieciach, opiece nad nimi. Nie wiem dlaczego tyle zmyslilam.dzisiaj to już największą głupota bo wystraszylam się policji i zaczęłam jeszcze bardziej ściemniac.
    Teraz przyszłam wam to wyjaśnić i bardzo was przeprosić
    Flakonik
    a po co jeszcze tyle dzisiejszych kłamstw?
    I żyją Twoi rodzice?

• moniek90 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jaja...

relgh371b3i8nmn1.png
  • Palvin Znajoma

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie liczę na wasze wybaczenie bo nie ma na co liczyć. Strasznie głupie i niepotrzebne.
    Niebwiem jak was mogę jeszcze przeprosić

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Palvin i Ty jestes chrzescijanka?

• Palvin Znajoma

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To była wymyślona historia, moje życie. Wyobraźnia. Nie wiem. Nie wiem co mnie do tego skłoniło. W każdym razie dostałam największą nauczkę i przysięgam że się to nigdy nie powtórzy. I tylko tu pisałam. Na żadnym innym forum już nie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 19:01

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Palvin wrote:
    To była wymyślona historia, moje życie, może takie jakie bym chciała prowadzić. Wyobraźnia. Nie wiem. Nie wiem co mnie do tego skłoniło. W każdym razie dostałam największą nauczkę i przysięgam że się to nigdy nie powtórzy. I tylko tu pisałam. Na żadnym innym forum już nie.

To ile masz lat?
    Wyczytałam w necie, że bardzo się udzielasz charytatywnie. Byłyście z dziewczynami na Mikołajki u dzieci w szpitalu i zbierałyście na WOŚP.
    Myślę, że jesteś tak naprawdę dobrą dziewczyną, ale szkoda, że przepraszasz dopiero gdy tracisz grunt pod nogami :-(

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I chcialabys,zeby Twoi rodzice umarli,zgineli w wypadku? Co to za pragnienia, ile Ty masz lat w ogole?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powinnaś pójść do lekarza...

Nadulka, do Portu mam zdecydowanie bliżej ;) A od moich rodziców to 15 minut spacerkiem ;)

Nadulka lubi tę wiadomość

• Palvin Znajoma

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    18.to nie do końca tak. Pisałam później to co mi przyszło do głowy. Dużo razy bez przemyślenia tego. Nie powinnam wcale zaczynać

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedna osiemnastolatka zrobiła w balona ponad sto matek :D

Pchelkaa, menka, Dżulia, moniek90, Marta0912, Ola_45, justyna14, Moniusia89, lula.91, Patutka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyno,ale to Ty zapoczatkowlas ten watek, nie zaczelas pisac w trakcie,a zalozylas go,zeby przyciagnac dziewczyny,ktore naprawde sa w ciazy. Myslalas kiedys nad konsekwencjami? To nie bylo kilka postow.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Palvin wrote:
    18.to nie do końca tak. Pisałam później to co mi przyszło do głowy. Dużo razy bez przemyślenia tego. Nie powinnam wcale zaczynać
    Skąd ty wzięłaś te pomysły ze stratą trojga dzieci? I śmiercią rodziców?
    I z tą chorobą psychiczną?
    I te starania... 74 cykl.... Czemu akurat ta tematyka?

• Palvin Znajoma

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati_zuzia wrote:
    Dziewczyno,ale to Ty zapoczatkowlas ten watek, nie zaczelas pisac w trakcie,a zalozylas go,zeby przyciagnac dziewczyny,ktore naprawde sa w ciazy. Myslalas kiedys nad konsekwencjami? To nie bylo kilka postow.
    Właśnie nie pomyślałam nad konsekwencjami. :( podczytywalam wcześniej. Podobały mi się listy. Chciałam też jakaś prowadzic:(

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wypominałam mojemu mężowi, że mnie nigdzie nie zabiera :D że Flakonik do Patryża, do Pragi... a ja w domu.. Biedny mąż oberwał przez malolatę :D

Pchelkaa, annielica, moniek90, MeGi2986, Marta0912, Ola_45, justyna14, Moniusia89, Patutka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Próbuję się wczuć w Twoją sytuację i tak sobie myślę na podstawie osob, które znam w rzeczywistości i też kłamią, że robiłaś to wszystko po to, żeby zwrócić na siebie uwagę, żeby się dowartościować. Pewnie masz kompleksy, być może nie lubisz siebie i szukałaś docenienia. Tutaj je dostałaś, bo wszyscy mówili Ci, że masz piękne dzieci, robisz super zdjęcia, jesteś idealną mamą i nie ważne, że było to nieprawdziwe, ważne, że kierowane do Ciebie. Z Twoijego zdjęcia na fb można stwierdzić, że jesteś naprawdę śliczną dziewczyną i całe życie przed Tobą, może nie takie idealne jak tu przedstawiłaś, ale prawdziwe :) życzę Ci, żebyś zrozumiała to, co robiłaś, żebyś poszukała pomocy psychologa (to nic złego) i pokochała siebie :)

Palvin, Patutka lubią tę wiadomość

‹‹ 2580 2581 2582 2583 2584 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ