Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tak to była moja wyobraźnia. Głupio mi strasznie. Ze trwało to tak długo. Tak się z wami tu zmykam, było mi tu dobrze. Wczulam się w tą rolę. Dlaczego tu zaczęłam pisać i skąd taki pomysł? Sama nie wiem. Interesowałem się tym tematem. Ciekawilo mnie wszystko o ciąży, małych dzieciach, opiece nad nimi. Nie wiem dlaczego tyle zmyslilam.dzisiaj to już największą głupota bo wystraszylam się policji i zaczęłam jeszcze bardziej ściemniac.
Teraz przyszłam wam to wyjaśnić i bardzo was przeprosić
FlakonikWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 17:47
-
nick nieaktualnyPalvin wrote:Tak to była moja wyobraźnia. Głupio mi strasznie. Ze trwało to tak długo. Tak się z wami tu zmykam, było mi tu dobrze. Wczulam się w tą rolę. Dlaczego tu zaczęłam pisać i skąd taki pomysł? Sama nie wiem. Interesowałem się tym tematem. Ciekawilo mnie wszystko o ciąży, małych dzieciach, opiece nad nimi. Nie wiem dlaczego tyle zmyslilam.dzisiaj to już największą głupota bo wystraszylam się policji i zaczęłam jeszcze bardziej ściemniac.
Teraz przyszłam wam to wyjaśnić i bardzo was przeprosić
Flakonik
I żyją Twoi rodzice? -
nick nieaktualny
-
To była wymyślona historia, moje życie. Wyobraźnia. Nie wiem. Nie wiem co mnie do tego skłoniło. W każdym razie dostałam największą nauczkę i przysięgam że się to nigdy nie powtórzy. I tylko tu pisałam. Na żadnym innym forum już nie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 19:01
-
nick nieaktualnyPalvin wrote:To była wymyślona historia, moje życie, może takie jakie bym chciała prowadzić. Wyobraźnia. Nie wiem. Nie wiem co mnie do tego skłoniło. W każdym razie dostałam największą nauczkę i przysięgam że się to nigdy nie powtórzy. I tylko tu pisałam. Na żadnym innym forum już nie.
To ile masz lat?
Wyczytałam w necie, że bardzo się udzielasz charytatywnie. Byłyście z dziewczynami na Mikołajki u dzieci w szpitalu i zbierałyście na WOŚP.
Myślę, że jesteś tak naprawdę dobrą dziewczyną, ale szkoda, że przepraszasz dopiero gdy tracisz grunt pod nogami -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPalvin wrote:18.to nie do końca tak. Pisałam później to co mi przyszło do głowy. Dużo razy bez przemyślenia tego. Nie powinnam wcale zaczynać
I z tą chorobą psychiczną?
I te starania... 74 cykl.... Czemu akurat ta tematyka? -
pati_zuzia wrote:Dziewczyno,ale to Ty zapoczatkowlas ten watek, nie zaczelas pisac w trakcie,a zalozylas go,zeby przyciagnac dziewczyny,ktore naprawde sa w ciazy. Myslalas kiedys nad konsekwencjami? To nie bylo kilka postow.
podczytywalam wcześniej. Podobały mi się listy. Chciałam też jakaś prowadzic:(
-
nick nieaktualnyA ja wypominałam mojemu mężowi, że mnie nigdzie nie zabiera
że Flakonik do Patryża, do Pragi... a ja w domu.. Biedny mąż oberwał przez malolatę
Pchelkaa, annielica, moniek90, MeGi2986, Marta0912, Ola_45, justyna14, Moniusia89, Patutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPróbuję się wczuć w Twoją sytuację i tak sobie myślę na podstawie osob, które znam w rzeczywistości i też kłamią, że robiłaś to wszystko po to, żeby zwrócić na siebie uwagę, żeby się dowartościować. Pewnie masz kompleksy, być może nie lubisz siebie i szukałaś docenienia. Tutaj je dostałaś, bo wszyscy mówili Ci, że masz piękne dzieci, robisz super zdjęcia, jesteś idealną mamą i nie ważne, że było to nieprawdziwe, ważne, że kierowane do Ciebie. Z Twoijego zdjęcia na fb można stwierdzić, że jesteś naprawdę śliczną dziewczyną i całe życie przed Tobą, może nie takie idealne jak tu przedstawiłaś, ale prawdziwe
życzę Ci, żebyś zrozumiała to, co robiłaś, żebyś poszukała pomocy psychologa (to nic złego) i pokochała siebie
Palvin, Patutka lubią tę wiadomość