Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ooo tak moj tez maz oberwal haha
jestem taka glupia ale za to bardzo kocham moje zwykle zycie
Dziewczyno masz 18 lat idz sie bawic i zajmij sie czyms powaznym, nie masz znajomych chlopaka, przyjaciol ?? Naprawde... Pamietaj ze wszystko co robomy w zyciu do nas wraca. I do Ciebie tez wroci. Razem z policja, zadbamy o to wiemy o Tobie wszystko juz. Lacznie z nazwiskiem. Taka jestes madra, a taka glupia...MeGi2986 lubi tę wiadomość
-
Madzia890722 wrote:Próbuję się wczuć w Twoją sytuację i tak sobie myślę na podstawie osob, które znam w rzeczywistości i też kłamią, że robiłaś to wszystko po to, żeby zwrócić na siebie uwagę, żeby się dowartościować. Pewnie masz kompleksy, być może nie lubisz siebie i szukałaś docenienia. Tutaj je dostałaś, bo wszyscy mówili Ci, że masz piękne dzieci, robisz super zdjęcia, jesteś idealną mamą i nie ważne, że było to nieprawdziwe, ważne, że kierowane do Ciebie. Z Twoijego zdjęcia na fb można stwierdzić, że jesteś naprawdę śliczną dziewczyną i całe życie przed Tobą, może nie takie idealne jak tu przedstawiłaś, ale prawdziwe
życzę Ci, żebyś zrozumiała to, co robiłaś, żebyś poszukała pomocy psychologa (to nic złego) i pokochała siebie
-
nick nieaktualnyMoglas prowadzic jakies forum zwiazane zeswoim zyciem, a nie udawac cudze, a tu wrocic w momencie kiedy przyszedl by Twoj czas. Uwierz mi, na pewno nie chcialabys miec polowy problemow,ktore mialy niektore z nas. Ja nikomu czegos takiego nie zycze, a Ty sobie sprezentowalas odklejanie kosmowki np.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNadal nie moge uwierzyc ze 18 latka w takie rzeczy sie bawi.
Nie szkoda Ci czasu bylo? Ja w liceum to nad ksiazkami siedzialam, czasu nie mialam na glupoty.
Glowa mala co Ty nawymyslalas, brnelas w klamstwo bez zastanowienia. Klamalas aby byc w centrum zainteresowania. Najpierw ciaza blizniacza, 6 lat staran, krwawienia w ciazy, lekarze szans juz nie dawali no bo jedno serduszko bylo slychac, super sie czulas cala ciaze, pomimo ze ciaza zagrozona caly czas podroze, super dom, maz, hajsu w chu*,zajebisty porod. A jak juz nie mialas co wymyslic to smoerc rodzocow zeby na nowo krecilo sie wkolo Ciebie itp. Ty musialas cale dnie siedziec i myslec co by tu napisac zeby trzymalo sie kupy. O wyjezdzie do Ameryki pisalas jeszcze bedac w ciazy :-oWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 18:23
Anko:-) lubi tę wiadomość
-
O ja pierdolęęę....
Wieki mnie nie było ale doszły mnie plotki.
Szok nie ogarniam.
Mamuśki jak się wam żyje?
Acik jak się czujesz jako mama?
Alicja jak u was?
Ja zakochana w córce ponad wszystko!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 18:23
alicja_, Pchelkaa, Acikk, pati_zuzia, Madzisek, Matleena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny