X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Moj antek sie wlasnie posral w hustawce na to wszystko :D
    A na dokładkę przy przewijaniu wsadzil obie nogi do kupy.

aannkkaa, Madzisek, moniek90, Karola1990, Moniusia89 lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też od rana się tyle razy posrakał, ze w szoku jestem.. Jakiś posrany dzień dzisiaj!

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    A na dokładkę przy przewijaniu wsadzil obie nogi do kupy.

Najgorzej :D z jedną jest przekichane a co dopiero dwie :P

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja dzis spala 3 razy, raz 1,5 godz, pozniej od 12-15:40 (w ciagu spaceru i po spacerze) i teraz spi od 18, ale zaraz sie obudzi bo juz sie kreci.

• Martosza83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZIEWCZYNY A DLA MNIE NAJGORSZE BYŁO TO , ŻE FLAKONIK RADZIŁ MAMOM CO MAJĄ ROBIĆ...
    a co gdyby Twoje rady były złe...gdybyś zle poradziła, gdyby coś sie stało...
    brakuje mi słów i jak dla mnie powinno byc to karane!

f2wlanlibm0fi1og.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jestem dziś taka przyje*ana, ze az podskoczylam kiedy mlody ryknal mi do niani elektronicznej kiedy byłam w kiblu..

• Dżulia Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    radziła nam gimnazjalistka jak mamy się zajmować dziećmi

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 15:25

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 15:25

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jej kur*@ nie wierze!!! To co ona pisała nadawałoby się na scenariusz dramatu, komedii i romansu z 6 oskarami!!! Nie wierze, że ktoś moze az tyle wymyśleć, pamiętać to co pisze i sie w tym nie pomylic!! Ty musiałaś mieć przykład, na kimś się wzorować. Toz kurw@ nie da sie przez 9 miesiecy pisac o czyms o czym nie ma sie zielonego pojecia!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suerte wrote:
    a ja zmienie temat... mój dzień wyglada tak, że karmie Malego, potem pielucha, bujaczek na jakies 20 minut i Maly zaczyna marudzic. więc Go usypiam (czasem pol godz.), odkladam do lozeczka, max 20 minut On sie budzi i od nowa wszystko... u Was tez Maluchy tak sypiaja po 10-20 minut? czy maja dluzsze drzemki? bo ja krecka dostaje od tej monotonii troche...
    i w ogole On strasznie dlugo usypia, widać ze jego samego to meczy, bo jest na rekach spokojnie, a po chwili w nerwach zaczyna plakac...
    Moj ma jedna dluzsza drzemke ktora zaczyna miedzy 12 a 13 i spi zazwyczaj do 15 16, plus kilka krotszych, choc jak chodzimy na spacer to w czasie spaceru tez spi,bardziej aktywny jest juz po tej dlugiej drzemce bo ma albo jakas krotsza,albo wcale i miedzy 19 a 20 ma kapiel lub tez przemycie tylko, masaz, cyc i juz idzie spac,zasypia najpozniej 20.30 pozniej ok 1 budzi sie na jedzonko. Zaczelam sie zatsanawaiac czy nie karmic go przez sens wczesniej jak ide spac wtedy by pospal do 3-4. Mysle,zepoczekam do 3 miesiaca i wtedy jak sam nic nie zmieni :) Z Gabrysiem tak robilam,ale on juz spal wtedy do 5-6 jak byl w wieku Maksia :)jak widac kazde dziecko inne i skoro chce jesc w nocy niech je :)

• moniek90 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suerte ja zazdroszczę :D

A dzień dzisiaj faktycznie posrany :D jak zawsze była jedna kupa tak dzisiaj trzy :D a baki takie jakby szambo wybilo :D

relgh371b3i8nmn1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas za to Franek w dzien marudny, nerwowy przy jedzeniu, zasnal tylko na cyckach i przy probie odlozenia od razu w ryk. Wiec teraz spi na mezu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz niechce tego komentowac bo vrak mi slow moje dziecko sra na to doslownie i teraz juz bede wiedziala ze kazde jestesmy rowne i nie ma co kogos faworyzowac bo kazda z nas jest tak samo zajebista i mam tak samo zajbiste dziecko jak inne :) MY wrocilismy od lekarza i tak mamy wit C wapno znow debridat i spray do nosa i jak przez 5 dni nie bedzie poprawy to mamy zmeinic mleko na takie z AR :) Maly wazy 5700 :)

Oliwki wyjezdzamy do \england za miesiac na stale prwdopodobnie :D

rewelka, Matleena lubią tę wiadomość

• Kika428 Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez jestem mloda I pomimo Ze tez bArdzo interesuja mnie takie tematy jakbym miala ochote Sie w kogos wcielic I prowadzic jego zajebiste zycie poprostu zagralabhm sobie w simsy... Porazka ale mysle Ze odpowiedzialnosc cie Nie ominie mamy twoje Dane policje dojdzie do tego gdzie mieszkasz I lepiej zacznij zbierac Na doszlo dostanie dla tej dziewczyny.. Bo z tego ci wiem to zglosi to Na policje sama Ja do tego Namawialam a jak bedziesz w ciazy I bedziesz miala problemy w ciazy to moze wtedy Podejdz do sciany I jebnij Sie Tak pozadnie w leb I przypomnij sobie co zrobilas... Ja cala ciaze mialam w miare Na poczatku strasznie wymiotowalam ale potem mi przyszlo I pracowalam prawie do konca, zostal mi wlasnie ostatni tydzien pracy ktory zaczynal Sie 9 listopada ale zle Sie poczulam potem juz nic Nie pamietam obudzilam Sie Na drugi dzien dziecko wyjete, Na oiomie, Ja Nie pamietalam pol zycia moj nazeczony przy lozku z Lzami w oczach... Hmm zreszta przeciez Wiesz opisywalam ci to... Gdyby Nie on Nie bylo by mnie tu ani malego w szpitalu powiedzielismg Ze mielismy bardzo duzo szczescia I Ze Chyba naprawde ktos nad nami czuwa Ze zyjemy oboje, mialam najpierw Stan przed rzucawkowy potem zapadlam w spiaczke a gdybzarzeczony mnie znalazl zadzwonil PO kartke (wrocil z pracy) jechal Ze mna w kartce to dostalam rzucawki Moje Tetno zaniklo malego tez... To se wyobraz a ty takimi pierdolami Sie zajmujesz I prowadzisz zajebiste zycie mam nadzieje Ze ta sprawa Tak Sie Nie skonczy I ode chce Ci Sie takiego czegos Bo wiele dziewczyn z twojego powodu chociaz wiem Ze to przez glupoty Nie raz poklucilo Sie z mezami Tak Bo myslalo Ze dlaczego Tylko ty mozesz miec Sie Tak zajebiscie Bo przyznajcie Sie dziewczyny ile razy zescie wypominaly cos swoim facetom... Jesli interesuje cie temat poloznictwa to czytaj ksiazki poradniki zapisz Sie Na kurs idz do szkoly medycznej kup se lalke I Sie baw a Nie tworz kogos kogo Nie ma I zycze Ci zebys w przyszlosci przekonala Sie Ze zycie Nie jest takie kolorowe I Ze maciezynstwo to trudna sprawa Czy Ma Sie dziecko spokojne Czy nie... Wszystkiego Sie trzeba nauczyc I Nie jest latwo ale ty Chyba za duzo naogladalas Sie filmow dla nastolatek Bo Na tym wszystkim zycie Nie polega Bo mysle Ze z blizniakami ostatnia rzecza jaka bys chciala robic to latac do paryza Czy jezdzic do zkaopanego Czy wroclawia? Nie pamietam ale moja siostra urodzila blizniaki I wiem jak Sie czula w koncowce.. Naprawde porazka mam nadzieje Ze policja zostanie w domu Nie Tylko ciebie ale cala twoja rodzine niech wiedza Ze Masz nasrane w Glowie...

Maksymilian
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamietacie,ze kiedys pislam,ze Maksio nie lubi lezec na brzuszku i zbytnio podnosic glowki, chyba z tydzien temu. Ciagle marudzi na brzuchu ale nie tak iz aczal dluzej i wysoko tzrymac glowke, mysle ze duzo pomoglo noszenie go zwroconego do podlogi podtrzymywanie bruszka i ramion,znalazlam taki filmik jak ulatwic dziecku orzyzwyczajenie i polubienie pozycji nabrzuchu i jest duza roznica teraz. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    A ja teraz leze i mysle co tu zrobić? W czwartek umówiłam sie z adwokatem w sprawie Laury. A od wczoraj mam lokal a raczej dwa na oku do wynajęcia zeby sklep znowu z ciuszkami otworzyc.. I kurde nie wiem czy sie wyrobie z kasa;/ znowu wszystkie oszczędności poleca.. Ale jak to moj Malz mówi albo rybki albo akwarium..i jestem głupia.. Nie wiem ile zedrze ten adwokat a jak pomysle,ze bede bez pracy po macierzyńskim..i wole otworzyc i zobaczyć czy pójdzie tam teraz jak mam jeszcze kasę a nie po roku jak będziemy miec jedna wypłatę i kredyt,2 dzieci.. I nie pójdzie i wtedy w dupie..
    Inso zawsze cale forum moze u Ciebie kupowac :D

iNso87, Pchelkaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inso a gdzie planujesz otworzyć sklep?? A do adwokata idziesz po porade prawna czy wzielas jakiegos na sprawe??

• moniek90 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inso tylko musisz miec takie super ciuszki jak kate i Jolie :D

iNso87, Pchelkaa lubią tę wiadomość

relgh371b3i8nmn1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja śpi na mnie ;)
    Wasze dzieci tak srają mogłaby i moja się zesrać bo już 4 dzień brz kupy u nas!

Ja przez Flakonika latałam jak jebnieta i ogarniałam 220metrów domu jak tylko mała usypiała, żeby być tak idealna jak ona. To śmierdziało od poczatku bo dorobić się własnego domu i mieszkania w takim wieku bez kredytu to tylko można dostając od rodziców w spadku albo jak sie wygra w totolotka.

Swoja droga to lepsze niż Simsy. Ciekawe kiedy pomyślała "o a dziś urodzę" i pierdzielnęła opis szczegółowy :P

alicja_, Martosza83, Sajgonara lubią tę wiadomość

‹‹ 2583 2584 2585 2586 2587 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ