X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze,ze jeszcze nie kp,bo wtedy pomnik trzeba by bylojej postawic :)

Pchelkaa, justyna14 lubią tę wiadomość

• moniek90 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach i w końcu dorównam temu idealowi :D

relgh371b3i8nmn1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.enlasnubes.nl/ :D

• Anko:-) Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa wrote:
    Ooo Anko:-) myslalam o Tobie jak watek przegladalam ;-) do tej pory Nasze zycie bylo zwykle szare, przysloniete zajebistym zyciem flakonika jednak z dniem dzisiejszym znowu nabralo sensu bo zrozumialysmy ze takie zycie nie istanieje. Nie ma idealnych dzieci, mam, żyć, poprostu nie ma flakonika.

To miło! Dziękuję!:-)

Ale owszem nie ma życia idealnego. Idealnych dzieci i mam. Ja przez moją nie miałam czasu słuchać opowieści i rad flakonika dzięki bogu ale przeraza mnie to że parę razy pisalysmy na priv.
    Przerabane te info z dziś.
    Ale kto na to wpadł? Jak to wyszlo?
    I nie mam czasu cofać się wstecz ale ona napisała ze corka zmarła czy co? Bo trochę tak tu wynika z niektórych waszych wypowiedzi?

dfe01f0225.png
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze a mój ma chyba przepukline pępkową :(

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suerte nie martw się, nie jesteś sama z tymi problemami-mój Adaś tak samo się zachowuje. Jeszcze niedawno płakałam jak czytałam na forum że inne dzieci śpią w dzień po 2-3 godziny i potrafią przesypiac całe noce bez karmienia. Teraz już wiem, że każde dziecko jest inne i po prostu przyzwyczaiłam się że Adaś śpi po 10-15 minut w dzień a w nocy nie dość że bardzo niespokojnie to co chwilę się budzi. Jest mi ciężko, pomimo że kocham syna nad życie to czasami mam ochotę wyjść z domu i wrócić jak odpocznę psychicznie... Ale to wszystko chyba kiedyś minie prawda? taką mam nadzieję :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzisek wrote:
    kurcze a mój ma chyba przepukline pępkową :(
    U nas tez niby była, tak stwierdził pediatra. Minął miesiąc i wszystko wróciło do normy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    Megi a moze Ty orientujesz się jakos w mecenasach? Moze wiesz Kto jest jakiś konkretny? Moze jak masz do czynienia z prawem to orientujesz się jakos?
    Kochana, niestety ale ja mam styczność zazwyczaj z prokuratorem :P reszta na priv ;)

iNso87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie najbardziej wkurza to, że gdyby Kika tego nie znalazła to "flakonik" dalej robił by nas w balona. Jeszcze do tego zamiast dziś jak już i tak wszystko wyszło na jaw to jakieś kolejne kłamstwa, o chorobie itp. Nie rozumiem tego. Ja do forum dołączyłam dopiero jakoś chyba w wakacje, więc Wy już bardziej się między sobą poznałyście. No, ale mogę "podziękować" jej za to że założyła to forum, bo tak byśmy się raczej nie poznały.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 15:25

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    revvelka wrote:
    U nas tez niby była, tak stwierdził pediatra. Minął miesiąc i wszystko wróciło do normy.
    u nas jest wystający pępek a jak mały się denerwuje i spina to już wogóle wychodzi na wierzch, a jak kładę dwa palce jeden centymetr powyżej pępka a drugi centymetr poniżej i próbuje je złączyć żeby pępuszek schować to czuje przelewanie pod palcami i nawet to słychać. pokazałam to wczoraj sąsiadce która pracuje w żłobku i mówiła że to przepuklina. za tydzień mam pediatre i szczepienie to zobaczę co ona powie tylko z tego co czytałam to do roku nic z tym nie robią i czekają aż się samo schowa a dziecko to może boleć :(

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myślę, że dziewczyna ma poważny problem bo zwróćcie uwagę, że wszystko opisywane przez nia było idealne.
    Nawet swoje zajście w ciążę opisała jako sukces po katorżniczych staraniach i w końcu w 74 cyklu się udało.
    Potem pierwsza założyła wątek grudniowych mam i pierwsza "urodziła".
    Chciała być w centrum uwagi, podziwiana.
    Być może pochodzi z rodziny patologicznej, być może rodzice nie poświęcają jej tyle uwagi ile potrzebuje młoda dziewczyna.
    Może właśnie dlatego ciągnęło ją tu do nas, matek...
    Znalazła tu ciepłe słowo, pocieszenie.
    Nie, nie chcę jej absolutnie bronić, tylko jako mama nastolatka, próbuję ją zrozumieć.
    Jest jeszcze młoda i głupiutka, dlatego brnęła w te wszystkie kłamstwa a kłamstwo kłamstwem poganiała :-(
    Tak jak napisała Madzia, to żaden wstyd szukać pomocy u psychologa, bądź gdziekolwiek indziej.
    Przed sobą masz całe życie, za które musisz wziąć odpowiedzialność. Najpierw za swoje a kiedyś przyjdzie czas, żeby wziąć odpowiedzialność za czyjeś.Na wszystko przyjdzie czas.

• Nadulka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [wiadomość wyedytowana]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 14:12

01.12.2015👸
    02.06.2023 🤴
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie da sie juz zobaczyc instagramu tej holenderki i wcale sie jej nie dziwie

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia890722 wrote:
    nie da sie juz zobaczyc instagramu tej holenderki i wcale sie jej nie dziwie

Da się. Zmieniła tylko nick.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 10 marca 2016, 19:49

alicja_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    THELITTLETWO_

Madzia890722 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    Da się. Zmieniła tylko nick.

To podaj prosze, bede czasami podgladala dziewczynki ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może prowadziła kilka historii, a nie tylko jedną.
    Może na innych wątkach jest mamą jakiegoś chłopca czy coś :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo my takie forumowe detektywki jstesmy takze moze jakies biuro :D

‹‹ 2584 2585 2586 2587 2588 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ