Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa instagramie - nick: mamamargaritha
To mama chłopaków - blizniaków. Identyczny styl, ubranka i meble jak u tych 'flakonikowych' dziewczynek.
Profil wyswietlił mi się jako podobny - jak oglądałam zdjęcia dziewczynek. Kto wie, może Helenie też się wyświetliło i w planie miała pocisnąć nam historie blizniaków- chłopakówW koncu pewnie w tym cyklu zaszłaby drugi raz.
Albo może te chłopaki są już gdzieś na innych wątkach..
Skoro miała kilka nicków... Eh.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBee85 wrote:Beatrice założycielka wątku styczniówek 2016, Kourtney czerwcówek 2016, a Blair "mojego" - wrześniówek 2016
przepraszam, że jeszcze tu jestem ale bardzo poruszył mnie ten temat afery u Was -
Mama-julka wrote:Flakonik pisała o aferze na czerwcówkach z kourtney. O sobie, hę?
Nie znam tego tematu.. wiem tylko, że Beatrice i Blair mają termin na pierwszy dzień miesiąca i dodatkowo Blair również spodziewa się bliźniąt.
Ale może dziewczyny polubiły wypowiedzi Flakonika bo też chciały założyć takie tematy i podziwiały jak jej szło ? Ot przypadek ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA moze ona zalozya tez inne watki moze z braku czasu zainteresowan towarzystwa wymysala sobie kolejne ciaze tego juz sie nie dowiemy ale zasluzyla na kare bo pisac przez jakis czas o ciazy itp ok ale podkradanie czyjegos wizerunku to juz szczyt premedytacji do tego wciagac dzieciaczki chwalic sie nimi nie pojmuje tego!!!!
-
Bee85 wrote:Beatrice założycielka wątku styczniówek 2016, Kourtney czerwcówek 2016, a Blair "mojego" - wrześniówek 2016
przepraszam, że jeszcze tu jestem ale bardzo poruszył mnie ten temat afery u Was
Sugerujesz, że to jedna i ta sama osoba? Ja też z wrześniówek 2016 i z bliźniakami w brzuszku, ale są prawdziwe i moje.
Dziewczyny z września 2015 współczuję, nieźle musicie się wkurzać... Szkoda mi też tej kłamczuchy... Puste życie musi mieć. Pozdrawiam was. -
Dzierzba wrote:Sugerujesz, że to jedna i ta sama osoba? Ja też z wrześniówek 2016 i z bliźniakami w brzuszku, ale są prawdziwe i moje.
Dziewczyny z września 2015 współczuję, nieźle musicie się wkurzać... Szkoda mi też tej kłamczuchy... Puste życie musi mieć. Pozdrawiam was.
Nie, nie sugeruję,
Uważam tylko, że to zajebisty zbieg okoliczności.
Jeszcze ta sama historia co u nas - wrześniówek, też serduszka nie było słychać u jednego z bliźniaków, ale skończyło się szczęśliwie.
Ale przecież różne rzeczy się dzieją na świecie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Acikk wrote:A tamte dziewczyny też już zniknęły ? Bo przypuszczam że się na tyle wystraszył że już nigdzie się nie wypowie...
Nasza Blair dzisiaj dość milcząca, ale to o niczym nie świadczy, ja na tym etapie ciąży też się często słabo czuję i nie mam sił na forum.malgorzalka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kourtney wrote:Hej laski. Podczytalam was i jestem w szoku... No cóż ja was czytałam i często lubiłam posty. Jej szczególnie. Nawet czytałam od początku jej historie. Zresztą pewnie nie tylko ja...brak słów. Wybaczcie za wtracenie się
Tak, można lubić, tylko tam są polubienia postów o treści np "Dobranoc :*"
Ja ciągle jestem za krótko na tym forum chyba bo nie ogarniam co takiego dają te lajki ? -
nick nieaktualny