X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Bee85 Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatrice założycielka wątku styczniówek 2016, Kourtney czerwcówek 2016, a Blair "mojego" - wrześniówek 2016

przepraszam, że jeszcze tu jestem ale bardzo poruszył mnie ten temat afery u Was

justyna14 lubi tę wiadomość

h4zpdqk39i22byyb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 15:25

Matleena lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    Bo my takie forumowe detektywki jstesmy takze moze jakies biuro :D
    Kika i panterzy

alicja_, Mi$ia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na instagramie - nick: mamamargaritha
    To mama chłopaków - blizniaków. Identyczny styl, ubranka i meble jak u tych 'flakonikowych' dziewczynek.
    Profil wyswietlił mi się jako podobny - jak oglądałam zdjęcia dziewczynek. Kto wie, może Helenie też się wyświetliło i w planie miała pocisnąć nam historie blizniaków- chłopaków :D W koncu pewnie w tym cyklu zaszłaby drugi raz.
    Albo może te chłopaki są już gdzieś na innych wątkach..

Skoro miała kilka nicków... Eh.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bee85 wrote:
    Beatrice założycielka wątku styczniówek 2016, Kourtney czerwcówek 2016, a Blair "mojego" - wrześniówek 2016

przepraszam, że jeszcze tu jestem ale bardzo poruszył mnie ten temat afery u Was

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bee85 wrote:

Flakonik pisała o aferze na czerwcówkach z kourtney. O sobie, hę?

• Bee85 Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    Flakonik pisała o aferze na czerwcówkach z kourtney. O sobie, hę?

Nie znam tego tematu.. wiem tylko, że Beatrice i Blair mają termin na pierwszy dzień miesiąca i dodatkowo Blair również spodziewa się bliźniąt.
    Ale może dziewczyny polubiły wypowiedzi Flakonika bo też chciały założyć takie tematy i podziwiały jak jej szło ? Ot przypadek ? ;)

h4zpdqk39i22byyb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze wiedziala co sie dzieje w innych watkach... na biezaco...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moze ona zalozya tez inne watki moze z braku czasu zainteresowan towarzystwa wymysala sobie kolejne ciaze tego juz sie nie dowiemy ale zasluzyla na kare bo pisac przez jakis czas o ciazy itp ok ale podkradanie czyjegos wizerunku to juz szczyt premedytacji do tego wciagac dzieciaczki chwalic sie nimi nie pojmuje tego!!!!

• Kika428 Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    Haha :D

Maksymilian
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bee85 wrote:

Sugerujesz, że to jedna i ta sama osoba? Ja też z wrześniówek 2016 i z bliźniakami w brzuszku, ale są prawdziwe i moje. :)

Dziewczyny z września 2015 współczuję, nieźle musicie się wkurzać... Szkoda mi też tej kłamczuchy... Puste życie musi mieć. Pozdrawiam was. :)

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tamte dziewczyny też już zniknęły ? Bo przypuszczam że się na tyle wystraszył że już nigdzie się nie wypowie...

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Bee85 Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Sugerujesz, że to jedna i ta sama osoba? Ja też z wrześniówek 2016 i z bliźniakami w brzuszku, ale są prawdziwe i moje. :)

Dziewczyny z września 2015 współczuję, nieźle musicie się wkurzać... Szkoda mi też tej kłamczuchy... Puste życie musi mieć. Pozdrawiam was. :)

Nie, nie sugeruję,
    Uważam tylko, że to zajebisty zbieg okoliczności.
    Jeszcze ta sama historia co u nas - wrześniówek, też serduszka nie było słychać u jednego z bliźniaków, ale skończyło się szczęśliwie.
    Ale przecież różne rzeczy się dzieją na świecie.

h4zpdqk39i22byyb.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    Tak i pisała.w stylu: a wiecie że jest już wątek... (i tu podawała miesiąc). Skoro sama go utworzyła to wiedziała pierwsza :-D

alicja_, Nadulka lubią tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kto jedzie że MnA do Brennej :D napewno ktos tam zna tam ta Helenę :D

alicja_, Pchelkaa, MeGi2986 lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski. Podczytalam was i jestem w szoku... No cóż ja was czytałam i często lubiłam posty. Jej szczególnie. Nawet czytałam od początku jej historie. Zresztą pewnie nie tylko ja...brak słów. Wybaczcie za wtracenie się

• Bee85 Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    A tamte dziewczyny też już zniknęły ? Bo przypuszczam że się na tyle wystraszył że już nigdzie się nie wypowie...

Nasza Blair dzisiaj dość milcząca, ale to o niczym nie świadczy, ja na tym etapie ciąży też się często słabo czuję i nie mam sił na forum.

malgorzalka lubi tę wiadomość

h4zpdqk39i22byyb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez Was dzis podczytuje. Creepy historia.

Mam nadzieje, ze ta dziewczyna pisala tylko z Wami. Jesli byla obecna na innych watkach to nie wroze jej normalnego zycia. Powinna isc szybko do psychiatry bo ma urojenia.

• Bee85 Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Hej laski. Podczytalam was i jestem w szoku... No cóż ja was czytałam i często lubiłam posty. Jej szczególnie. Nawet czytałam od początku jej historie. Zresztą pewnie nie tylko ja...brak słów. Wybaczcie za wtracenie się

Tak, można lubić, tylko tam są polubienia postów o treści np "Dobranoc :*"
    Ja ciągle jestem za krótko na tym forum chyba bo nie ogarniam co takiego dają te lajki ?

h4zpdqk39i22byyb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Kto jedzie że MnA do Brennej :D napewno ktos tam zna tam ta Helenę :D
    Chetnie poznam ta Dziewczynke w reau :D

‹‹ 2585 2586 2587 2588 2589 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ