X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Hej laski. Podczytalam was i jestem w szoku... No cóż ja was czytałam i często lubiłam posty. Jej szczególnie. Nawet czytałam od początku jej historie. Zresztą pewnie nie tylko ja...brak słów. Wybaczcie za wtracenie się

Halina... Ja Cie prosze...SKONCZ.

Bee85, ZieloneOliwki, Dżulia, Pchelkaa, Marietta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Kto jedzie że MnA do Brennej :D napewno ktos tam zna tam ta Helenę :D

Ja jadę Acikk :-)
    Może trzeba napisać do tej wspólnoty kościoła dnia sobotniego czy jakoś tak? tam na pewno wszystko o niej wiedzą.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Kto jedzie że MnA do Brennej :D napewno ktos tam zna tam ta Helenę :D
    Jadę pojutrze zwiedzić mój kościół, a co :-P

MeGi2986 lubi tę wiadomość

• Asiowa Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski! Nie było mnie 1 dzień... W skrócie co to za afera bo zrobiłyście taki ruch, że mnie non stop z forum wywala i nie mogę się doczytac:D

bl9ccwa1nyfonmaw.png
  • Asiowa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski! Nie było mnie 1 dzień... W skrócie co to za afera bo zrobiłyście taki ruch, że mnie non stop z forum wywala i nie mogę się doczytac:D

bl9ccwa1nyfonmaw.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    Hehehehehehe Ala czujesz podstęp ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No way. Bez jaj. :D
    Bo założyłam wątek czerwcowek i podgladalam starsza koleżankę, czytając jej historie i lubiących posty?

• Nadulka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [wiadomość wyedytowana]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 14:40

alicja_ lubi tę wiadomość

01.12.2015👸
    02.06.2023 🤴
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    Powailas mnie na łopatki :D

alicja_ lubi tę wiadomość

• Matleena Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 12:43

sylvia007 lubi tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • akira Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :-)

Mnie jakos ta cala afera nie rusza. Zastanawiam sie tylko, skad taka mloda dziewczyna jak ww Halina ;-) miala wiedze o szczepieniach, lekach na zahamowanie laktacji, butelkach, krzeselkach etc. Mnie zastanowily te szczepienia, ze za jedną wizyta dala dzieciom 6w1, pneumo, meningo i rota... mam tylko nadzieje, ze nikt sie na jej planie szczepien nie wzorowal

oczywiscie po takim pakiecie szczepeien dziewczynki czuly sie dobrze
    wariatka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 20:59

alicja_, kwiatakacji lubią tę wiadomość

ex2bqtkfnrconmdf.png
  • Dzierzba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bee85 wrote:
    Nasza Blair dzisiaj dość milcząca, ale to o niczym nie świadczy, ja na tym etapie ciąży też się często słabo czuję i nie mam sił na forum.
    No faktycznie nie ma Blair, ale może wraca z niespodziankowego spa co z mężem pojechała... Faktycznie dziwne te zbiegi okoliczności... Termin, te same problemy etc. Nic... Ja nie oceniam, za krótko tu jestem. Zapytam u nas na wrześniówkach 2016 po prostu. Niech się sama wypowie. W sumie ja też mogę być w kręgu podejrzanych haha, ale zawsze mogę sobie cyknąć fotkę ryjka z usg dla rozwiania wątpliwości. :D

Robotka1 lubi tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogarnijcie się bo wleźć na forum nie można, tyle piszecie!! :P

menka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    No faktycznie nie ma Blair, ale może wraca z niespodziankowego spa co z mężem pojechała... Faktycznie dziwne te zbiegi okoliczności... Termin, te same problemy etc. Nic... Ja nie oceniam, za krótko tu jestem. Zapytam u nas na wrześniówkach 2016 po prostu. Niech się sama wypowie. W sumie ja też mogę być w kręgu podejrzanych haha, ale zawsze mogę sobie cyknąć fotkę ryjka z usg dla rozwiania wątpliwości. :D

Nie ma wlasnie... Moze nie wrocila z Kazimierza (walentynkowa wyprawa)?

• Acikk Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haaa ale jazda dziewczyny a moze to po prostu te belly to jakas sciema ?? I my sie jaramy a ta laska pracuje dla nich zaklada watki i je nakreca ?? Aaa blair jest w niespodziankowym spa z mezem a to ci dopiero !!

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na wszystkich wątkach ma koty, robi Nifty, ma blizniaki przy którym nie widać jedengo serduszka na poczatku... Suwaczki z tych samych stron... Eh. Nie mam słów.

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skonczyłam na 2591 stronie, nadgonię zaraz, muszę tylko napisać, że walę właśnie kielicha miodówki na to wszystko. no i pytanko? czy też macie takie problemy z paznokciami? bo moje w ciąży były super, a teraz nie rozdwajają się tylko od razu na pięć rozwarstwiają :/ masakra

nadrabiam dalej

Pchelkaa, Mama-julka lubią tę wiadomość

7w3d 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzisek, u nas tak samo- pępek wystaje i wychodzi jak mały się napręża. Ale przewertowałam mnóstwo stron i wyczytałam że dopóki dziecka nie boli kiedy się go tam dotyka to żeby nie ruszać i samo zginie. Jeśli boli albo jest mocno na wierzchu, tak że nie można go "schować" palcami to dopiero lekarz. Są plastry na pępek, ale podobno zakładanie boli no i często bolą jelita, bo trzeba mocno ścisnąć brzuch. Robią to lekarze i położne...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:

!!!!!!!!!

spa ze wspaniałym mężem..

Blair tez jest z Krakowa?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justynka, ja miałam super mocne paznokcie na koniec ciąży i przez miesiąc po. Od tygodnia tak mi się łamią, że muszę mieć pomalowane na kolorowo bo inaczej będę chodzić z pałami jak chłop z pola... :|

justyna14, justyna14 lubią tę wiadomość

‹‹ 2586 2587 2588 2589 2590 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ