X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawno takiej produkcji nie bylo co Oliwki :D

Asiowa takw skrocie to Flakonik okazala sie 18-letnia oszustka ktora od poczatku robila nas w balona ukradla zdjecia dziewczynek mamie z holandi jej i jej meza zreszta tez dzieki Kika ktora znalazla na instagramie przypadkiem zdjecia dziewczynek tyko starszych i zobaczyla ze to sa nasze Kasia i Julia a raczej Kate i Jolie pozniej dzwoniac do niej z poczty odkrylysmy jak ma na nazwisko i znalazysmy ja na fb kika pisala z mama blizniaczek i sprawa juz jest zgloszona tam gdzie trzeba :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś

Kourtney a Ty skąd jesteś? Z Krakowa? :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No kurde Misia, takie produkcje to były ostatnio jak nocna zmiana siedziała i głupoty pieprzyła :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie mega problem z paznokciami i wlosy strasznie wypadaja :-(

Dziewczyny z innych watkow a czy Wasze zalozycielki tez maja takie zajebistw zycie? Maz je zabiera na rozne niespodziankowe wyjazdy, super drogie akcesoria, ubranka itp dla dzieci?

kijanka_88, justyna14, Matleena lubią tę wiadomość

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja starsza miala taki pepek musialam jwj zaklejac i sam ladnie sie schowal:) u nas dobre wiesci rtg zle nie wyszlo lekarka mowi ze to refluks ale jutro bd pelny opis da nam leki i moze wyjdziemy;))) pd kontrole poradni. No i mala dzisiaj ustrzelila mnie kupa wlasciwie spidnie butu siebie podloge i wszystko dookola :0 ale to chyba na szczescie po tym kontrascie

Matleena, kwiatakacji lubią tę wiadomość

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie a dzis szalejemy hahaha powiem wam ze jestesmy dobre weszlam na profil Haliny a tam brak zdjecia na fb biedna sie zawstydzila chyba :D Mi sie wydaje ze ona na kilku watkach urzeduje !!!

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mowilam juz, ze od poczatku mi cos flakonik nie pasowal?:0 rece opadaja cyry niezle;0

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moje paznokcie w ciazy byly okropne a teraz twarde ladnie rosna nie mam co narzekac :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oliwki Acikk Matleena pamietacie te gowniane tematy alkocholowe na nocnej zmianie hahah to byly czasy pewnie nasze wypowiedzi kraza po Necie :D :D

ZieloneOliwki, Matleena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa wrote:
    U mnie mega problem z paznokciami i wlosy strasznie wypadaja :-(

Dziewczyny z innych watkow a czy Wasze zalozycielki tez maja takie zajebistw zycie? Maz je zabiera na rozne niespodziankowe wyjazdy, super drogie akcesoria, ubranka itp dla dzieci?
    ja ze styczniówek.. no rzeczywiście cholera! :o

justyna14 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair - z wrzesniówek
    ta sama historia: blizniaki - wie, że nie będzie robić pappa bo podobno z bliźniakami niemiarodajny wynik wiec robi nifty itp....

justyna14, Marietta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka557 wrote:
    ja ze styczniówek.. no rzeczywiście cholera! :o

JAPIERDOLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a probowalyscie zalozyc drugie konto na belly? bo ja tak i sie nie da

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja znowu nie narzekam na włosy. Przed ciążą miałam paskudne, cienkie, rzadkie, rozdwajające się, wypadające. A teraz super! MAm n adzieję tylko że tak zostanie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadulka wrote:
    kochana podeślesz ten filmik bo moja Emma też nie lubi leżeć na brzuchu .. :/[/QUOTE

Niby oczywiste,ale u nss zdalo egzamin https://m.youtube.com/watch?v=pUQ7tPF5Dns

Nadulka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    robiła nifty, ślub, podróże dalekie, najdroższy wózek...

justyna14 lubi tę wiadomość

• Dżulia Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moje paznokcie w lepszym stanie niż w ciąży, za to problem mam z siniakami. wychodzą mi na ciele przy byle głupim nacisku, stuknięciu. Wyglądam jakby mnie ktoś pobił ! ot, tak, żeby nie było że mam za kolorowe życie. :D Boję się że coś nie tak ze mną, więc jutro lub pojutrze lecę do lekarza. Nie wiem na kiedy uda mi się zapisać.
    Moja mama mówi, że to może brak witamin, osłabienie, bo w półtora miesiąca schudłam 18 kg i jestem blada jak ściana. Nawet nie wiem kiedy mi waga spadła.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Da się założyc drugie konto - wystarczy mieć drugiego e-maila, a to nie problem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka557 wrote:
    robiła nifty, ślub, podróże dalekie, najdroższy wózek...
    I do tego jest z Krakowa ??

alicja_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia890722 wrote:
    a probowalyscie zalozyc drugie konto na belly? bo ja tak i sie nie da
    nie da się z innego meila ? :)

‹‹ 2587 2588 2589 2590 2591 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ