Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDawno takiej produkcji nie bylo co Oliwki
Asiowa takw skrocie to Flakonik okazala sie 18-letnia oszustka ktora od poczatku robila nas w balona ukradla zdjecia dziewczynek mamie z holandi jej i jej meza zreszta tez dzieki Kika ktora znalazla na instagramie przypadkiem zdjecia dziewczynek tyko starszych i zobaczyla ze to sa nasze Kasia i Julia a raczej Kate i Jolie pozniej dzwoniac do niej z poczty odkrylysmy jak ma na nazwisko i znalazysmy ja na fb kika pisala z mama blizniaczek i sprawa juz jest zgloszona tam gdzie trzeba -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie mega problem z paznokciami i wlosy strasznie wypadaja
Dziewczyny z innych watkow a czy Wasze zalozycielki tez maja takie zajebistw zycie? Maz je zabiera na rozne niespodziankowe wyjazdy, super drogie akcesoria, ubranka itp dla dzieci?kijanka_88, justyna14, Matleena lubią tę wiadomość
-
Moja starsza miala taki pepek musialam jwj zaklejac i sam ladnie sie schowal:) u nas dobre wiesci rtg zle nie wyszlo lekarka mowi ze to refluks ale jutro bd pelny opis da nam leki i moze wyjdziemy;))) pd kontrole poradni. No i mala dzisiaj ustrzelila mnie kupa wlasciwie spidnie butu siebie podloge i wszystko dookola :0 ale to chyba na szczescie po tym kontrascie
Matleena, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:U mnie mega problem z paznokciami i wlosy strasznie wypadaja
Dziewczyny z innych watkow a czy Wasze zalozycielki tez maja takie zajebistw zycie? Maz je zabiera na rozne niespodziankowe wyjazdy, super drogie akcesoria, ubranka itp dla dzieci?justyna14 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moje paznokcie w lepszym stanie niż w ciąży, za to problem mam z siniakami. wychodzą mi na ciele przy byle głupim nacisku, stuknięciu. Wyglądam jakby mnie ktoś pobił ! ot, tak, żeby nie było że mam za kolorowe życie.
Boję się że coś nie tak ze mną, więc jutro lub pojutrze lecę do lekarza. Nie wiem na kiedy uda mi się zapisać.
Moja mama mówi, że to może brak witamin, osłabienie, bo w półtora miesiąca schudłam 18 kg i jestem blada jak ściana. Nawet nie wiem kiedy mi waga spadła. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny