Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny.
Poziomka super, ze wszystko ok:* przynajmniej bedziesz teraz spokojniejsza...
a ja dzisiaj wizyta o 16.... trochu sie stresuje bo mam czasami takie bole/klucia prawego chyba jajnika...tak mi sie wydaje, i zawsze tylko z tej jednej strony... do tego czasami ten dziwny sluz piersi mnie juz mniej bola... chyba sie zaczynam nie potrzebnie stresowac... -
nick nieaktualny
-
Bulisia wrote:Taka jest prawda ze Usg nic nie zmieni... Co ma byc to bedzie a opcja jest jedna bedzie dobrze. Nawet bety nie robilam bo lekarz powiedzial ze ciazy nie przyspiesze i tak czekamy "cierpliwie"
w sumie to wszystko prawda
tylko tak ciężko w tej niepewnosci żyć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
bulisia tylko ja pisalam gdzies ostatnio, ze mam taki dziwny ten sluz jak"koza z nosa" co prawda troche mnie uspokoilo, ze jedna z nas tez ma tak samo, ale znowu gdzies tam w srodku sie martwie i stresuje, chyba przez to, ze wizyta coraz blizej...
-
nick nieaktualny
-
Tez mam dziwny sluz. W ciazy zmienia sie ph. Pamietaj ze kazda ciaza jest inna i w sumie to zle i dobrze ze porownujemy objawy bo zaraz sie wszystkie nakrecamy jak ktoras ma inaczej
baby lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny nie martwimy się na zapas
wiem, że łatwo mówić bo sama też panikowalam, ale ta panika nam nie pomoże a wręcz możemy maluszkom zaszkodzić, co ma być to będzie, o tak tutaj raczej na nic nie mamy wpływu
a jak my będziemy szczęśliwe i zrelaksowane totalnie też będą nasze dzieci
Co do farbowania to ja jestem umówiona na środę i już nie mogę się doczekać bo już nie wyglądam takie mam odrostyja włosy rozjaśniam i w pierwszej ciąży też bez problemu włoski malowałam
-
Mam stresa a tu jeszcze 3h czekania, jak to wytrzymać. Wiem musze być spokojna ale jednak się boje... Śmieje się ze bardziej się boje tej wizyty niż porodu