Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bulisia wrote:Aniu 3 dni roznicy tylko mamy widze
i Justyna 4
jakie objawy macie ? Ja narazie glownie piersi leeciutkie nudnosci i w sumie to nic wiecej. No moze odrzut od slodyczy
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Również na razie stosuję babydream fur mama, bo można go stosować już od początku ciąży. Później przerzucę się właśnie na elancyl, czytałam dużo w necie opinii o tego typu produktach i ten ma najlepsze. Elancyl jest ponoć skuteczniejszy niż np. bio oil. Myślałam też żeby stosować tummy butter, bo ma w sobie masło shea, które super nawilża.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej ja już po wizycie ale musiałam jeszcze siostrę zachaczyc,Jej Malego 7msc synka pomeczyc
Wizyta była dość "szybka" fotki nie mam,nawet nie widziałam,zeby ja wydrukowal,zeby do karty dolaczyc. Maly ma 2,41cm,odpowiada równo wiekowi z suwaczkiem czyli 9tydz 1dzienPodgonil przez 2tyg te 3dni.Tetno jest ale ile? co? jak? to nie wiem. Wogole to się dowiedziałam,ze mój pęcherzyk 2tyg temu jakiś plaski był czyli niedobrze ale dziś już nic nie powiedział. Zwolnienie od pracy do 28.05,USG podejrzewam,ze genetyczne bo 12tyg będzie 21.05 wieczorem u drugiego Lekarza.
Ma Dzidzka rosnąć po prostu
i będzie dobrze.
Nadulka, justyna14, Hashija, Kate4, Madzisek, kwiatuszek83, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
Zapomnialam dodac jeśli chodzi o toxo u mnie,to lekarz powiedział,ze wg Niego już miałam przebyta ale dal mi skierowanie do zakaznego na konsultacje,zeby to sprawdzil specjalista bo to jest jednak duzy wynik.
Kolejne badania to:
PT(INR)
Magnez
WR.Hashija lubi tę wiadomość
-
Uuffff pierwsza wizyta za mna;) jest zarodek z bijacym serduszkiem. Ma cale 5mm, ciaza mlodsza niz myslalam - poczatek 6 tygodnia:) nastepna wizyta 25.05. Ale radosccccc
Nadulka, Bulisia, justyna14, fresa, Hashija, Kate4, Madzisek, Flakonik, kwiatuszek83, Renia7910 lubią tę wiadomość