X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wtrącę się ale u nas te które nie miały fb założyły "fikcyjnego" specjalnie dla grupy. Na ten moment trochę kiepsko z tym fikcyjnym fb ale może wymyślicie jakieś potwierdzenie osoby :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Załóżcie konta na fb, przecież nie musi być tam zdjęć nawet ;) chodzi o sam kontakt z Wami, później możemy się przenieść gdziekolwiek :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łeee a ja nadal nie wiem jak sie nazywa grupa :-(

• Matleena Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 12:44

Bee85, Marietta lubią tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • chlopzdzieckiem Debiutantka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie panie tak czytam wątek i troszkę nie dowierzam. Mamusie, które łączy posiadanie dziecka (urodzonego w tym samym miesiącu?). Jestem tak samo tym przerażony jak tą co kradła tożsamość. Spójrzcie trochę na siebie- wydziwianie chłopom, że ta to ma fajnie, podróże i co tylko, postrzeganie swego życia przez pryzmat szarości. Niektóre robią z siebie męczenniczki jakby jedyne na świecie miały roboty przy dzieciakach. Też wychowywałem, pracowałem, siedziałem w domu z dzieckiem, ale bez przesady- siedzieć na forach, pisać pierdoły to dla mnie brak życia, znajomych, pasji i tak dalej. Fakt czasem człowiek się odmóżdża ale bez przesady. Wyjazdy do Zakopanego czy Paryża to takie wow? Nie jestem burżujem, ale stać mnie i z dzieciakiem małym też jeździłem bez problemu. Dziwie się waszym facetom, że chcą słuchać o takich pierdołach podczytanych na forum. Dla mnie to był by sygnał, że moja kobieta dziadzieje. Pozdrawiam.

• Acikk Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    Załóżcie konta na fb, przecież nie musi być tam zdjęć nawet ;) chodzi o sam kontakt z Wami, później możemy się przenieść gdziekolwiek :)
    Noo i zaraz Flakonik zalozy i poda nick ktorejs z dziewczyn...

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielone oliwki nie akceptuj zaproszen na szybko, weryfikuj. A te co zaloza fb to trzeba bedzie inaczej sprawdzic juz mam plan jak ale o tym priv

• magda sz Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś mi się wydaje że chłopzdzieckiem to ten troll belly.... nie na pewno nikt się nie zczai :D

Laski my (sierpniówki 2015) mamy tajna grupę na fb, nawet po linku nie można wejść, admin grupy na fb weryfikuje i dodaje sam do grupy.

Kurde to straszne mieć takiego trolla w grupie :/ wariatów nie brakuje na świecie.
    Trzymajcie się !

Marietta lubi tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chlopzdzieckiem wrote:
    Drogie panie tak czytam wątek i troszkę nie dowierzam. Mamusie, które łączy posiadanie dziecka (urodzonego w tym samym miesiącu?). Jestem tak samo tym przerażony jak tą co kradła tożsamość. Spójrzcie trochę na siebie- wydziwianie chłopom, że ta to ma fajnie, podróże i co tylko, postrzeganie swego życia przez pryzmat szarości. Niektóre robią z siebie męczenniczki jakby jedyne na świecie miały roboty przy dzieciakach. Też wychowywałem, pracowałem, siedziałem w domu z dzieckiem, ale bez przesady- siedzieć na forach, pisać pierdoły to dla mnie brak życia, znajomych, pasji i tak dalej. Fakt czasem człowiek się odmóżdża ale bez przesady. Wyjazdy do Zakopanego czy Paryża to takie wow? Nie jestem burżujem, ale stać mnie i z dzieciakiem małym też jeździłem bez problemu. Dziwie się waszym facetom, że chcą słuchać o takich pierdołach podczytanych na forum. Dla mnie to był by sygnał, że moja kobieta dziadzieje. Pozdrawiam.

Flakonik, następne konto założyłaś? :)

menka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnie nie założy i nie poda - ewidentne to ktoś z belly :) na styczniowych na fb beatrice była w grupie ale tylko zbierała dane na forum o porodach - dziś dziwnym trafem skasowała konto na fb :) wiec zakładanie grupę spokojnie zakładaj cie grupę - u nas tylko odezwała się kilka razy ewidentnie próbując namówić na powrót na forum pisząc jak tam fajnie jest :p

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chlopzdzieckiem wrote:
    Hehehehehehe dobre!!!!!.....a Ty co z choinki się urwałeś??? Skoro taki wzorowy tatuś wszedł na takie forum to chyba ocipiałeś chłopie!!! :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie nie, wyświetla mi się kiedy konto na fb było założone, poza tym wiele z Was ma zdjęcia dzieci które kojarzę, tak samo brzuszków itd... :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czas kasowac tu konto

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 16 lutego 2016, 11:09

• akira Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie mam konta na fb i nie bede zakladac. Milo bylo Was poznac. Wszystkiego dobrego, duzo zdrowia dla maluszków!

ex2bqtkfnrconmdf.png
  • Aneczka86 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki mam nadzieję, że mnie przyjmiesz..Mało się odzywam ale nie wyobrażam sobie dnia bez Was.

l22ncwa1oacwa1tc.png
    l22nbd3m6o1c484o.png

Wysłany: 15 lutego 2016, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jestem żadnym trolem , a trafiłem tu z innego serwisu. Jestem tylko przerażony poziomem intelektualnym młodych matek. Nigdy nie czytałem bzdur na forach- bo widzicie jak można się przejechać. Jak dziecko było chore to do lekarza, jak coś chciałem kupić to nieraz wtopiłem (użyłem 2 razy i bach na półkę), a nieraz służyło długo. Mądre rady innych wpuszczałem jednym uchem, a wypuszczałem drugim. Mam rodziców co wychowali dwójke, miałem babcie i dziadków i jak co to słuchałem ich rad, a nie obcych osób. Oczywiście na forum można zweryfikować ludzi i nawiązać kontakty (też korzystam), ale w takich kwestiach jak wychowanie dzieci? Mam wrażenie, żę dla niektórych to najwieksze osiagnięcie w życiu i chyba pozostanie jedynym, bo później tylko fora i plotki.
    Pozdrawiam

Wysłany: 15 lutego 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 16 lutego 2016, 11:10

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 16 lutego 2016, 11:11

Wysłany: 15 lutego 2016, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze jedno- ta małolata ogarnęła temat "na sucho" i wam doradzała, a wy same nie możecie dać rady bez pytań na forum o jakieś pierdoły.

‹‹ 2593 2594 2595 2596 2597 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ