Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKur...wiedziałam, ze coś z tym Flakonikiem jest nie tak, podejrzewałam juz od jakiegoś czasu. Mdliło mnie gdy czytałam jej wypowiedzi o idealnym życiu. Nie wierzyłam jej. Dlatego mało się odzywałam, ale za to czytałam was na bieżąco. Gdy napisała o wypadku rodziców, a później pojechała na wesele to coś mnie tknęło i próbowałam wtedy w google znaleźć jakieś informacje na temat tego wypadku ale nic na ten temat nie było. I to już mi dało duuużo do myślenia. Ale siedziałam cicho bo nie miałam żadnych dowodów.
Szkoda że wcześniej nie założyłyśmy konta na fb, ja nigdy nie byłam za forum otwartym, dlatego żadko się tu odzywałam. Fajnie że w końcu będzie zamknięta grupa na fb.
Chciałabym do Was dołączyć jeśli mogę? Wysłałam zaproszenie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Palvin wrote:Dziewczyny nie wiem jak jeszcze mogę was przeprosić
każda z osobna przepraszam
Moze chociaz napisz co to za pomysł by udawac az tyle osób ?? Bo ciekawosc mnie zzeraMagda lena lubi tę wiadomość
-
Nie połowę forum. Tylko te dwa wątki jeszcze. Ale ja miałam wymyślona fikcyjne postać, historię jedynie potem ubarwilam zdjęćmi tutaj ale ta historia, te wszystkie elementy nie dotyczą naprawdę tej osoby. To mój wymysl. Więc o nikim źle nie mówiłam.
-
Przepraszam już któryś raz. Pisałam już dlaczego to zrobiłam. Bo było mi z wami fajnie pisać, dobrze się tu czułam na forum, nie sądziłam że tak długo to będzie trwać. Chciałam już to później zakończyć. Nie miałam żadnych złych zamiarów i nikogo nie postawiłem w złym świetle. także nie martwcie się o numery czy coś. To którejś z was była prośbą żeby zrobić listę z numerami na grudniówkach to ja robiłam. Bo chciały się mieć dostęp jak któraś będzie długo nieobecna żeby sms wysłała.
-
Palvin wrote:Nie połowę forum. Tylko te dwa wątki jeszcze. Ale ja miałam wymyślona fikcyjne postać, historię jedynie potem ubarwilam zdjęćmi tutaj ale ta historia, te wszystkie elementy nie dotyczą naprawdę tej osoby. To mój wymysl. Więc o nikim źle nie mówiłam.
Ah to faktycznie, jestes usprawiedliwiona
Jeblam.
Ale widze ze spac nie mozesz z wrazenia bo przeciez chyba dziewczynki ci daja pospac?
Magda lena lubi tę wiadomość
-
Pati78 wrote:Szkoda, ze psychopatka przeprasza tylko tu. Na styczniowkach tez wstawiala czyjes zdjecia. Mam nadzieje, ze policja nie zbagatelizuje tej sprawy.
Pati78 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej. Dziewczyny, jak macie grupę na fb zamkniętą to zmieńcie na tajną! Bo jest tak jak pisze Suerte! Tajna grupa polega na tym, że nie znajdziecie jej w wyszukiwarce fb i nikt spoza tej grupy nie widzi kto jest jej członkiem. Nikt nie może wysłać prośby o dołączenie, tylko admin może dodać kogoś do grupy.
Landryneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny